ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Именовање

ИМЕНОВАЊЕ ПЛАНЕТЕ СЕРБИЕ

Бог који се зове СРБ одабрао је галактичку башту - планетуименовавши је Сербие а од 12 васељенских цивилизација пројектовао становника планете Сербие са 12 спирала у ДНК и именовао га као СОРАБ ИЛИ СЕРБ односно човек како се у неким крајевима света и назива СЕРБОМ.

Шиптари кад год хоће да кажу ово је човек кажу ово је СЕРБ, то још говоре ИНДИОСИ на Андима као СОРАБ (књига деда Вукана на овом сајту) и Абориџани у Океанији негде око Аустралије.

На тим просторима Анда и Океаније чак и графеме Србице у камену указују да је то Божија истина.

Мислећи на човека изговарају се речи СРБ, СЕРБ, СОРАБ итд. то у једнини а у множини су СЕРБОСИ, СОРАБИ, СРБИ уместо Људи. Мађари код нас кажу СЕРБУС у сусрету са човеком.

ЧО-ВЕК представлја ограничење у цивилизацијском погледу а Љ(Л)уди представља понашање ишчашених од Бога одвојених манипулацијама галактичих и земаљских чинилаца.

ИМЕНОВАЊЕ ЧОВЕКА (СЕРБА)

У Срба именовање особе печати Божији изасланик - КУМ. Кум је обрнуто МУК тишина - тисина - ИСТИНА. Зато је опасно да новорођенчету и уопште у крштењу блиски по крви са особом врше именовање тиме чине инцест тј блокирају развој сопственог порода. Обичај је да КУМ долази на Крштење и на Свадбе а код КУМА се не гостује већ се долази само за позив за присуство једно од ова два чина.  

ИМЕ је скраћеница од три фундаменталне категорије (И-информација, М-материја, Е-енергија). Видите како наше речи садрже Божију мудрост без икаквих додатних тумачења пример супротности овом објашњењу је енглески појам НАМЕ (чита се НЕИМ) што фонетски садржи ове три категорије алу уз присутну НЕГАЦИЈУ (НЕ ИМЕ) односно одвајање од Господа Бога.

ЈА значи Господ а на енглеском се наопачке изговара И (као фонетски АЈ то је још један пример) На србском реч БОГ садржана је и само у једном слову Б (јер слово Б чини тројство у графичком смислу јер састављено од слова Г и О, - Б=Г+о ) у енглеском се пише ГОД а чита ГАД као губава реч а ГОД у графичком смислу (Г+О+Демон) Возе левом страном пута за разлику од осталог света (колоније које нису били под Енглеском), дужинске мере у ИНЧИМА уместо у МЕТРИМА тежина уместо КИЛОГРАМА - ФУНТЕ. Енглеска матрица је изврнута слика Божанске цивилизације. Све графеме енглеског писма се другачије фонетски исказују а често и више слова је потребно за један фонетски исказ за разлику од ЋИРИЛИЦЕ где је једна графема СЛОВА одговара једном ГЛАСУ.

Ради утврђивања ових исказа може да послужи експеримент CYMATICS. Имате на нашем сајту или укуцајте на интернету. Пресуђивање треба да се организује на јавној сцени са циљем да се непотребан страх од ћирилице - Србице одагна и коначно прекине сатанизација и уморства Срба због (Погрешне азбуке и погрешне вере по Јохану Галтунгу из часописа Политика од 16.02.2010)

стављено уочи Сретења Господњег 2014 године.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat