ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Геолошко кројење а климатско заливање планете Сербие

Постоји неколико упозорења које указују да ће се овај процес заиста догодити. Узећемо најближи извор из књиге "Како помоћи Европи" Хаџи Војислава Девића из 1992 године које гласи: "Ако се Балкан (Струна света - Catena Mundi), Јерусалим (пупак - омфалос света), Арарат (Plexus solaris sveta), Кашмир (Треће око света) и Тибет (Кров света), ускоро не умире и неуравнотеже, онда ће разарајуће вибрације које се сада роје и суперпонирају у њиховим извориштима, пренети резонанцијом преко мреже енргетских струна до најдаљих кутака земљине кугле тако да нигде неће постојати сигурно место за живот људи.

У сваком случају, данашњем човечанству преостаје само једна алтернатива опстанка, а то је БУЂЕЊЕ и УСАГЛАШАВАЊЕ ЕНЕРГИЈА НА СВИМ НИВОИМА БИЋА.




Апокалиптички сценарио за Европу и читав свет предвиђен је како од црквених мистика и светаца тако и од Паскала Бонифација директора института за интернационалне и стратешке односе у Паризу 1990 године.

За Енглеску је посебно важно да се сети Норберта Лопера Писмо Тибетанских мудраца са краја 19 века у којој се каже на 60 страни : (СУДБИНА АТЛАНТИДЕ)...ЈЕ БУДУЋА СУДБИНА ВАШИХ БРИТАНСКИХ ОСТРВА, ПРВИХ НА ЛИСТИ ЖРТАВА КОЈА ЋЕ БИТИ УНИШТЕНА ВАТРОМ (ПОДВОДНИМ ВУЛКАНИМА И ВОДОМ) Француска и друге земље ће следити. Тада ће седма подраса шесте главне расе садашњег човечанства цветати у Лемурији и Атлантиди које ће се опет појавити...на Земаљској кугли биће врло мало мора и великих вода, јер се вода и земља појављују и нестају и измењују се периодички.

Ни једној материјалној раси ни подраси а ни њеном огранку владајући закон не дозвољава да се огреши о права наредне расе, подрасе а још мање да ЗЛОУПОТРЕБИ знање и снаге које припадају њеном наследнику.

стављено уочи Сретења Господњег 2014 године.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat