ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Материјални знаци

Материјални знаци за најављене ове догађаје манифестују се свакодневно широм планете земље - огромни таласи према Америци и Европи, ледене зиме у Америци и Јапану, пожари у Јужној Америци и Аустралији и Азији. Све се може препознати до у детаља за оне који имају очи да виде.

Западном свету је упућена порука још 93-94 године да Србе не дирају. И по основи видеоца чије су визије њима уручене преко дипломатских представника а посебно према визијама Америчког видовњака Едгара Кејсија који је умро 1945 године, шта ће се догодити мрзитељима Срба. На нашем сајту имате довољно података да се детаљније сагледају таква упозорења, јер су СРБИ чувари језика, ДНК и природног система хемијских елемената види Србски цивилизацијски тетраедар.

стављено уочи Сретења Господњег 2014 године. 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat