ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

БЈУКЕНЕН: У новом рату религија, Русија је на страни Бога, а Запад је Гомора

Русија је на страни Бога. А Запад је Гомора. У културном рату за будућност човечанства Москви припада улога Светог града и центра борбе против моралног пропадања и неопаганизма.
Путин даје Москви улогу Светог града и центра борбе против неопаганизма и паганизма. У културном рату за будућност човечанства он чврстом руком ставља заставу Русије на страну традиционалног хришћанстваПрви Рим је био свети град за цело хришћанство. Други Рим био је Константинопољ (данашњи Истанбул), чија је ера завршена  турским освајањем 1453. године. Трећи Рим је у свести верника – Москва

Пише: Патрик БЈУКЕНЕН, амерички политичар и публициста и бивши председнички кандидат

У говору посвећеном уласку Крима у састав Русије, Владимир Путин је набројао значајне догађаје на том полуострву.

На Криму се, према Путиновим речима, налази „древни Херсонеса, где је крштен кнез Владимир. Његов духовни подвиг је одредио развој руске културе и цивилизације. Та чињеница спаја народе Русије, Украјине и Белорусије.

Тај говор представља наставак његовог обраћања Федералном парламенту кад је изјавио да се Русија противи ставовима „натрулог Запада“:

„Видимо да су многе западне земље фактички кренуле путем одрицања од својих корена, између осталог, од хришћанских вредности, које чине темељ западне цивилизације.


Негирају се морална начела и било какав традиционални идентитет: национални, културни, верски, чак и полни. Спроводи се политика која ставља у исту раван породицу са више деце и истополно партнерство, веру у Бога и веру у сатану“.

Шта се дешава? Дешава се нови рат религија и Русија је у њему на страни Бога, а Запад на страни Гоморе.

О председнику Русије се може имати различито мишљење, али Владимир Путин врло одлично зна шта ради.

Први Рим је био свети град за цело хришћанство. Други Рим био је Константинопољ (данашњи Истанбул), чија је ера завршена  турским освајањем 1453. године. Трећи Рим је у свести верника – Москва.

Путин даје Москви улогу Светог града и центра борбе против неопаганизма и паганизма. У културном рату за будућност човечанства он чврстом руком ставља заставу Русије на страну традиционалног хришћанства.

У његовим последњим наступима чују се одјеци говора Јована Павла ИИ, чија је енциклика Евангелиум Витае из 1995. године била изазов Западу који чини морални злочин, негира целовитост човековог живота и живи „културу смрти“ која презире слабе.

Шта је папа Јован Павле имао у виду  под фразом „морални злочин“?

Имао је у виду капитулацију Запада пред сексуалном револуцијом, разводима, незадрживом распуштеношћу, порнографијом, хомосексуализмом, феминизмом, абортусима, истополним браковима, еутаназијом, заменом хришћанских вредности вредностима Холивуда.

Списатељица Маша Гесен, аутор књиге о руском председнику, истакла је да „Русија позиционира себе као лидера антизападног света“.

У 2013. години Кремљ је забранио геј пропаганду, абортусе после 12 недеља трудноће, као и вређање осећања верника.

Да ли је то нови идеолошки рат? И на чијој је страни Бог?

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat