ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Бозидар Поповић, астролог: “Србима нема добра док су под демонским знамењем”

Србија, као и све остале земље које имају двоглавог орла као државни симбол, представљају последњи Рим. Сва царства која су имала тај пагански симобол угашена су у 20. веку, тако да постоји опасност гашења и земаља које су још увек под овим симболом, а то су Србија, Црна Гора, Албанија и Русија

Божидар Поповић: "Двоглави орао је пагански симбол"

Србима нема добра док су под демонским знамењем, двоглавим орлом, сматра Божидар Поповић, астролог, и човек који се бави врхунских тајнама умирања и рађања, као и регресотерапијом. Он мисли да све државе под овим симболом морају да нестану, јер је он пагански и симбол зла. То је и римски симбол браће Ромула и Рема и симбол болесне борбе за власт у којој се браћа због ње убијају. Такође, нигде на свету, осим у Србији, не постоји ни држава која има грб краљевине, а није краљевина. Према његовом мишљењу, јако је важно да се тог симбола одрекну и Карађорђевићи, јер би сви који су уз њих, такође били против тог симбола.

- Ту опструкцију промене симбола раде они који не разумеју њихово значење и масони, јер је двоглави орао један од масонских симбола. Такође, државе које у својој застави имају црвену, плаву и белу боју су масонске. Масони су залутали и људе воде на странпутицу. То сам рекао и сада покојном сликару Тапију, који је био масон 33. реда, значи владар Србије из сенке. Није ми поверовао. Али, зато ми се у првих 40 дана после смрти четири пута јавио у сну и потврдио ми је да сам био у праву- наводи Божидар.

Он додаје да Србију разарају и стране тајне организације и секте, које врбују наше људе који су на врху власти и богаташе, тако да они служе другима, а не Србији. Нажалост, ми немамо праве духовне вође, које би водиле народ како треба. У цркви је уместо крста, који је симбол спаса, постављено распеће, које је симбол справе за мучење.

    Исус поново рођен

    Божидар од 2000. године за себе тврди да није земљанин и да потиче из система Сиријуса. Каже да је на планети Земљи више од 7.000 година и чим заврши један живот, поново се рађа. Зна све своје важније раније животе и како ће и када да заврши овај живот. Послат је, тврди, да докаже реинкарнацију преко ДНК остатака из ранијих живота. Због тога је важна глава Јована Крститеља…

    - Исус је поново рођен крајем фебруара 1999. године, јер се феномен Витлејемске звезде тада поновио. Зато су нас бомбардовали марта, као што су и пре 2000 година Римљани покушавали да га убију. Али, не могу да га убију, јер је овај пут дошао да заврши своју мисију на земљи. Поново су рођени и сви Христови апостоли, а Јован Крститељ такође поново хода земљом. Зато је пред крај прошле године пао снег на Блиском Истоку, јер је земља од Сахаре до Сирије под проклетством Адама и Еве и њихових потомака. Иначе, Рајски врт Адама и Еве је био на територији садашње Сахаре. Где год народ духовно падне, Бог “повуче” воду и земљу претвори у пустињу- прича Божидар.
Наш саговорник је на симболику двоглавог орла још 1992. године упозорио Милошевића, Шешеља и Драшковића. До Милошевића упозорење вероватно није ни дошло, Шешељу је лично рекао да ће његови радикали да се поделе, али он није послушао. Такође, сматра Божидар, њему не прети опасност од онога од чега је оперисан, већ од болести урогениталног тракта. Драшковићу је рекао да му метак не може ништа, али да никада не путује истим превозом са супругом. Тако је преживео атентат на Ибарској магистрали, а у Будви се уверио да му метак не може ништа.

- Због двоглавог орла су “заратили” Тадић и Ђилас. Због њега покушавају да посвађају Вучића и Тому. Увек постоји антагонизам сукоба двојице најважнијих људи на врху државе или партије. Србија је у опасности од сукоба од марта до маја. Ако у том периоду буду заказани избори, неће бити добро. Мислим да ће ипак крајем јануара да одлуче да закажу изборе, јер желе апсолутну власт. Доћи ће до сукоба интересних група људи који су на страни закона (правосуђе и полиција), а заправо нису за закон и правду. Али, ни ова власт нема моћ да промени ствари које не ваљају у Србији. Заправо, нашом земљом владају они којима дугујемо, а своју државу ћемо имати тек када се искупимо из дуга. Због тога ризикују да се народ, који је гладан, побуни у једном тренутку- оцењује Божидар.

Према његовом виђењу, те специфичне борбе које се односе на успостављање земаљске, па чак и небеске правде, почеле су 7. децембра и трајаће до краја јула наредне године. Постоји опасност да они који су на страни неправде у једном тренутку буду јачи. Најважније је да не падне нека владарска глава. А ко је под највећом претњом више није тајна.

    Регресотерапија

    Наш саговорник се већ 21 годину бави регресотерапијом, односно “враћањем” људи у њихове раније животе. Бог дозвољава и духовима убица и самоубица да се роде по три пута. Али, ако и тада буду убице и самоубице, одлазе у коначан пакао без могућности да се икада појаве у овој димензији. У томе је тајна “жига звери” и три шестице.

    - У нове животе се враћамо због кршења Божијих заповести. Регресотерапијом људе чистим од проблема из ранијих живота. Имао сам случај човека кога је стално болео желудац, а лекари нису могли да установе због чега. Регресеторепијом је видео да је некада умро од глади. Пошто је поново доживео ту неописиву бол, тако је решио проблем свог бола у овом животу- објашњава Божидар.

    Кроз прогресију, односно виђење своје будућности, могу да прођу сви којима Бог дозволи да мењају лоше ствари из будућности. Захваљујући томе Божидар је “репрограмирао” саобраћајку са одређеним типом аутомобила у одређеној години. Када је продао тај аутомобил, није било несреће, јер није постојао предмет догађаја који је требало да се одигра. Зато он сматра да и аутомобили у споју са одређеним људима имају неку своју судбину.

Далеко од града Божидар ужива у благодетима природе

Далеко од града Божидар ужива у благодетима природе

Божидар каже да ће доћи до сукоба сила добра и сила зла због чега крајем фебруара и почетком марта постоји опасност од верских сукоба, а може доћи и до борбе за политичку власт и моћ. Опасност од сукоба најмоћнијих око Сирије почела је да прети већ од 10. јануара, јер може да се заоштри криза између Руса и Американаца.

- Сукоб у Сирији је преломан због симболизма главе Јована Крститеља, која се налази усред велике џамије Омајада у Дамаску. Због тога Путин и Обама треба да сарађују, а не да се сукобљавају. Занимљиво је и да се у Србији налазе три највеће тајне које су Темплари из Јерусалема понели да дају папи. Међутим, однели су их у Француску, а онда су под благословом Светог Саве донете у Србију. То су: заветни ковчег са каменим плочама на којима су Божије заповести, књиге у којима је записана судбина света и књиге алхемије- тврди Божидар.



Текст и фото З. Глигоријевић

NAPOMENA: Ова прича господина Божидара се уклапа са нашим текстом http://slikeizakonpostanja.blogspot.com/search/label/preobra%C5%BEenje%20iz%20Orla%20u%20Sokola

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat