ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Враћање достојанства ратницима са Авале

Споменик незнаном јунаку (дечаку) који је био на данашњем месту где је јарбол за заставу. Потребно је да се врати одлуком председника државе ради исправке владара  Александра Карађорђевића који је наредио да се уклони због чега је и страдао. Одлука владара је била да се склони тако да одлуком владара треба да се врати без икаквих образложења у смислу заштите комплекса Авала. Од момента када је то учињено Срби су остали без антене преко просторног крста самосвести прве цивилизације који је био на гробу а сада се налази у дворишту цркве Света Магдалина

Скидањем просторног крста и померање гроба, оскрнављене су све србске жртве првог светског рата а има их 1.200.000 што се показало према Милунки Савић и према најмлађем каплару Миломиру Гаврићу.

04.08.2014. Иницијатива стављена на даншњи дан Свете Марије Магдалине - Блага Марија (чији је храм у Белом Потоку где се чува тај просторни крста)  да  би благост Божија сишла на Србе.


0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat