ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Град Жрнов на Авали симбол жлезде Тимус



СКАДАР - КУЋА БОГОВА 
(као жљезда Тимус у човеку)

- "Античка Троја" (Илион) 
- прва оригинална Троја
- Тврђава Скадар (Розафат) србска престоница 800 година пре Немањића
Србски Јерусалим
Сардоник- Сарда- Скадар - Античка и средњевековна престоница Србије више од 2500 година. Тврђава стара више од 4000 година (У Илијади се говори да су је градили Богови!)
ПРОРОЧАНСТВО СТАРЦА СТАЊА: "Док се не сломе Еждерска врата нема среће за Србина!".... (Еждерска врата значе Скадар) То је место грла велике немани (Аждаје)   
Зазидавање дојиље Гојковице зимболички тврђава је подигнута на место које изгледа као брадавица женске дојке.


Нумеричка веза између ова три артефакта града Жрнова, жлезде Тимус и Катедрале Дуомо у Фиренци је број 43. По називу катедрале Дуомо то је Дуомо Деи (Кућа Бога) то значи да је штитна жлезда Тимус кућа Бога у човеку и да је град Жрнов био кућа Господа Бога у србским земљама. Димензије града Жрнова су приближно 43 метра а димензије жлезде Тимус су приближно 43 мм а пречник куполе катедрале Дуомо је 43 метра (још четири куполе храмова на западу и Аја Софија износе 43 метра).

Жлезда Тимус у оваквој величини а била је величине срца функционише прогресивно закључно са 43 месецом живота детета (3 године и седам месеци) када престаје са растом и само вегетира. Од величине ове жлезде зависи дужина живота (види Виргиниа Есен Постајете галактички човек).

С обзиром да жлезда Тимус обезбеђује дуговечност, симболично кроз град Жрнов, показује да су ДНК хромозоми (фигуре у Ђавољој вароши) и спирале (6 увијених шљива у Пролом Бањи представљају 6 спирала ДНК знаци Господа на србским земљама постављени као знак за препознавање ко смо шта смо у космолошким и цивилизацијским оквирима односно зашто смо важни). Број 43 се на Радану манифестује у следећем да је само име Радан претворено у редне бројеве азбуке и њихов збир даје број 43 а 43 паралела пролази кроз коту 43,08 врха Радан планине. 

Између паралеле 42 и 43 налази се космет због чега је важан тај појас око планете земље  (у том појасу је највећа концентрација становништва на планети) зато су га назвали интернационални елипсоид.

КАКО СЕ ОБЛИК ЖЛЕЗДЕ ТИМУС КОРИСТИО У ИСТОРИЈИ

Како је облик жлезде ТИМУС коришћен код владара и духовника за формирање новог светког поретка.

Реплика жлезде ТИМУС на капи ратника и духовника као надомест оштећења унутрашње жлезде ТИМУС као куће БОГА.



Опширније о овоме можете погледати на следећем линку, играње са овим стварима је опасније од атомске бомбе.









0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat