ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Заповест бр 4 Прекинути даљу приватизацију Енергетских и Kомуникационионих система

 У људском организму не постoје паралелни енергетски системи   (ЕДБ, хидроелектране, термоелектране и сл.) ни комуникациони (Телеком, Медији). Ово што се сад ради личи на Индијског демона Шиву са стотину руку и стотину ногу и стотину глава. У природи није дато од Бога да постоји такав врста разуђености система.

Радиодифузни систем не сме да буде испарцелисан да би свако кројио капу шта ће да нам сервира у информационе оброке, пример СББ систем је извршио поделу Србије онако како је нацртана карта нађена 1995 године нађена у Босни код Америчког официра. Практично СББ ништа јужније од Београда не прихвата у своју мрежу. Тако да човек са југа да би видео шта се догађа у његовом крају мора да иде колима или аутобусом физички да контактира свој крај.

Државно руководство планирањем да продаје делове енргетских система приватницима страним или домаћим у ставри парчају организам државе. Као што је људски организам савршен и нема непотребних додатних делова који би били сметња и нарушавали би творчеву креацију у функционисању људског организма тако ни држава не сме да препушта своје делове у руке које каквих инвеститора. Путин је то забранио у Русији а ни на нама требају које какви дивљи социјални организми. 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat