ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Заповест број 3 - Банке морају да буду државне

Отац Тадеј је извршио једну фантастичну анализу рекавши да је новац који струји између људи као крв што струји између ћелија тако да у људском организму постоје само четири органа кроз који се догађа кретање крви.

Кости производе црвена крвна зрнца, срце пумпа крв, пречишћава га јетра и бубрези а плућа обогаћују кисеоником. Народна банка је срце а јетра су пословне банке, СДК су били бубрези. У нашој ситуацији с обзиром да имамо пуно страних банака то значи да су јетре и бубрези ван организма државе и имају улогу као да смо на дијализи.

Што пре укинути све пословне банке иностране а комерцијалну и србску банку спојити у СОРАБИ банку. Као што премијер јуче рече да нас ударају као врећу за бокс. Председник Николић је у Абу Дабију констатовао да су банке велика превара за свет Србе.  

С обзиром да је данас почео Велики Божићни пост треба да буде како телесни тако и Духовни пост (Духовни пост представља одрицање од лоших мисли и дела, помирите се са свима и гледајте да волите све људе без обзира колико је то тешко) када тако постите онда сте се припремили да Господ на чистим ЦД-има печати Божанске принципе и у Вама се настањује Благодат Духа Светог која Вас води поступно у узрастању до Богочовека. Како у библији пише Бог се спустио у човека да би човека уздигао до Бога. 

Заповест написана на дан почетка Великог Божићног поста 28.11.2014

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat