ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Како је једна кројачица видела Милошевића

Зато је Србија коју је представљао Слободан Милошевић имала ту улогу у свету.Христовим путем је прошао носећи крст на ком је био распет заједно са својим народом.

Прву одбрану добра поставио је на светском нивоу,која је добила признање за живота,то је Дејтонски споразум после 5 година последње декаде старе ере.

Друга одбрана на светском нивоу која је добила признање за живота је Кумановски споразум(12:44) то је других 5 година последње декаде старе ере.

Трећа одбрана је потврда претходне две одбране на суду у Хагу где је успео одбранити истину од интереса умом и добити тај рат ума,ту се показао као филозоф који је надвладао политику која је заснована на научној основи филозофији лажи и поставио филозовски универзум,а он има поруку,бори се за добро,а добро је добило признање за живота што од постанка света није било.То је успео после 5 година прве декада нове ере.

Наредних других 5 година прве декаде нове ере,а то је до 2011.године,остало је да цео свет прихвати униврзум који је он поставио као неминовност,да схвате његову улогу кога је Бог одредио да сврши Божије дело на земљи.

Њега нису осудили,значи он је одбранио истину недозвољавањем адекватног лечења које је он тражио,они су га убили,тако су започели процес последњих 5 година прве декаде нове ере,да казне сами себе својим личним грешкама,а њега још једном подигну из понижења и докажу да је истина добила признање за живота,а не после смрти.Православље је одбрањено најсавршенијом одбраном,дизањем из понижења,тако што се одбранио,а никог напао није.
Истина- Исус Сломи
Слободан Лаж
У
Србији Одбрани
Бога
Ослободи
Душе
Авељовог
Народа

Бог није случајно поистоветио Слободана са Исусом.Иницијали и једног и другог имена садрже важне поруке,као што Исус говори,ко ће одбранити Исуса,односно истину,а Слободан говори шта је права слобода.
цео текст прочитати овде КЛИКНИ ОВДЕ текст написала : Љиљана Добривојевић из Шапца 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat