ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Заповест број 1 - Одвојте се од запада (демона)

Не зовете ли се ви СРБИ небеским народом? Зашто онда не примите Небеско, него сте се с ђаволом (демоном) сплели, да Ћу Вас једва отплести? Не зато што је Мени тешко, него Вама Србима да га се решите.

И ево шта вам баш сад чине, кад дођосте до дна да вас и ђаво отписује, мислећи : с овима заврших, да се више не дигну. Сад вас повлаче по дну, као цркотину, и још говоре: ту је спас.    

У свест западног човека, давно је убачен – од невидљивих, бездушних, безбожних а веома интелигентних, црних владара света – антисрбски и антируски програм, који је се једино може поништити неким новим, од виших духовних бића створеним, програмом.
Тај антисрбски и антируски програм осмишљен је још пре много векова, и вазда се изнова репрограмира, даљински, преко менталног поља, односно, преко Поља Ума и Свести.
А то значи, да чиповање људи није изум овог века, како неупућени мисле, већ је то чињено и у далекој прошлости, само што се, столећима, о томе није смело говорити изван тајних кругова црног магијског братства.
Једна од најранијих биолошких лабораторија направљена је у Ватикану, и чувана је у строгој тајности.
Ватикан је био и остао стециште црних волшебника и црног тајног братства, под чијим су будним оком постављани и смењивани сви краљеви као и сви владари Европе.
Вековима постоје јудео-кршћански самостани у којима девице-монахиње, уз благослов папе и високог свештенства, тајно рађају децу, над којом, црни маги и жреци, врше демонске опите.
Стварање вештачке интелигенције, није од јуче, но се већ вековима одвија, по јудео-кршћанским самостанима, далеко од очију јавности.
Антисрбски и антируски програм одавно постоји, и отада је кроз све минуле векове у употреби, преко свих ватиканских испостава, преко свих ватиканских тајних влада.
На свим европским дворовима вођена је одувек антисрбска и антируска политика.
Некад јавно, а чешће тајно.



Могу се смењивати европске владе до у бескрај, могу долазити на власт једни или други, леви или десни, комунисти или глобалисти, али се тајна (или јавна) политика према Србији и Русији никада неће мењати.
Увек ће та политика, макар у дубинама својим, бити антисрбска и антируска.
Само наивни и необаштени Срби и Руси могу да верују у добронамерност Запада.
Западњаци, чак и да желе, не могу да се ослободе тог менталног и магијског антисрбског и антируског програма, зато што тај програм може да поништи само један виши, божански, програм.

Зато ће ускоро према вама и своју памет и све што чине мерити и рачунати да се испуни воља љубави која рече: има последњих који ће бити први и првих који ће бити последњи.

Заповест написана на дан Светог Јована Златоустог 26.11.2014

Ево шта је наш Свети владика Николај Велимировић рекао о Европи пре 70 година


Да ли се ишта променило до данас. Није ли наш премијер владе јуче 27.11.2014 године управо спознао ову истину. Никоме у тој Европи није у интересу јака и стабилна Србија, јер онда не могу да по њој ударају као по џаку, како се премијер изразио. Ми морамо да се окренемо чишћењу сопственог дворишта, да ништа више не бацамо (пример Патријарха Павла: човек је крпио гуму на улици и оно што му је остало Патријарх Павле га је замолио да не баца гуму него да њему да. Од те гуме Патријарх је закрпио ципеле, које можете видети у Музеју Српске православне цркве данас је отворена изложба предмета из његове заоставштине). Кад будемо научили да ценимо своје и кад будемо дали свој максимум у домаћинском односу према држави и друштву онда ће нас и други почети уважавати. Онда ћемо бити партнери на равноправним основама.


Проћитати пророчанство Едгара Кејса КЛИКНИ ОВДЕ


0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat