ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Депутат Бундестага: Меркел се игра ватром по налогу Вашингтона

 Заменик шефа Леве партије Савезне Републике Немачке Сара Вагенкнехт позвала је канцлерку Савезне Републике Немачке да укине санкције против Русије и да не комуницира са властима Украјине.

Извор: LifeNews, 30.11.2014.
Превод: СРБски ФБРепортер

***

Сара Вагенкнехт је недавно иступила у Бундестагу са оштром критиком политике Ангеле Меркел у односу према Русији, оптуживши савезну канцеларку да слепо следи налоге из Вашингтона. Вагенкнехт је указала Меркеловој на њене двоструке стандарде и оптужила је да води нови хладни рат у Европи.
- Изгубили сте сво наслеђе политике попуштања и довели Европу у нови хладни рат, у опасност од ширења пожара, јер нисте имали храбрости да се супротставите влади САД. Наши грађани заслужују најбољу политику – добросуседство са свим суседима у Европи – рекла је Сара Вагенкнехт.

По њеним речима, током самита у Сиднеју Ангела Меркел је изразила своје огорчење због чињенице да се у свету и даље размишља у „старим категоријама сфера утицаја“, које „међународно право користе као отирач за ноге“, али руководство Немачке је свих 25 година након пада Берлинског зида гледало кроз прсте на деловање САД на Блиском истоку и Либији.

- У Украјини ви сарађујете са режимом у коме функције полиције и безбедносних служби обављају осведочени нацисти – рекла је Вагенкнехт. – Уместо што сарађујете са овим разбојницима, нама је потребна спољна политика за коју ће безбедност и мир у Европи бити важнији од налога из Вашингтона.

Сумирајући своје речи, посланица је истакла: „Вратите се на пут дипломатије, укините санкције. Окончајте ово играње са ватром! „

***

Сара поново Меркелеву шчепала за врат! „Ти водиш рат са Русијом! Учинила си нас вазалима САД!“ВАГЕНКНЕХТ: Госпођо Меркел, за вас су важнији интереси САД, него интереси Немачке

30.11.2014. Факти

„ДОВЕЛИ СТЕ ЕВРОПУ ДО НОВОГ ХЛАДНОГ РАТА СА РУСИЈОМ ЈЕР НИСТЕ ИМАЛИ ПЕТЉЕ ДА СЕ СУПРОТСТАВИТЕ АМЕРИЧКОЈ ВЛАДИ”

Заменик шефа посланичке групе Левих у Бундестагу Сара ВАГЕНКНЕХТ:„Желим да вас питам: где ви, госпођо Меркел, уопште живите? Где сте били када су САД газиле међународно право у Ираку, да би своју сферу утицаја прошириле и на ирачку нафту? Где сте били када је бомбардована Либија? Где сте били када је наоружавана сиријска опозиција, укључујући и данашњу Исламску државу? Зар је све то било у складу са међународним правом?”
         ЗАМЕНИК шефа посланичког клуба Левих у Бундестагу – Сара Вагенкнехт – оштро је критиковала политику Ангеле Меркел према Русији и оптужила је да је при том интересе САД дигла изнад интереса немачког народа.

         „Госпођо Меркел, за вас постоји нешто што је важније од интереса немачког бизниса. То су интереси америчке владе и америчког бизниса” – нагласила је Вагенкнехт.

         Одмах потом је додала: „Ви сте, госпођо Меркел, у свом сиднејском говору страшно негодовали што и 25 година након пада Берлинског зида опстају размишљања у категоријама „сфера утицаја” која бришу ноге о међународно право. Тим поводом желим да вас питам: где ви, госпођо Меркел, уопште живите?

         Где сте, уосталом, живели током протеклих четврт века? Где сте били када су САД газиле међународно право у Ираку, да би своју сферу утицаја прошириле и на ирачку нафту? Где сте били када је бомбардована Либија? Где сте били када је наоружавана сиријска опозиција, укључујући и данашњу Исламску државу? Зар је све то било у складу са међународним правом?”

         Вагенкнехт је канцеларки још – у истом тону – директно поручила:

         „Ви сте сатерали Немачку у „ново издање” хладног рата са Русијом, водите бесмислени економски рат који наноси штету пре свега немачкој и европској економији. Ви у Украјини сарађујете са режимом у којем полицијом и службом безбедности руководе доказани нацисти. А нама је потребна спољна политика за коју ће безбедност и мир у Европи бити важнији од инструкција из Вашингтона. Вратите се на дипломатски пут, укините санкције. Престаните да се играте ватром!”

         Завршне речи Вагенкнехтове биле су: „Ви сте довели Европу до новог хладног рата јер нисте имали петље да се супротставите америчкој влади. Грађани Немачке зазлужују бољу политику – политику добросуседства са свима у Европи”.

КОМЕНТАР ПУК БОГИ

Браво САРА (РАСА-РАСИЈА)!!!!!!!. На дан Светога Јована Златоустог (26.11.) зазвони
шамар рептилијанској политици Запада. Подвала МЕРКЕЛ – МАРКАЛЕ у Сарајеву даби се
оптужили СОРАБИ- СРБИ И РАСИЈАНИ на годишњицу ПРВОГ светског рата. Поћорек је тада зауставио кола Фердинанда да би други атентатор- Принцип оверио подвалу
ЈЕЗУИТА као разлог за ПОМОР СРБА а затим и РУСА, и заштитника ПРАВСЛАВЉА цара
НИКОЛАЈА.
Три пута у 20. веку дисциплиноани Немци ( иначе су Јаничари јер њих 80% су СРБСКЕ
КРВИ али не и СРБСКОГ УМА) кидишу на МАЈКУ-ПЛЕМЕ по сценарију ЈЕЗУИТА. А ево и
у 21. веку МЕРКЕЛОВА ТО ПОНАВЛЉА
Сада могу свом брату Хаџи Војиславу Девићу архитекти НЕБЕСКОГ ЈЕРУСЛИМА да поручим да је његов пројекат помирења НЕМАЦА И, РУСА НА РАТНОМ ОСТРВУ
у Београду од пре три године засејан, никнуо у РАСНОЈ САРИ, библијској .Ова
МЛАДИЦА поруку КЕЈСИЈА, да нада за човечанство долази РУСИЈЕ, завитлала до НЕБА
да као звезда водиља осоколи заведене честите и божје људе којих има још на западу.
Постери са са поруком- ПУТИНЕ ШАЉИ ВОЈСКУ- по градовима Америке најбооље то
печате пред Богом.САРО БУДИ БЛАГОСЛОВЕНА!!!!!!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat