ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Заповест број 8 Сачинити духовну и енергетску доктрину

Духовна доктрина је неопходна да би се одредила лука пристаништа у којој треба да се укотви брод државе Србије, да се склони са пучине којом владају Гусари (Брисел, Америка, Немачка) и који нас шутирају сваки дан као врећу за бокс. Ни Вучић ни Николић не знају о тој луци ништа а и нису као индивидуе способни да сами раде. То треба да ураде 77 мудраца како је речено у књизи Тајне Неба из 1992 год. Има је на нашем сајту.

Енергетске доктрина се састоји у ослобадјању Теслине идеје чија се примена одлаже због нуклеарног и нафтног лобија на свету, и овај део се налази у књизи Тајне Неба у поглављу "од пролећа биће боље" та доктрина се своди на Теслину поруку да човек у будућности све што треба да има носиће са собом под мишку. Не треба да копа угаљ, да вади нафту, без хидро и нуклеарних електрана. Сељак чика Жика је још 1961 године (Механизам Римске Империје на нашем сајту) то исто срочио додајући да ће тзв механизам који може под мишку да стане користити за спречавање нуклеарне катастрофе на планети. Локација механизма је на Вишњици у Београду. О томе је писано у експрес политици 1994 год са поруком да Американци трче пред руду. Редослед коришћења тог механизма је Русија, Кина, Србија и тако редом.  

У књизи Тајне Неба налазе се елементи за израду физиолошке, космолошке и осталих доктрина за све четири сфере (Одбрамбену. Управљачку, Привредна и Вредносну стферу делатности).

У ПСАЛМИМА пише да ће праведници у последњим временима добијати храну са неба - Код сваког човека ће се активирати тзв Заветни ковчег.

О енергетској доктрини можете погледати више на КЛИКНИ ОВДЕ

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat