ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Господ нам се обраћа

Боравећи на Светој земљи у нашем Светом Манастиру Хиландар 2012 године добио сам јасну поруку "Трећи светски рат ће се водити у душама људи". Сигурно ће још бити ратова али ово је онај најбитнији за човека. Јер је сад цивилизација на прекретници. Господ је донео одлуку да васпитање нас земљана обави на један сасвим неочекивани начин. Прво је био стари завет, па Нови Завет, па Куран итд. Васпитање на такав начин је превише дуго трајало и није дало очекиване резултате. Много људи никад није имало прилике да чују Реч Господњу, Речи Живог Бога. Неки су чули али нису разумели јер су им њихове религије на неке неразумљиве начине причале о њиховим Боговима. Какав пастир такво и стадо.  Свештенство част изузецима није живело Веру коју је проповедало. Причали су једно, мислили друго а радили нешто сасвим треће. Треба читати наше духовнике Оца Тадеја, Светог Владику Николаја, Светог Аву Јустина који су уз Светог Саву највеће духовне громаде не само Срба него и целог света. Они су наша хипотека на основу које ми живимо.

Интернет је постао доступан већем делу човечанства тако да је свака информација доступна истог момента у свакој тачки планете земље. На људе се врши до сада највећи психолошки притисак, бомбардовањем велике количине небитних информација сваког дана на свим медијима. Последица тога је веровали или не заглупљивање. Мозак не може да обради толику количину информација и почиње да смањује свој рад. Притом ништа више не памтимо, шта год нам треба имамо на ГООГЛЕ (тако кажу деца). Нема потребе да уче застарела и незанимљива градива. Наука без своје духовне димензије није наука. То доба долази и ту је пред вратима.

Наука је већ почела да констатује да је превише случајности да би оне биле случајне. Има нека сила која обезбеђује хармонију у космосу. Ми знамо да се та сила зове Бог.



Преко интернета се протура огромна количина материјала која је у стању да згрози и најзастрањенији мозак. Појавила се опасност манипулисањем ширих народних маса из једног центра. Ствара се општа толерантност на све видове разврата и крвопролића. У неким земљама је већ нормална појава педофилије (Канада) и инцеста. Све мање примећујемо патње својих ближњих. Сматрамо да су они заслужили што живе лошије. То је велика заблуда. Ако не волимо ближњег не волимо ни Бога ни себе. Наравно и количину љубави коју имамо у себи одређује Господ у зависности колико смо спреми да творимо добро.

С обзиром да је човечанство почело да срља незаустављиво по спирали на доле и кад је остало још мало времена да пређе црту са које више нема повратка, и кад човек више не може да заустави тај процес пропадања, Господ је решио да направи Свој уплив.

Господ који је заједнички свим људима на планети је решио да се преко своје испостаси Светог Духа обрати сваком човеку. Да му осветли његов живот као и живот на планети земљи. Да му покаже шта је ИСТИНА шта ЛАЖ, да му покаже шта је ДОБРО а шта ЗЛО. Време материјализације последица у односу на узрок смањило се готово на тренутно дејство. Све ћете више чути људи у будућности  десило ми се то и то а знам и зашто урадио сам то и то. На сопственим грешкама ћете учити. Све више људи се одриче великих материјалних богатстава и одлазе да живе самотњачки јер су спознали сву превару лукавог.  Сад знате о чему се ради.

Ту битку мора свако да прође сам. Свако ће имати одређено време да схвати игру лукавог и како је досада врбовао људске душе. Зато пише: "Све што је било скривено биће откривено".

Највећа опсена људи који владају на планети и која гура ову планету у пропаст је Владати људима који су слични себи и правити робове од њих. Људи су створени да буду слични Боговима, па то владање на земљи кад се већ не може на небу, представља осећај да су Богови над Боговима и то им је ХРАНА ево већ 7524 године. Такво понашање води наравно у Вечну пропаст јер су ти људи својом вољом одлучили да се приклоне служби лукавом и да спроводе његову владавину и њима нема спаса ако се не покају. Сви знамо да су те цивилизације све пропадале и нестајале на врхунцу своје моћи. Такви људи с обзиром да немају љубави у себи свом Господару дају лажну љубав а и овај њима у односу на оно што су дали даје лажну срећу. Тако да универзално правило гласи: "Можеш да добијеш само оно што даш". Све је Господ устројио по Праведном Божијем промислу.

Најаву другог Христовог доласка ће Антихрист искористити и представити се да је он тај.

 То је оно што је прорекао Исус Христос: “Јер ће изаћи лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће, и изабране. Ево вам казах унапред. Ако вам дакле реку: ево га у пустињи, не излазите: ево га у соби, не верујте. Јер као што муња излази од истока и показује се до запада, такав ће бити долазак сина човечијега.” (Матеј 24,24-27)

“Најуспешнија оруђа великог варалице су лажне науке и лажна чудеса спиритизма. Прерушен у анђела светла, сотона простире своје мреже тамо где се најмање очекује. Кад би људи проучавали Библију са озбиљном молитвом да схвате њену науку, не би остали у тами, и не би примили лажне науке. Али посто одбацују истину, постају плен преваре.” (Космички конфликт, стр. 426)

“Сотона може да подметне нешто што је слично истини да би преварио оне који дозвољавају да буду преварени и који желе да избегну самоодрицање и жртву које тражи истина, али њему је немогуће да држи под својом влашћу душу која жели на сваки начин да упозна истину.”(Исто, стр. 429 “Али ви пазите”, саветује Христос, “ето, све сам вам унапред казао.” (Марко, 13,23;).

Ваше је да препознате тај долазак и да се свесно и самовољно определите да ли сте за то да служите Богу или Мамону. Неће бити могуће седети на две столице. Господ ће Вам помоћи да спознате превару лукавог а на Вама је да одлучите. Пожурите са одлуком јер је мало времена остало. ЗА ПОУКЕ О ПОСЛЕДЊИМ ВРЕМЕНИМА КЛИКНИ ОВДЕ

Уколико се одлучите да чините Добро тј. да не чините све оно што не би волели да Вама чине, и кад изговорите речи "Господе нека буде воља твоја" истог момента Ваш животни пут преузима вођство Светог Духа који зна како и на који начин да води ваш живот. Ви ћете осетити то вођство и како будете били више у њему све ћете се више препуштати и уживати у Божијој благодати која ће полако како будете напредовали топити све ваше земаљске бриге и проблеме које сте имали и због којих сте били тужни и депресивни. Као последица тога Вама ће се вратити животни дух, стваралачки, с којим ћете бити у стању да поново стварате.

Потребно је да сваки дан понављате "Ја верујем у Бога, волим Њега и Њему се надам".

То је суштина свих правих религија Вера, Нада и Љубав и њихова Мајка Софија Мудрост (коју ћете стећи) која представља Божију мудрост а не земаљску. Љубав је мотор којим Господ покреће цео универзум, све је у кретању и оно се никад не зауставља. Када се прикључимо на фреквенцију овог мотора (а прикључујемо се изговарањем ових речи и вером да је то тако) нама све постаје могуће. Човек тад почиње све више да личи на самог Творца што и јесте био циљ стварања човека. Господ не жели да уништи своју креацију, он жели да ми спознамо да пут којим смо самовољно кренули не води никуда.

Не наседајте на приче о ванземаљцима, са развојем холограмских технологија спремају нам се различити сценарији. Један је напад од стране Ванземаљаца како би се брзо успоставио нови сведски поредак или сам други долазак Господа и обраћање свим људима на планети.



Као што и сами знате и осећате то сем страха не би донело никакву промену у вашим животима.  Господ све што ради ради са љубављу. Црква нам је стално причала како се треба плашити Господа. Ја сам се стално питао зашто би се плашили неког ко је сама  Љубав. Кад схватимо колико нас Господ воли и ми ћемо онда њега волети свим срцем својим и свом душом својом. Ништа нам друго неће бити слађе и ништа нам неће требати да поседујемо јер ћемо све имати што нам треба. Тек тада ће човек постати слободан јер ће у ствари бити слободан од греха. Тако ће пред крај света или Армагедон верницима то бити празник а свима другима...

Немојте мислити да је то време далеко ево Вам пар чињеница па расудите сами.

Нови светски поредак је, наводно, планиран да почне 1983. (Орвел је на основу тога написао своју књигу 1984.) Да ли је овај почетак одложен или је оно што је тада требало да почне већ почело? Како да знамо? Једноставно, погледајте мало око себе. Примећујете ли да су скоро сви ТВ програми једна велика специјална психолошка операција за затупљивање? Примећујете ли да Српска православна црква отворено показује наклоност ка екуменизму? Може ли хришћанска црква бити екуменска и да ли је то по Христовом учењу? (Проверите шта пише у Новом завету).

Ивона Живковић

Примећујете ли кафкијанско правосуђе? Примећујете ли да грађанска права највише угрожавају "демократске" институције? Примећујете ли на власти људе који за то нису уопште способни и за које већина никад не би гласала? Примећујете ли да воће и поврће више уопште нема природан укус и мирис? Примећујете ли да међу обичним грађанима влада страх од губитка посла, страх за сопствену егзистенцију? Примећујете ли да информативни медији безочно лажу и прикривају чињенице? Примећујете ли лажне пандемије и лажне лекаре (тј. бизнисмене) и да је све више људи болесно од хроничних болести? Примећујете ли потпуни недостатак јавне економије? Уочавате ли увек исте "кадровике" на разним државним и друштвеним позицијама?

Примећујете ли да су нови нараштаји потпуно неспособни за привређивање? Или да се економски мање вредне, или потпуно бескорисне друштвене групе као криминалци, наркомани или физички и ментални инвалиди - медијски и социјално фаворизују?  Примећујете ли да су многи постали толерантни према сексуалним девијантностима? Примећујете ли да се женама намеће друштвена улога за коју по природним законима нису предодређене? Примећујете ли све више феминизираних и неуротичних мушкараца? Примећујете ли да се деца од малих ногу подстичу на "дружење" са цртаним ликовима? Примећујете ли да је највећа вредност у друштву обичан папир (новац)? Ако сте све ово приметили, онда још остаје да вам кажемо:

Да, то је оно што се зове
НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК - НОВО ДОБА СА НОВИМ "ВРЕДНОСТИМА".

Само на Вама је да одлучите да ли ћете служити том НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ или ћете у сарадњи са Духом Светим градити поредак какав је Господ наменио људима још пре почетка стварања. Ствар је одлуке у ком ћете правцу кренути. Многи ће рећи ја имам кредите, малу децу, морам да се уклопим у постојећи систем. Не бојте се, ништа се не дешава преко ноћи, зна Господ шта је вама потребно. Он само жели да му Ви верујете да он може водити Ваш живот онако како је најбоље за Вас, то треба да Вам пружи и потпуно олакшање јер Ви не знате како да се носите са свим овим животним проблемима.

Говори Господ:

Вера, Нада, Љубав и њихова мајка Мудрост! Памтите ове речи.
Нико од вас не разуме дубину Великих речи, али у њима је Религија Моја.

Ви сте прихватили празник као празник, не објашњавајући ништа, па чак ни због чега су ове три речи заједно, а шта је иза овога, нико од вас неће никад питати.

Какав велики Празник, ово је Чудо над Чудима! То је светковина Религије Моје! Круна спознања Света и основних Принципа Устројства Света смештени су у венцу ових речи! 

Веруј Мени, Воли оно што сам Ја урадио, Надај се у успех и Софија (Мудрост) ће бити, само тако ћеш доживети Блаженство!

Нада је вечни компас твој, са Вером и Љубављу, неће бити грешке, нема порока и зависти и обмана. Леп је тај пут са заставом Наде!

Четврти камен Пирамиде је Милост Моја, коју ви називате Софија. То је Моја подршка и потпора вама, који живите на Земљи! То је велика Мудрост Моја!

Вера, Љубав и Нада
Мудрост!




0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat