ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Драган Симовић: Страх

Кад год изиђемо из свог Унутарњег Бића, из Суштаства, а то јесте Живи Бог у нама, тада, у трену, бивамо опхрвани и поробљени страхом. Испрва, за неко време, не препознајемо да се налазимо у пољу страха, да нас је страх зграбио, те да нас полако, али упорно, стеже и дави, да нас прожима и присваја, да смо у власти Леденог Бића Страха.

А страх полако нараста, увлачи се свуда у нас, осваја једно по једно чуло, а затим једно по једно наше тело, диже се од дна, креће од најнижег нам бића, и наставља да се успиње ка Врху, ка Највишем Теменом Жвиру, ка Језгру Душе и Духа, ка Божанском Уму у нама.

Поробљава чула и осећаје, осећања и мисли, управља нас, усмерава ка Тами, ка Пра Васељенској Студени и Грозоти, ка Најстрашнијој Пустоши и Најгрознијој Смрти.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat