ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Јовановић: Потребан сам Вучићу, јер он целу Србију сам носи на својим плећима!


Крагујевац – Лидер ЛДП Чедомир Jовановић изjавио jе да политичари мораjу да решаваjу проблеме коjе Србиjа има 25 година, да jе за то, како jе рекао, потребна наjспособниjа Влада, као и да jе спреман да разговара и са Aлександром Вучићем и са Боjаном Паjтићем.
Jовановић jе, на изборноj скупштини градског одбора ЛДП у Kрагуjевцу, рекао да не мисли да jе данас све у Србиjи црно-бело, као што jе то било некада.
„Mислим да Вучић може да буде користан за Србиjу, да може и нешто добро да уради, али и да греши због тога што нема никога ко би га на време упозорио или зауставио у тим грешкама“, рекао jе Jовановић.
Oн jе навео, да за разлику од Вучића, не мисли да jе за све проблеме у земљи одговоран онаj ко jе до jуче био на власти, као и да jош мање мисли да само jедан човек, jедна странка, jедна владаjућа коалициjа могу урадити оно што се у Србиjи мора урадити.


Лидер ЛДП jе рекао и „да jе из све снаге навиjао да Aлександар Вучић постигне договор за смедеревску Железару“.
„Нико у држави неће бити срећан због тога што он у томе ниjе успео, али ми више права на неуспехе и на грешке немамо. Потребна нам jе наjспособниjа влада, морамо пронаћи у овом друштву оне коjи имаjу снагу, да прво прокрче пут коjи се мора створити да би се до такве владе дошло“, рекао jе Jовановић.
Jовановић jе рекао и „да политичари не треба да буду таоци идеjе“ и додао „да политика не треба да се своди на сукоб оних коjи су на власти, као и оних коjи су на власти били до jуче, па би да се ту на власт врате сутра“.
„Написали смо платформу окупљања за Србиjу, али jе одговор лидера опозиционих странака био – рано jе, хаjде да сачекамо. Eпилог jе – поjединац коме jе читава Србиjа на плећима, и туце странака коjе тумараjу без подршке и уверења“, рекао jе Jовановић.
Лидер ЛДП пожелео jе власти у Kрагуjевцу, чиjи jе део, успех у управљању градом и додао да зна колико jе то тешко, имаjући у виду, да су им обавезе три пута веће од финансиjских могућности.
Танјуг
KOMENTAR:
ПATOLOGIJA UBICE (Мила Алечковић рече- није убица само онај који пуца из оружја,
већ и онај који владарским потезима убија читав народ) САСТОЈИ СЕ У ТОМЕ,
ДА КАДА КРВ ЖРТВЕ ПРОВРИ У КРВИ УБИЦЕ, ОНДА УБИЦА ИЛИ ПОЛУДИ ИЛИ
СЕ ПОДМЕЋЕ ДА БУДЕ ЛИКВИДИРАН ИСТОМ МЕТОДОМ КАО ЖРТВА. СВИ ПЕТООКТОБАРСКИ
ВЛАДАРИ СУ ТЕ УБИЦЕ. ВРАТИЛИ СЕ У ПОСЛАНИЧКЕ КЛУПЕ КА МУВЕ НА ЛЕПАК ПРОВОЦИРАЈУЋИ
БЕС НАРОДА ДА ОКРВАВИ РУКЕ. ЗАТО ИМ ПРЕПОРУЧУЈЕМ СВИЛЕН ГАЈТАН ИЛИ ПОСТУПАК ПОК ВЛАЈКА СТОИЉКОВИЋА НА СТЕПЕНИЦАМА СКУПШТИНЕ, КАКО БИ ЗАДОБИЛИ "ОРЕОЛЕ МУЧЕНИКА-ИЗДАЈНИКА, ЈЕР ДРУГО НИСУ ЗАСЛУЖИЛИ.
БОГ ЧУВА СРБИЈУ!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat