ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

„Бог се драги на Србе разљути…“ и поквари Николићев авион!

„Бог се драги на Србе разљути…“ и поквари Николићев авион!Требало да пренесе папи ставове СПЦ: Председник Србије Томислав Николић
Требало да пренесе папи ставове СПЦ: Председник Србије Томислав Николић
Изгледа да се не може тек тако сарађивати са црквом која, на пример, продаје опроштајнице или хоће да Алојзија Степинца, истребљивача свих нехврата, прогласи за свеца… И да ли је виша сила умешала прсте тим поводом, или су механичари заказали, или је сама летелица стара, или су пилоти попили по коју (што ће сигурно утврдити нека од надлежних комисија), тек авион којим је председник Томислав Николић летео за Ватикан вратио се у Београд због, како се наводи, квара на мотору.

Председник Србије Томислав Николић требало је да отпочне једнодневну званичну посету Ватикану.

Он је требало папи Фрањи да пренесе и поједине ставове Српске православне цркве (СПЦ), који су од заједничког интереса.

Уочи одласка у званичну посету Ватикану, на позив папе Фрање, председник Николић разговарао је јуче са патријархом Иринејом и одлази на пут с његовим и благословом СПЦ.

Николић ће се састати и са државним секретаром Пјетром Паролином, секретаром за односе са државама Полом Галагером и шефом Одсека за западни Балкан Хенриком Јакоџинским.

Председник је био најприсебнији: Оливер Антић
Председник је био најприсебнији: Оливер Антић
Антић: Нешто је пукло и онда смо почели да падамо носем на доле

Саветник председника Србије Оливер Антић, који је био у авиону коме је отказао мотор на путу за Ватикан, рекао је за Н1 да је ситуација била доста драматична.

– Чуло се као да је нешто пукло кад смо били на 10.000 метара и онда смо почели окомито да падамо носем на доле.. То је трајало неколико минута… Онда су пилоти успели да активирају друга два мотора – рекао нам је Антић.

Како истиче, у том моменту су били изнад Јадранског мора а претпоставља близу Рима.

Антић истиче да су авиону сви били присебни, посебно председник Томислав Николић.

У делагацији која је са Николићем кренула у званичну посету Ватикану били су и Иван Мркић, Станислава Пак и Јасмина Митровић Марић.

Мотор на авиону „фалкон 50″ престао је да ради изнад Јадранског мора а летелица која се налазила на висини од 10.000 метара пропадала је скоро два километра. Успели су безбедно да се врате у Београд а посета Ватикану је отказана.

17. 04. 2015. ВЕСТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

КОМЕНТАР:

Мирослав

Бог га зауставио и опоменуо да не пије зла из сотонине чаше у ватикану.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat