ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Ковчези од стране Фема

Овај ковчег је идеално решење за преживљавање у време огромних плављења које предстоје до 2024 год. према карти за европу. У случају повратка панонског мора чији је повратак назначен поплавама у сливу реке Саве i Мораве. Сва ризична подручја да се припреме за евакуацију по принципу Нојевог ковчега. У њега може да стане и мало хране, робе, мали томосов мотор да се не мора веслати. итд. Институције цивилне заштите би требале да припреме читав програм за извлачење и спасење свега што може да се покрене. Правити и велике сплавове на која могу да се стављају веће вредносне ствари.

Следећа ствар коју треба урадити јесте припремати планинска подручја за прихват одређених индустријских капацитета да се изместе из могућих плавних подручја. Иницирали смо институте за просторно планирање да припреме карту плављења до 200 м надморске висине. Од тог нивоа да се направе и трасирају магистрале за повезивање територија и извлачење средстава.

Свако село из равнице треба да има своју резервну варијанту за повлачење и да тамо врши припреме терена, куће да буду припремљене за боравак људи, извори да се очисте бунари итд.

Сви мудраци поручују напуштајте градове и бежите у села у планине.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat