ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Путинов бесмртни пук

Председник Русије Владимир Путин предводио је поворку „Бесмртног пука“ на Црвеном тргу у Москви. Са портретом оца, који је штитио отаџбину од нациста, шетао је заједно са хиљадама Руса, чији преци су се борили 1941-1945. године.



„Бесмртни пук“ сведочи да Руси памте погинуле у Великом отаџбинском рату, изјавио је председник Владимир Путин.

„То је знак да ћемо држати висок ниво који су они поставили. То говори и о нашој уверености у себе, о својој снази и о срећној будућности наше деце“, рекао је Путин током марша „Бесмртног пука“.




„Ја мислим да је мој отац, као и милиони обичних војника имали право да прођу овим тргом, али је судбина тако одредила да нису сви могли да прођу Црвеним тргом. Веома сам срећан што је и мој отац заједно са мном — у мојим рукама је његов портрет, као и стотине хиљада других војника и позадинаца, могао је да се појави на Црвеном тргу, макар и на фотографијама својих блиских. То су и заслужили“, додао је Путин.



„Бесмртни пук“ — јавна акција у којој људи носе фотографије својих рођака који су учествовали у Великом отаџбинском рату. Она се одржава 9. маја на Дан победе у Русији и другим земљама света. У Русији ће, како саопштавају организатори, у акцији учествовати 1,1 милион људи.

СВАКИ ТРВОЈ КОРАК ПРЕМА НЕБУ ПОДРЖАВА 1000 ПРЕДАКА У СЛУЧАЈУ ПУТИНА ТО ЈЕ 250 МИЛИОНА ПРЕДАКА




НАПОМЕНА: Вредновање овог догађаја извршила је кројачица Љиљана Добријевић из Шапца у следећем:

Definicija

Jacina u slabosti

1. 1. Samo kontrola govori

snagom ljubavi izbegnes revans

2. 2. Mudrost I strpljenje govori

Nametnutu stetu prihvatis I stavis pod svoju kontrolu tako da njegovu nameru koja izaziva revans ignorises

3. 3. Podneses ponizenje

Koje pretvaras u vrlinu iz koje se samo mozes uzdici on ate nikad u promenu ne vodi (prestaje menjanje)

Prvi put mudrom metodologijom iz duhovnih zakona Putin svojim licnim prakticnim primerom u odnosu sa amerikom na svedskom nivou daje jasnocu I tacnost ovoj definiciji,koja se do sada nije mogla ni definisati, ni objasniti zato sto je u zlo vreme dobro dobijalo priznjanje posle smrti,ocigledno filozofski univerzum se promenio. Odbrana duha nad materijom govori da dobro dobija priznanje za zivota.

Dobrijevic Ljiljana

КОМЕНТАР БОГИ: Овим је реализована визија америчког видовњака Едгара Кејса из 1944 год. да  НАДА ЗА ЧОВЕЧАНСТВО ДОЛАЗИ ИЗ РУСИЈЕ, КЛИКНИ ОВДЕ

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat