ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Давид Роцкефеллер: Уколико желимо уништити Ислам онда морамо кренути од Турске


Турци су се дуги низ година борили против комунизма, 1950. године у Турској је на власт, захваљујући нашој помоћи, дошао премијер Аднан Мендерес

Заправо, на самом почетку Мендерес је с нама успоставио веома добар дијалог. Заузврат, помоћ коју смо му дали током изборне кампање узимао је редовно задужење звано Марсхалл и улагао у одређене инвестиције у држави. Али, он је тако неплански улагао посуђени новац, па, када дође дан наплате, умјесто да плати дуг он би био приморан да се поново задужује, и тако сваки пут изнова. Заузврат, ми смо од њега тражили да дозволи улазак страног капитала и да нашим фирмам додијели посебне концесије и повластице, другим ријечима тражили смо од Мендереса да прихвати сличне програме који су довели до капитулације Османског царства на што нам је одговорио да то никада неће прихватити и почео се удаљавати од нас.

Мада нисмо хтјели, али ипак смо организирали државни удар и у том налету Мендерес је заједно са својим радним колегама погубљен. Од те скупине преживио је само Целал (Џелал) Бајар, зато што је био масон и зато што је Папа Ронцалли (Јохн XXИИИ) тако захтијевао.

Државни удар 1980 урађен је по нашем налогу

Државни удар 1980., који се десио у Турској, урађен је по нашем наређењу. У то вријеме на власт су долазили час љевичари, час десничари и они су водили државну економску политику онако како смо ми хтјели. Међутим, америчко и европско развијено тржиште се заситило и ми смо дошли у позицију да не можемо продати довољно робе. На све ово ми смо и над Турцима, као и другим земљама трећег свијета, дакле неразвијеним земљама, почели с примјеном нашег плана и од њих смо тражили такозвану слободну трговину и слободан увоз роба. Наизглед су прихватили наш приједлог, али у стварности су развлачили с конкретним корацима.

На хиљаде младих Турака дало је животе за лажне идеологије

На крају овај проблем смо ријешили на нама познат начин, рјешили смо то по принципу Ордо Аб Цхаос (завади па владај). Дакле, прво створимо хаос, а онда успоставимо ред. Наши провокатори започели су сукоб између десничарске и љевичарске идеологије. Заправо, након што смо привидно одобрили рат на Кипру, увели смо ембарго тако је народу прелила кап стрпљења, држава је запала у кризу и није се поштено могло купити уља и соли. И док су се профитери и трговци на црно богатили народ је запао у велику биједу. Тако да провокатори које смо послали нису имали тежак задатак да заваде народ. Народ се подијелио на десничаре и љевичаре и започели су сукоби. Немири су се у толикој мјери проширили да је сваким даном на улицама гинуло 50-60 људи у међусобним сукобима. Цијела држава живјела је у страху од тероризма. Уведен је полицијски сат и људи нису смјели навечер излазити вани. У сваком трену неки луђак те могао узети на нишан и убити. На хиљаде младих Турака дало је живот за лажну идеологију. Власт се мијењала као на траци, али нико од њих није могао да заустави немире. Након тога, десио се државни удар и немири су као руком однесени. Јадни народ је видио спас у овом успјешно урађеном удару. Зато што је дошао крај терору и спокој се вратио у државу. Заправо, задатак наших провокатора је зваршен и они су макнути са сцене. Игра коју смо овдје играли јесте ,заправо, довести народ у безизлазну ситуацију и у безнађе те им понудити „спасиоца", након тога тај спасиоц шта год да уради народ ће то објеручке прихватити.

Öзал је на наш захтјев капије широм отворио

Војна власт је још неко вријеме водила државу и предала је власт особи коју смо им ми предложили. Та особа био је Тургут Öзал. Öзал је тачно онако како смо захтијевали широм отворио државне капије. Наше фирме су попут вукова навалиле на ово невино тржиште. Прво су с ниским цијенама потукли домаћу конкуренцију. Држава се врло брзо напунила америчким и европским производима. И док су наше индустријске фирме трошиле задње залихе да би држава успјела да намири увоз, наше финансијске фирме (банке) полако су увлачиле државу у дужнички кревет с високим каматним стопама. На овај наћин, ми смо 80-тих година, скоро све државе у развоју, с овим пројектом угушили. Осим што су богатили наше фабрике купујући наше производе, они су, да би платили те производе узимали од нас позајмице с високим каматним стопама и тако смо их из године у годину увлачили у дужничко ропство.

У Турској је новац стекао углед, појмови као што су породица и пријатељ су заборављени

У међувремену, да би се све ово остварило Öзал је корак по корак доносио потребне законе. Ова држава се тако брзо уклопила у систем дивљег капитализма. Нисмо могли ни сањати да ће веома брзо открити агресивни наћин извоза. Народ је почео да се бави преварама с циљем да што краћим и бржим путем дође до богатства. Мито и корупција, разноразне интриге државних банака, имамо на десетине банкарских скандала. Појмови као што су породица и пријатељи су одавно заборављени и угледни су постали само они који имају новац. У свом овом процесу домаћа производња је на издисају, почевши од малих фирми до великих, захватио их је вал банкрота који се великом брзином ширио. У државна предузећа на руководећа мјеста постављени су они које смо ми препоручили и који су тамо само штету доносили. На концу, те фирме или су угашене или су под исприком приватизације по јефтиним цијенама преузете од стране наших фирми.

Прво смо створили покрет како би смо оживили пројекат курдске државе

Öзал, којем смо испрали мозак, у посао је ушао са свјежим сновима, на послијетку, када је увидио стварност овог система и сам се препустио страстима у вртлогу капитализма. Почео је да богати своју породицу и блиске пријатеље. Дошао је у такав положај да су поред Öзала почеле да се рађају принчеви и принцезе, а ми смо се забринули да државу поново не врача у монархију. Заправо, све је то била једна права комедија. Како год, да би смо испитали реакцију државе тражили смо од њега да говори о идеји о стварању курдске државе. Али, та идеја скупо га је коштала. Ми смо, да бисмо оживјели пројекат оснивања курдске државе створили покрет под називом ПКК. И док су се они позабавили с овим покретом држава је запала у велике економске губитке и сада, када погледамо на остатак Османског царства остала је само шака земље на којој данас Турска живи, тако да су дошли у позицију да све што тражимо то и ураде.

Турска је за нас веома битна... један дио важних водених извора је овдје

Роцкефеллер наставља са својим говором; Желим да се још мало задржим на Турској, зато што та земља има најважнији стратешки положај у свијету и због тога је нама веома важна. Ако ћемо гледати разлоге онда ћу рећи слиједеће: Као прво, важан дио водених резерви велике израелске државе припада Турској.Други разлог је да је Турска као већински муслиманска држава претходница демократије. Уколико желимо уништити ислам онда морамо кренути од Турске. И као трећи разлог је да је Турска мост између Европе и Азије.

Уколико желимо држати под контролом нафту, природни гас, руде и друга природна богатства онда ова земља мора бити у нашем власништву. Блиски исток је мање више у нашем власништву. У блиској будућности Кавказ и друге турске земље средње Азије ће почети да се гуше у нередима и сукобима те ће тако нама у наручје пасти. Када би се ови Турци ујединили не би постајала сила која би их зауставила. Због те пријетње наши агенти су константно на опрезу. Чим Турци започну процес зближавања наши људи који се налазе на кључним положајима у турским земљама истовремено реагују и стварају нереде и тако их спречавамо у њиховој намјери.

Најважније од свега јесте да су Турци колијевка цивилизације и да њихови коријени потјечу од Сумераца

Као четврти разлог слободно ћу рећи да је Турска најбогатија земља на свијету рудама бора и ова руда ће у блиској будућности бити важнија од нафте.

Пето и најважније је да су Турци колијевка цивилизације. Турци су 4.000 година прије нове ере живјели на подручју средње Азије те су након велике катастрофе напустили то подручје и једни су отишли у Мезопотамију док су други преко Русије стигли у Европу тадашњи Аријевци. Дакле, данашњи свијет опће прихвата чињеницу да су Аријевци прва цивилизација и да Финци и Мађари и други народи Европе вуку коријене од Турака. Поред тога, велика је вјероватноћа да су цивилизације попут Асираца и Хитита на просторима Анадолије у крвној вези с Турцима.

3.500 П.Н.Е. Сумерци који су живјели на подручју Мезопотамије су први народ који је изумио писмо, први народ који је да би успоставио правду у народу основао суд, први народ који је измислио новац и који је прикупљао порез, прву школу су они отворили и они су проналазачи точка: дакле, према хисторичарима и истраживачима, они су полазна тачка цивилизације и то је цивилизација чије коријене носе Турци. Зашто? Зато што Сумерци ниси били домаћи народ Мезопотамије; према истраживањима дошли смо до сазнања да многе ријечи турског језика вуку коријен од језика Сумераца, тако смо дошли до бројке од 1000 заједничких ријечи, а поред тога, Турци данас користе на стотине пословица/изрека које су изворно наслијеђене од Сумераца. „Полумјесец" био је симбол Сумераца, а данас видимо да Турци на својој застави исто имају симбол полумјесеца. Грци и Римљани су се у много ћему окористили о Сумерску цивилизацију; примјера ради, украси на њиховим грађевинама и божанства произилазе из сумерских божанстава.

Али, да бисмо ово сакрили, 2.000 година П.Н.Е., дакле и поред чињенице да је 1.500 година послије Сумераца оживјела Грчка цивилизација, ми смо исту свијету представили као прву свјетску цивилизацију. Још интересантнија је чињеница да је Египатска цивилизација старија од Грчке; али, и Египћани су тек 1.000 година послије Сумераца дошли на ниво цивилизације која је могла почети с градњом пирамида. Маје и Инке су такођер 2.000 година послије Сумераца дошли на ниво цивилизације која је могла почети с градњом њихових пирамида.

Нисмо могли прихватити Турке као колијевку цивилизација, морали смо то спријечити

Нисмо могли прихватити Турке као колијевку цивилизација, заправо, урадили смо сасвим супротно, њихово хисторијско и кулутурно наслијеђе смо украли и свијету смо их пердставили као барбаре, народ који не познају право и правду и у томе смо веома добро успјели. Сумерски краљеви Урукагина и Урнамму створили су народ с многобошком вјером, те су, да би успоставили ред и спријечили неправду основали законе, тако су они били преци данашњице, док данашња Турска је нација с вјером у једног Бога, али у њој данас захваљујући нашим настојањима превладава проституција, мито и корупција, лоповлук, неправда, непоштено стицање имовине и огромна разлика у друштву.

Заправо, да човјек прочита хисторијске књиге видио би праву истину, али данашњем човјеку је мрско да чита и вјерује у све оно што чује.

Чак сам и ја све до тог момента вјеровао да су Енглези најцивилизованија нација. Хтјео сам промјенити тему након што ми се није свидјело оно што сам чуо.

Није било тешко срушити Османско царство

Питао сам „Како мислите преузети земље свијета?" Ротхсцхилд је сигурнијим ставом од мог започео говор.

Ротхсцхилд: Желим ти показати нашу снагу тако што ћу навести примјере из хисторије; у Првом Свјетском рату, ми смо хтјели да уништимо царства која су била против нас, а најважније од свих је било да уништимо и распарчамо Османско царство како бисмо добили власт над резервама нафте на Блиском Истоку и чиме бисмо отворили пут стварања израелске државе. Оснивач израелске државе Тхеодор Херлз је отишао тадашњем султану Абдулхамиту ИИ те је уз финанцијску подршку наше породице понудио новац у замјену за палестинску земљу. Али, султан нас је одбио. Нама није било тешко уништити Османско царство. Зато што су се османски султани, умјесто с Туркињама женили с дјевојкама из мјеста која су освајали, а које су биле друге вјере и нације. Наравно, попут султаније Хурем било је султанија које су водиле главну ријеч у држави и оне су као странци заједно с другим странцима водили рушилачку политику у држави баш онако како смо ми хтјели. А султани су вјеровали да је држава у сигурним рукама и одавали су се раскошу и рахатлуку. Овако је почело пропадање Османског царства. Османлије су почеле с губљењем територија након што су наше масонске организације дизале народ на устанак. Ризница се неплански потрошила. Након рата били смо веома близу остварења циља, али испред нас се појавио лидер звани Ататурк те смо наше планове морали накратко пролонгирати. Дакако, да су десетороструко ојачали нашу финанцијску стабилност и богатство у војној индустрији. Крајем Првог свјетског рата монархија као теза добила је демократију као антитезу те се овом синтезом родио комунизам.

Хитлер је уз нашу помоћ дошао на власт јер овдашњи јевреји нису помогли у стварању израелске државе

Главни разлог за почетак Другог свјетског рата је, баш као и сада, свјетска економска криза док, с друге стране важно је нагласити да наша дијаспора, дакле јевреји који не живе на светој земљи нису помагали у стварању нове израелске државе и нису хтјели да се врате у своју земљу. Позиција на којој се нашао Хитлер и већина њемачке нације дакако да се догодило уз нашу финанцијску помоћ. Амерички финанцијски гиганти попут Харримана и Гуарантy Труста, уз робну помоћ њемачког краља челика Тхyссена и помоћ организације Тхуле Хитлер је достигао моћ да започне свјетски рат. За овај посао одабрали смо Хитлера, зато што је он мрзио јевреје. Разлог његове мржње јесте да је његова нана била служавка код једног богатог јевреја која је с овим газдом јеврејем остала трудна, да би након што је газдарица куће то сазнала она била избаћена из куће. Хитлерова нана с бебом у наручју, дакле Хитлеровим оцем, након што није нашла неки други посао вратила се у конзервативно католичко село своме оцу. Хитлер је на вријеме сазнао за ову причу, те је због тога осјећао велику мржњу према јеврејима. Јевреје који су одбили да се врате у своју домовину смо жртвовали с циљем да их уплашимо те смо дозволили неколико мањих геноцида над њима, не у оној мјери гдје смо свијету пласирали причу о милионима погинулих јевреја, тај сценарио смо ми смислили. Сада, са истим сценаријем геноцида оптужујемо Турску за геноцид над Ерменима. Ова глупа оптужба за геноцид се свалила на Турке и приморат ћемо Турке да плате одштету вриједну милијарде долара. То ће свакако бити тежак ударац за турску економију.

Атомска бомба није смјела бити баћена у Њемачку гдје живе јевреји, због тога је испровоциран Јапан

Тадашањи ционистички предсједник Еинстеин послао је писмо предсједнику Америке Роосвелту с намјером да под називом Пројекат Манхаттан направи атомску бомбу што је за кратко вријеме получило резултат. Али, постојао је један проблем, ова бомба је веома јака и да би се пробала њена снага Америка мора да се укључи у рат. Међутим, у Њемачким градовима живи много јевреја, тако да ту нисмо могли бацити атомску бомбу. Јапан је испоровоциран и прије него ли смо проширили вијест о томе, поиграли смо се с емоцијама америчког народа и тиме смо у смрт послали стотине хиљада Американаца који су изгинули, али на све ово смо зажмирули и ријешили проблем атомске бомбе.

Израелска држава се основала захваљујући великодушној помоћи породице Ротсцхилд

И тако је ударен темељ израелске државе 1948. године која је претеча за оснивање Великог израелског царства, а која је основана од великодушне финанцијске помоћи породице Ротсцхилд. Ордо Аб Цхаос поново је био дјелотворан. У међувремену, државе које су банкротирале у рату почеле су узимати позајмице од финанцијских организација Харриман, Роцкефеллер, Вандерблит и Ротсцхилд.

Совјетском Савезу додијељено је довољно земаља, дали смо им и финанцијску подршку

Совјетски Савез, као према Хегеловој дијалектици створен је као проту сила. Америчка Интернатионал Барнсдалл корпорација дала је потребну опрему, и опет америчка W.А. Харриман Цомпанy и Гуарантy Труст дали су финанцијску подршку како би се истражиле резерве нафте и других руда, и тиме побољша економија. У међувремену, свијет је почео да бира стране између капитализма и комунизма, ми смо као браоници капитализма Совјетском Савезу, као проту сили, додјелили довољно земаља и како бисмо ову игру могли наставити.

Кина још увијек није под нашом контролом, али њен допринос еконимији Америке је огроман

Кина је захваљујући технологији и моћи мозга коју јој је поклонила америчка Бецхтел Корпорација данас свјетска супер сила. Ова држава је једина држава свијета која није под нашом контролом. Али, они су веома присутни у америчкој економији, зато што је радна снага јефтина, радници који раде за плату од 30 долара су слатки сан сваког нашег богаташа.

Ратови у Вијетнаму, Кореји, Камбоџи, Тајланду, Индонезији, Афганистану, Иран – Ирак, Југославији помогли су у усавршавању и тестирању војне индустрије

Наставит ћу свој говор тако што ћу вам дати кратке примјере из цијелог свијета;

Рат у Вијетнаму послужио је да Сједињене Америчке Државе и Совјетски Савез тестирају своје ново војно оружје које су произвели, то је била прилика која се не пропушта, а истовремено смо се рјешили старог наоружања. Хемијско оружје под називом „Агент Оранге" имало је смртоносне посљедице на тестирању на биљкама. Оно је једну државу гурнуло у економску пропаст.

Корејски рат је подјелио државу на два дијела и сан о напретку је пао у воду. На овај наћин државна економија је разорена. Поред тога, у овој земљи смо тестирали клица бомбе и разне отровне врсте попут диоксина заједно с другим биолошким направама.

1970. године Камбоџански лидер Сиханук одбио је трговачку сарадњу с Америком и он је државним ударом смијењен и на чело државе, која се борила с хаосом, дошао је Пол Пот и Црвени Кмери. На Тајланду смо такођер срушили владу и увели смо им диктаторски режим. Тајланд је годинама радио за нас.

1957-1958. године предсједник Индонезије Сухарто је након што је добио помоћ у наоружању од Сједињених Америчких Држава окупирао Истоћну Тимор и дуги низ година спроводио је хаос, на хиљаде људи је погинуло.

Рат у Афганистану био је велика прилика за Русију да усаврши своју војну индустрију. А и ми смо такођер добили огормну прилику да видимо дејство нашег оружја. Такођер, ова земља посједује огромна природна богатства. Власт у Афганистану је у цјелости под нашом контролом.

Рат између Ирана и Ирака је започео тако што смо Садаму дали велика обећања. Први задатак је био да једни другима бомбардују нафтна постројења. Свака од ове двије нафтом богате земље, да би добиле рат, почеле су с куповином нашег оружја чиме су довели своје државе до самог банкрота. На крају сви градови и нафтна постројења ће бити поново саграђени с наше стране. То је дакако отворило пут да се они поново задуже код нас.

1990. године Садама смо боцнули и започели рат у Заљеву, Ирачка економија још једном је доживјела крах. Да би се Кувајт обновио скопљени су уговори вриједни милијарде, а америчка војска се заувјек смјестила у ово подручје. У овом рату с циљем тестирања кориштене су бомбе са умањеним уранијумом. Ове бомбе и након рата захваљујући раширеној радијацији по подручју су убиле на хиљаде људи, дакако међу жртвама има и наших војника, и дан данас људи умиру од утјецаја ових бомби.

1990-тих година у рату у Југославији користили смо касетне бомбе. Ово технолошко чудо од бомбе прије него ли падне на земљу распрсне се на стотине малих бомби од којих свака не експлодира и оне увијек активно и спремно чекају на своје жртве.

Роттхсцхилд рече „Ове државе сада су у потпуности под нашом контролом и вјерујем да вам то неморам детаљно објашњавати" те направи паузу.

Све државе држимо под контролом, у супротном организујемо терористичке нападе

У европским земљама имамо обавјештајне организације као на примјер Гладио у Италији, те захваљујући таквим организацијма и јединицама цијелу државу држимо под контролом. Напади на синагоге у Истанбулу и напади на жељезнице у Мадриду мала су пријетња тим земљама за њихов непослух.Рушење Тwин Тоwерса у Њу Јорку, напад на Пентагон, бомбардовање Кеније и Саудијске Арабије су извршени стриктно по нашем налогу и плану. На крају сам се запитао „постоји ли земља на свијету у којој нису уплели своје прсте". Роцкефеллер ме онако, на моје опште изненађење погледао и на искап попио своје пиће доврши своје ријечи;

У свијету ниједна мафија нити иједан илегални посао не може да се ради без наше дозволе

Између осталог, све наше организације имају високе трошкове. Извор њиховог финансирања јесте новац који се без пореза скупља захваљујући донацијама и нашим контактима са мафијом. Нигдје у свијету нити једна мафија не може дјеловати и пословати у илегали а да зато држава не зна или да им држава не дозволи њихово дјеловање. Да би дјеловали једноставно морају сарађивати с људима из самог врха државе. Такви државници су посебно изабрани и то су људи који су гладни новца, и када се једном у ове послове упетљају више им излаза нема. У цијелом свијету мафија ради под нашом контролом, посебно пратимо зараду продајом дроге и оружја, зато што је то најслађе зарађени новац. С овим зарађеним новцем ми финансирамо наше организације које су наизглед невине и њиховим дјеловањем ми финансирамо наше сараднике и друге врсте корупције.

Зашто Сјеверна Америка и западна Европа живе у богатству док остатак свијета, њих 5 милијарди ради за 1 милијарду нашег друштва

Ови примјери су вјерујте ми само врх леденог бријега који се извана дају видјети. Као што смо рекли, ми имамо контролу у сваком дијелу свијета. Дакле, увјерили сте се колико је само користан и успјешан наш циљ вођен Хегеловом дијалектиком. Јесте ли се икада запитали, зашто становници Сјеверне Америке и западне Европе живе у богатству и рахатлуку док се остатак свијета бори с биједом, неимаштином и немирима? Зато што је наша раса одабрана раса, остали су само наши робови. Уколико желе да живе, цијели свој живот морају радити само за нас. 5 милијарди људи на свијету ради за 1 милијарду наших људи. Сва богатства слијевају се у наше фирме и због тога су наше земље напредне. И док наше напредне земље, сваким даном се све више и више богате, у земљама трећег свијета економије пропадају, становништво се бори у измишљеним ратовима и запали су у јаму биједе из које излаза нема, док наши сарадници уживају у раскоши и богатству и чекају на наша наређења.

Наши сарадници ће у блиској будућности под нашим патронатом и управом да воде нову свјетску власт. Становништво земаља трећег свијета ће зависно о статусу образовања радити за нас као обични радници, а развијени народи попут нас ће бити изнад њих и управљат ће њима у једном хијерархијском систему. Људи који спадају у ову класу ће радити током цијеле године и имат ће само слободну суботу док ће сви други празници бити укинути и радити ће за плату којом ће имати само за хљеба. За разлику од њих наша класа људи ће веома мало да ради у једном дану док ће остатак времена проводити у задовољству и опуштању.

Првобитно сам ову репортажу схватио као један сан, ипак када ми на ум падну слике и стање других земаља свијета схватам да је реализација овог сна увелико почела. И заиста да и поред тога што ријетко гледам телевизију у очима ми навиру вијести о свакодневним сценама ратова, сјетих се људи који су годинама у биједи и који су гладни. Ипак сам ја само новинар и немам довољно времена да све ове разлоге истражим...

фресхпресс.инфо/агенције

- Сее море ат: хттп://фресхпресс.инфо/магазин/пресс-киоск/итем/11149-давид-роцкефеллер-уколико-зелимо-унистити-ислам-онда-морамо-кренути-од-турске#стхасх.5РXМ7с12.дпуф

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat