ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Реализација Божијег упозорења у догађајима са Србским владарима

Упозорења из 1994 године у догађајима да се Срби одвоје од демона (атлантизма и мундијализма запада) реализована су над Србским владарима.

1. Председнику Николићу враћен је авион са пола пута према Риму

2. Вучићу је поред бројних породичних перипетија и траума додат овај Сребренички линч као последње упозорење.

Док то не ураде Србски народ ће испаштати због њихове острашћености и заслепљености западом. Кормило државног брода усмерити према Истоку (Русија и Кина) и прекинути све приватизације до даљњег док се не донесу закони док се сви системи изнад 100 запослених не врате у државне руке.

Не владине организације укинути и извршити винкловање Србске академије наука и Србске православне цркве као два вертикална стуба према Божијим центрима. 

1 коментара:

ToYo 24. јул 2015. 18:24  

Ali zar nije potrebno prvo preobraziti SANU, da se manu istorijskih falsifikata, kojih su se vec odrekle Becka i Berlinska istoriografija, pre nego sto postane deo vertikale?

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat