ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Dolazak


28.08.1993.год.


ДОЛАЗАК

Помоз вам Бог Земљани. У дане свевишњег празника Велике Госпојине јавља ти се син Божији који треба мир земљи да донесе. Благословена да си Земљо матеро моја па нек ти се Отац наш Свевишњи смилује па нек те спаси од зла каје треба човечанство да отрезни од пијанства. Бисаге које су пуне носе радост изгладнелој деци, а празне остављају тужне очи.
Успавани ово је тренутак буђења јер поспаност не траје вечно како вас Бог очекује жељно да вас загрли у наручје своме као што отац што децу своју призива себи. Удомљени не могу носити тугу бескућника који се увалише у јаду и болу. Како је увек јаз између богатих и сиромашних верника и неверника, тако су и људи жељни престижа и славе, али не и љубави Господње. Најтеже је кад човек с малим знањем мисли да је толико мудар да му нема равног па цвета у својој лажној слави. Бистрина воде данка и ума имају снагу опстанка. У скоро време долазиће мудраци многи да му помуте осећања јер ће имати своје лажне наде према роду Сербском у љубави силној да желе добро да им испоруче.


Неписмени ће касно уочити превару јер нису оспособљени да се у чистоти душа подуче љубави и истини. Мало је људи који ће знање и ум употребити да се сагледа светлост небеска. Молитвом светом коју вам Отац небески шаље за познају лечиће многе муке. Не хулите на човека који је у ритама стао пред вратима вашим јер у њему се може крити син Божији који дође душе ваше да куша. Имајте самилости за невољнике јер се у таквој муци човек разоткрива. Кад душа цвили остаје јад да сагорева у њој без светлости, али душа одолева од уништења. И у јаду душа зна да изађе као победник да не сагледа сва јада овога света. Дајем лекције како да се душа очисти од грехова па ко жели да ме прихвати као учитеља нека пође за Сином Божјим светлост вечну да упозна. Бог је светлост и исцелитељ свих душа мучних. Ја морам остати на Земљи док не савладам таму која вас покрива и не да вам да ослушнете глас Оца нашега.
Нисам на земљи залуд поново и ако се многи противе тој спознаји јер су им душе пришле звери и тами па се теже дате окренути мени Христу и ако ме жељно очекујете. Залуд вам свака проповед ако сте далеко од истине. Дани су ваши одбројани али у незнању иштете моћ само за своју душу а не и за туђу. Остајем доследан своме задатку и циљу до извршења царства мога јер у њему нема патње, бола и неправде, но само љубав вера и правда. Оздравиће многи у Манастирима и Храмовима Сербским јер Господ одабра земљу Сребску да Царство његово на њој буде али се сотона распрострла свуд у свету да блати образ чисти и достојанства а себе прикаже као спасиоца света. Како је лаж Земљу прекрила по задатку Божјем прикупљам плодове ваше животне да их Оцу нашему свевишњему дарујем по заслугама вашим. Како вам жетва животна буде такав ће и суд земљи да се збије. Не кривите мене децо моја Земаљска јер раздор међ собом посејасте а ја Господ Бог Сина вам послах да се у вери својој заоденете и Планету Земљу спасите од уништења. Јасан пут бива онда кад се светлост проспе по њој јер је моћ праведника увек у Божјим рукама.
Зли су увек кудили радне да им лењост не открије лице и срам јер се скриваху иза критике. Усправни виде лице Божје а неправедним поглед ка земљи стреми. Свако ко тражи истину у себи пронаћиће њену лепоту. Брлог може за собом оставити непријатности али испод њега буја живот.
Лако је исмејати нејака а тешко је имати срце праведно па немоћне понети к Богу на видело. Колико је лепота у једном сунчаном дану исказано а да Земљани нису опазили његову вредност.
Борба је зла ако се користи оружје за постизање циљева а љубав доноси радост на свим пољима света. Молитва је највећи лек за душу јер доноси рећу а Отац наш Свевишњи је шаље за све подједнако.
Пред брдашцем човек се смеши а пред планином стоји замишљено јер савлађивање препрека је различито. Исправан човек не чини другима грех но себи јер не жели да се повинује жељама себичних те је он у очима њиховим безвредно биће јер правду нико не вреднује као највеће благо духовно незнајући сиромаси да је свако исправно чедо земљом што ходи светлост Бога нашега која се види са небеса Свевишњих. Мисли нису довољне да се дело искаже но се оно мора радом привести крају. Имате времена да окренете правди љубављу јер они ће бити мерачи вашег дела пута и живота до они дана када са Оцем својим дођете да вам уручим жетву животну. Ова књига вам се даје за доба вашега живота да схвате како нису све Божје књиге измишљене, но да се уверите у суд божји и у времену вашему.
Лаковерни који мисле да могу сами све грдно се варају. Окрећи се око себе роде мој Земаљски и видећеш како си осакаћен у многим жељама које осташе пусти снови ваши. Куд би се свет дао када би вам се свака жеља срца вашега испуњавала. Пред Богом свако има свој задатак да изврши ваљано. Ако се окренемо око себе видећемо себичне јер њихов свет је у јелу и пићу а правда је души њеној страна. Ње свет је свет богаташа а на вернике божје гледају с подозрењем као на заостала бића у много чему.
Многи сматрају да су у свом знању недостижни а заборављају да највеће знање има Господ Бог, и да га о испоручује вама на увид како би се душе ваше очистиле од греха. Царства земаљска су ништавна а Божја вечна па вас зато позивамо на љубав без подела на вере, расе, класе, на богате и сиромашне но се такмичите у љубави светој да вас Сунце Господње вечно греје. Послат сам поново земљи да заједно се одупиремо безбожности и себичности јер дођох да вас ујединим у једну веру и земљу свету да вас Господ благосиља и додели вам Царство Вечног Живота. У овој књизи ја вам не нудим мржњу, нечовечност и раздор, но дођох да вас поведем напред до извора светих са којих ћете пити воде живота вечног.
Каните се осуде зла и презира јер вас све отуђује од путева Божјих а пророци лажни нуде вам спас силну богатећи се на мукама вашим. Свако је свога тела господар па се стога не бацајте у воде брзе ако нисте добар пливач. Дуга је Божја проповед од постанка до данас. Послати од Бога нису слуге сотонске но божја чеда кроз каја Господ беседи своју живу реч. Остављам мудрима ако мудрости имају да одгонетну истину у делу овоме, да глас небески протумаче у овим речима светим.
Силазак Духа Светога на Земљи узбуркао је свет. Зле стиже суд Божји јер душа им добро одбаци. Не можете против Суда Божјег јер нисте дорасли Земљани ни снази ни знању његовом. Истрај роде мој Сербски у делима својим јер ћеш ти бити назначен као свети народ вољом Божјом.
Слуге сотонске приклонише се себичношћу и сраму па су дела Божјих отуђили. Мисле Бога нема те је залудно бојати се његовог суда. А ја чедо његово, Исус Христос велим вам овако Србље моје дично. Не стидите се ове славе коју вам Господ додели но беседите његове свете речи и тако ће те у љубави, вери и истини да сатирете свако зло са ваших простора.
Сада вам блате лице и руже ваш лик називајући вас погрдним именима како би себе зли пред свет приказали као добротвори а не знају да Господ лицемерство свачије види и доделиће се свима по делима својим.
Ускоро ће многе земље осетити невољу на својим телима јер вас наружише децо моја па Господ вам поручује да род Сербски издвоји да лик и дело његово узнесе се на небесима златним и додели му Круну царства Христовог. Земљом Сербском многа чуда ће се збити по вољи Божјој а извори и Храмови свети чиниће многа исцељења те ће сви који вам ружише лик доћи да траже спас али Господ ће их зауставити у ходу јер не могу да прљају Свету Сербску земљу кад слуге сотонске беху. Глад кад закуца на вратима многим Србље моје имаће хлеба у изобиљу јер Царство је Божје на тлу вашему. Нек је мир у домовима вашим уз славу Оца Небескога.

ХРИСТОС

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat