ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Sveti Vrači Kuzma i Damnjan


14.07.1992. год.

СВЕТИ ВРАЧИ

КУЗМА И ДАМЊАН


Помоз ти Бог сестро моја мила. Јављамо ти се на дан нашег благдана. Овај дан има значај за Србије дично. Свет је упро очи у истину вашу да је сагледа. Ко разума има може се уверити колико се Србље дично труди да се истина о њему слије у свет. О ви умне а неразумне главе владарске силе моћних како се ваш дух згасну када се ради о Србију милом а другима крчите пут лажима и срамом. У какво се коло срама лажни владари ухватисте. Ви велики поборници Бога, истине и правде што заклетву за свој рад дадосте Богу на увид што се зло сулудо зби у душама вашим. Како је ово велик и славан дан за Србије дично. Вида Господ болне ране Југи јер се пале душе молише Господу да не згасне плам љубави,истине и живота палих за Југу.


Ево Кузма и Дамњан видају ти ране и поставише те на ноге чиле да се не стидиш истине и правде своје но да зли пред тобом оборе главе. Дижеш главу небесима као сунцокрет према сунцу. Бити и постојати није исто што и опстати и досегнути вечност.

Отвори ти Господ своју књигу тајну и рече ти пут Господњи Србијо царице царства небеског. Дуг си свој одавно платила Господу па те истина узнесе далеко по суду Господњем. Многи зли би да нестанеш са лица земље. Бура кад дува треба ветра да је. Како ће као гром из ведра неба међ вернике лажне пући спознаја да је Србије род Господњи који земља очекује као спасиоца. Дуг пут си водила Земљо да се твоја чеда искупе за грехе јер се зулум свуд у свету чини. Ево слике у каквом раму да се Србија урами и увери свет како је оно та истина и тајна Господња.

Битка се измиче Земљани а ви остасте поражени војници пред Господом. Незнате ко командује душама вашим јер га не видосте. Када се сагледа исход рата тад душа пати и боли. А зар је до тога морало доћи роде земаљски. Бој се бије у добрим делима и ту се такмичите како земљом радост да вам цвета и да у љубави славите Царство Господње. Генерали нестаје вам муниција. Војска вас не слуша јер не зна у ком се правцу креће ваш план па се масовно народ одриче насиља и жели ближе у љубави Богу да је. Бог вам даје истину кроз послате људе да вам реч његову казују и да вам ране вида. А ти Србије моје дично не савијај главу пред силама мрака јер ће и ова олуја проћи и доћи ће вам светлост Господња. Нека се спреме они који мисле да могу носити реч Божју да му помагачи били у љубави, вери и истини. Размислите да ли вам је терет претежак јер се не нуди богатство земаљско но небеско. Господ на вашим просторима просу светлост Свевишњу јер сте род његов одабрани да веру његову сејете у свету.


СВ. КУЗМА И ДАМЊАН

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat