ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

KAKO DA POSLANICI BUDU ZDRAVI ZA BOLJE ODLUCIVANJE

КАКО ДА ПОСЛАНИЦИ БУДУ ЗДРАВИ ЗА БОЉЕ ОДЛУЧИВАЊЕ


Деда,ми се не мешамо у приватни живот наших посланика.
ДЕТЕ,АЛ НАРОД МЛОГО ТРПИ ОД ЊИОВ ПРИВАТАН ЖИВОТ! ОНИ НЕ МОГУ ДРЖАВНИ ПОСЛОВИ ДА СВРШАВАЈУ ОД СВОЈ ПРИВАТАН ЖИВОТ! ЗОВЕ ЖЕНА. ЗОВУ ШВАЛЕРКЕ. ЗОВУ ИХ НЕКИ АЛКОХОЛИЧАРИ И ДРОГЕРАШИ ДА СЕ СА ЊИХ ДРОГИРАЈУ И ПИЈУ! СВАК ИХ ОМЕТА,А ОНИ НЕМАЈУ СНАГУ ДА ТО ПРЕКИНУ. ДА ЛУПЕ ШАКОМ ОД СТО! ДА КАЖУ : ДОСТА БРЕ! ЈА САМ НАРОДНИ ПОСЛАНИК ОД ДРЖАВА СРБИЈА!
Деда,има ту неке истине.Али,зашто они немају снаге да прекину тај погрешан начин живота који их страшно исцрпљује?
ДЕТЕ,ТИ МЕ ПРАВИШ БУДАЛА! АЛИ ОНИ ТРЕБАЈУ ДА РАДЕ ЧЕТИРИ САТИ ДНЕВНО ОНО ШТО ЈЕ РАДИО МИЛОШ ОБРЕНОВИЋ! ПА КОЈИ ПОСЛАНИК МОРЕ ДА ИЗВЕДЕ ВЕПАР ИЗ ОБОР,ИМА ПРАВО ДА СЕДИ У СКУПШТИНА. А КОЈИ НЕ МОРЕ ЈЕР ЈЕ НЕЈАК,ТРЕБА МУ ОДЛОЖИТИ ДРЖАВНИ ПОСЛОВИ НА НЕКО ВРЕМЕ. НЕК РАНИ СВИЊЕ И НЕК ВЕЖБА НА ВЕПАР. А У СУБОТА И НЕДЕЉА НА ПИЈАЦЕ ДА СЕ РАСПОРЕДЕ ПО БЕОГРАД И СРБИЈА,ДА СЕ ЗДРАВИ ЧВАРЦИ И СВИЊСКА МАСТ ПРОДАЈЕ НАРОДУ У СРБИЈУ!
Али деда,ти правиш одређену верску дискриминацију.Код нас има и посланика муслимана.
ДЕТЕ,ДОБРО СИ МЕ НАСПОМЕНУЛА. ДЕДА НИЈЕ ПРОТИВ НИКОГ КО ЈЕ ПОШТЕН И ЖЕЛИ ДОБРО НА ОВАЈ НАРОД. ПОСЛАНИЦИ МУСЛИМАНИ НЕК ТОВЕ ВОЛОВИ И ОВНОВИ,ПА У НОВИ ПАЗАР У СУБОТА НА ПИЈАЦА! ДА ИЗНЕСУ СУВО МЕСО ОД ГОВЕЧЕ И ПРОДАВАЈУ НАРОДУ! И ДЕДА ВОЛИ СУВО МЕСО ОД ГОВЕЧЕ КАДЕ ЈЕ ДОБРО ОСУШЕНО.
Деда,ми имамо тим лекара који брине о нашим државницима.
ДЕТЕ,ПУСТИ ЛЕКАРИ ДА ЛЕЧЕ БОЛЕСНИ ЉУДИ. НАШИ ПОСЛАНИЦИ АКО СУ ПРЕЛАЂЕНИ ИЛ НЕШТО СЛИЧНО,ИЛ СУ ОНЕМОЋАЛИ ОД ДУГИ СКУПШТИНСКИ РАЗГОВОРИ,ТРЕБА ДА СЕ ЛЕЧЕ ПО СРПСКИ ОБИЧАЈИ КАКО СМО СЕ ОДВАЈКАДА ЛЕЧИЛИ. У ПОСЛАНИЧКА ТОРБА УВЕК ДА ИМАЈУ НОЖ. АЛ НЕ ОНИ СА ШИЉАТ ВРХ,НЕГО НОЖ СА ТУП ВРХ, А НАРЕЦКАН КО ТЕСТЕРИЦА.
Деда,зашто не нож са оштрим врхом?
ПА ДЕТЕ,ДА НЕ УДАРЕ ЈЕДАН ДРУГИ СА НОЖ КАДЕ ПСУЈУ ЈЕДАН ДРУГИ МАЈКА НА СКУПШТИНА! НЕГО РЕЦКАВ НОЖИЋ ЗА РЕЗАЊЕ СЛАНИНИЦЕ. ОНДАК ДАСКА ЗА МЕСО. ОНДАК ДОБАР КОМАД ОД МАСНУ ДЕБЕЛУ СЛАНИНУ ОД ЧЕТРИ ПРСТА,ДВЕ ТРИ ГЛАВИЦЕ БЕЛИ ЛУКАЦ И ПОЛА ЛИТРА ПРЕКУВАНА РАКИЈА. ПА КАДЕ СЕДУ У ПОСЛАНИЧКЕ КЛУПЕ,ИЗВАДЕ ИЗ ТОРБА НА КЛУПА И ПОЛАКО РЕЖУ СЛАНИНА И БЕЛИ ЛУКАЦ И ЗАЛИВАЈУ СА ПРЕКУВАНА РАКИЈА. ОНДАК БИ СВИ БИЛИ МИРНИ И КУЛТУРНИ.
Деда,шта би онда било?
ОНДАК ДЕТЕ,КАДЕ ЈЕДАН ИЗАЂЕ ПРЕД СКУПШТИНА НА ГОВОРНИЦА ПРЕД ОВИ ДРУГИ ШТО ГА СЛУШАЈУ И МЕЗЕ,ОНДАК БИ ГА ОНИ С МИР СЛУШАЛИ И ПОЛАКО МЕЗЕТЕ И СЛУШАЈУ ЧОВЕКА ШТА ГОВОРИ. И НИКО ГА НЕ БИ ПРЕКИДО КАДЕ БИ ИМ ОНА ПРЕКУВАНА РАКИЈА РАЗГРЕЈАЛА КРВНИ СУДОВИ У МОЗАК. БОЉЕ БИ И СВАТИЛИ ШТА ЈЕ ЧОВЕК ХТЕО ДА КАЖЕ ЗА ГОВОРНИЦА. ОВАКО ДЕТЕ,ОВДЕ СЕ У НАША СКУПШТИНА НЕ ЗНАДЕ НИ КО ПИЈЕ НИ КО ПЛАЋА! ТО ЈЕ РАСУЛО! ЈЕДНИ СПАВАЈУ,ДРУГИ УРЛАЈУ,ТРЕЋИ РЕЖЕ! ПА НИЈЕ ХАЈКА НА ВУКОВИ, БОГА МУ ПОЉУБИМ! ОЋЕМО ЛИ СЕ ВЕЋ ЈЕДАРЕД ДОГОВОРИТИ МЕЂУСЕ ДА СРБИЈА ИДЕ НАПРЕД!
Деда,није тај твој предлог толико лош,али је заиста неестетски.Шта би свет рекао да види наше посланике како седе у скупштинским клупама и секу сланину и бели лук и заливају ракијом?
ДЕТЕ,ОБРАТИ СЕ ТИ НА СВЕТСКИ СТРУЧЊАЦИ ЗА ЖЕЛУДАЦ. ЧОВЕК КАДЕ ДУГО СЕДИ А МАЛО ОГЛАДНИ,ТРЕБА ОДМА ДА ЈЕДЕ. ЈЕРБО ЈЕ ЧОВЕЧИЈИ ЖЕЛУДАЦ КО ГЛАДАН ВУК. ЖЕЛУДАЦ ЈЕ ОМЕТО И НАШИ СТАРИ МОНАСИ НА МОЛИТВУ,КОЈИ СУ БИЛИ ЧВРСТИ И ОДЛУЧНИ. А КАМОЛИ ОВИ НАШИ РАЗМАЖЕНИ МИНИСТРИ КОЈЕ СУ МАЈКЕ КЉУКАЛЕ СА ХРАНУ КАДЕ СУ БИЛИ МАЛИ ЧИМ ОГЛАДНУ. Е САДЕ СУ ОНИ ГЛАДНИ У КЛУПЕ. ОД ТОГ ИМ ЖЕЛУДАЦ СТВАРА НЕРВОЗА У ГЛАВА,ТЕ СУ МЛОГО АГРЕСИВНИ И СВАЂАЈУ СЕ. ПИТАЈ ПРВО СТРУЧЊАЦИ У СВЕТ ШТА МИСЛЕ,ПА ТЕК ОНДАК ТАЈ ТВОЈ МАРКЕТИНГ. ДЕТЕ,ЈА САМ СЕ ЗАВОДИО ДА МИ ИМАМО ВЛАДУ ОД ЕКСПЕРТИ! ЈА САМ МИСЛЕО ДА ОНИ СВАКИ ДАН КАДЕ СЕ НЕ ПОСТИ ЈЕДУ СЛАНИНА И БЕЛИ ЛУКАЦ,А КАДЕ СЕ ПОСТИ ДА ЈЕДУ ПОСТАН ПАСУЉ И ЦРНИ ЛУКАЦ И КИСЕЛИ КУПУС СА МАЛО ЗЕЈТИН. РЕЦИ МИ БРЕ ДЕТЕ,ГДЕ СЕ НАША ВЛАДА ХРАНИ? ШТА ОНИ ЈЕДУ? СВИ СУ ЖУТИ СА ПОДОЧЊАЦИ. НЕКАКО МИ ДЕЛУЈУ УМОРНО И НЕИСПАВАНИ.
Деда,они једу у скупштинској мензи,кантини.Тамо је добра храна,и ја сам тамо јела.
ДЕТЕ,НАЈБОЉА ЈЕ КУЋНА ХРАНА. КАДЕ ТИ ЖЕНА УЈУТРУ СПАКУЈЕ ПАКЕТ СА СЛАНИНУ ИЛИ СВИЊСКУ МАСТ И ЛЕБАЦ. ПА ЈЕДЕШ КО ЧОВЕК КАД СЕ ТЕБИ ЈЕДЕ ,КАДЕ ЗАГЛАДНИШ.
Деда,ти нас враћаш у прошлост,у неке митове, или нас враћаш у примитивизам и свињце.
А ДЕТЕ,ДАЛ БИ ТИ ВОЛЕЛА ДА ВИ БУДЕТЕ ПЛЕМИЋИ У ТУ ВАШУ ВЛАДУ?
Зашто да не деда.Племићи су били културни,аристокараија.
ДЕТЕ,ЗНАДЕШ ЛИ ТИ ШТА ЗНАЧИ ТА РЕЧ ПЛЕМИЋ?
Деда,то су средњевековни богаташи,као данашњи бизнисмени.
ДЕТЕ,НИЈЕ ТО ТАКО. ТО ЈЕ ИЗОКРЕНУТА ПРИЧА. ПЛЕМИЋ ЗНАЧИ ЧОВЕК С ВЕЛИКО ПЛЕМЕНИТО СРЦЕ! А ТО СЕ НЕ ПОСТИЗАВА С УЗИМАЊЕ,НЕГО С ДАВАЊЕ!
Деда,мало си се занео у разговору.Шта би са оним глумцима испред Атлантиде?
ДЕТЕ,РЕЧЕ ИМ СТАРИНА : ОЛОШИ БРЕ! КАКО ВАС НИЈЕ СТИД И СРАМОТА! ДА ВЕСЕЛИ ПЛАЧЕТЕ! ДА ЗДРАВИ КУКАТЕ И ПРЕВИЈАТЕ СЕ ОД БОЛОВИ! ЛАЖНЕ СУЗЕ ТЕКУ ИЗ ВАШЕ ПОКВАРЕНЕ ОЧИ! ГУБИТЕ СЕ ОДАВЛЕ,ДОК ВАС НИСАМ ПОСЛО НА МОРСКО ДНО ЗАЈЕДНО СА АТЛАНТИДА! ТЕ ТИ ИХ СТАРИНА ПУСТИ ДА ПОБЕГНУ НА КОПНО. ШТА ЋЕ ДЕТЕ. ВИДИ ДА НИСУ КРИВИ,НЕГО ДА СУ ДРОГИРАНИ. БАШ КО ДАНАС ОВЕ НЕСРЕТНИЦЕ У ХОЛИВУД,ШТО ИХ ТАМО ДРОГИРАЈУ ПА ИХ ПРИКАЗУЈУ НА ЧИТАВ СВЕТ. ЧУДНО ЈЕ ТО ДЕТЕ ЗАНИМАЊЕ БИТИ ГЛУМАЦ. РЕЦИТУЈЕШ ТУЂА СУДБИНА И ЛИЈЕШ ЛАЖНЕ СУЗЕ. А ЗАТО МИЛИОНИ ПРИМАШ ОД САДАШЊИ ГОСПОДАРИ ОД ОВИ СВЕТ.
Деда,зашто је то тако?Зашто су глумци толико плаћени?
ДЕТЕ,ОНИ СУ ПЛАЋЕНИ ДА ЗАВОДЕ НАРОД. ШТО ОВИ ДАНАШЊИ ГОСПОДАРИ КАЗУЈУ,ДА ОБЛИКУЈУ МОЗАК МАСАМА БУДАЛА. АЛ ТО КОД СТАРИ СОРАБИ НЕ МОЖ ДА ПРОЂЕ!
Деда,шта се десило даље са Атлантидом?
ДЕТЕ,СТАРИ СОРАБ СТАРИНА НАРЕДИ ЈУРИШ СРПСКОЈ ВОЈСКИ. БИЛО ЈЕ ТО ДЕТЕ КО НА КАЈМАКЧАЛАН У ПРВИ СВЕТСКИ РАТ! СРПСКА ВОЈСКА ЈУРИША ДА ОСЛОБОДИ СРБИЈУ. А НЕМЦИ И БУГАРИ ИЗ МИТРАЉЕЗИ И ТОПОВИ. КИША ГРАНАТА И КУРШУМИ НА СРПСКУ ВОЈСКУ! АЛ СЕ СРБИ ПРОБИШЕ ТЕ СЕ С ДУШМАНИ ЗА ВРАТОВИ УВАТИШЕ! БОРБА ПРСА У ПРСА СА ПУШКЕ И БАЈОНЕТИ! А САВЕЗНИЦИ ФРАНЦУЗИ СЕ ЧУДОМ ЧУДЕ КАКО СЕ ОВА ГЛАДНА И ИЗНЕМОГЛА ВОЈСКА БОРИ КО ПЛАНИНСКИ РИСОВИ СА ЈАКИ И УРАЊЕНИ НЕМЦИ И БУГАРИ! СРПСКА ВОЈСКА ИЗМУЧЕНА С БОЛЕСТИ И ГЛАД ЈУРИША ДА ОСЛОБОДИ ОТАЏБИНУ!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat