ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

TREBA NAM VOZD PO BOZIJEM IZBORU

ТРЕБА НАМ ВОЖД ПО БОЖИЈЕМ ИЗБОРУ

Деда,како нису могли да преваре Старину?Ако су то били најбољи глумци,како нису успели да дочарају све тако верно, да им Сораби поверују?
МА НЕ ДЕТЕ ТО! ОНИ БИ СА СВОЈУ ГЛУМУ НАТЕРАЛИ И КАМЕН ДА ПЛАЧЕ! А КАМОЛИ ЖИВА ЉУДСКА БИЋА!
Деда,онда то значи да ти твоји Сораби нису имали емоције.
ДЕТЕ,ИМАЛИ СУ ОНИ ЕМОЦИЈЕ И СВУ ЉУБАВ ОД ГОСПОД БОГ! АЛ С ТУ ЉУБАВ НИСУ МОГЛИ ДА ВОЛЕ НИКАКВО ЗЛО! НИЈЕ ТО ДЕТЕ ЉУДСКА ЕМОЦИЈА И ЉУДСКА ЉУБАВ КОЈА ЈЕ СВА СЕБИЧНА,ЗЛА И ПРЕВРТЉИВА.
Али деда,зар нису могли барем мало да гану Старину?
ДЕТЕ,СТАРИНА ЈЕ БИО ВОЂА НА БОЖИЈУ ВОЈСКУ! НА ЗЕМАЉСКИ ШАР! ВРХОВАН ВОЈНИ ЗАПОВЕДНИК НА СРПСКА ВОЈСКА! ВОЂА ОД СРПСКИ НАРОД И ПРВОСВЕШТЕНИК СОРАБСКИ!
Па деда,тако ми реци!Сада све разумем!Он уопште није био демократа,него обичан тиранин.Приграбио је сву власт за себе.
ДЕТЕ,СРБИМА ТРЕБА ЧВРСТ ВОЂА! ДА ПОВЕДЕ НАРОД У ПОБЕДУ! НИСУ ТИ СРБИ ЗА ДЕМОКРАТИЈА,НЕГО ЗА ВОЂА!
Какав вођа треба Србима деда?
ДЕТЕ,ТРЕБА НАМ ВОЖД КО ШТО БЕШЕ КАРАЂОРЂЕ! ЈЕДАН НЕПИСМЕН СЕЉАК ОСЛОБОДИ СРПСКИ НАРОД ОД ПЕТСТО ГОДИНЕ ТУРСКО РОБСТВО И ЗУЛУМ! А САДЕ ХИЉАДЕ ПИСМЕНИ СРБИ И ДОКТОРИ НАУКА КРОЗ СВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ОД ДРЖАВУ И ДРУШТВО ГУРАЈУ СРПСКИ НАРОД У ТОТАЛНА ПРОПАСТ! ДЕТЕ,ДЕДА ДА ТИ РЕЧЕ : БИЋЕ СВЕГА ДОБРА БИТИ НЕЋЕ!
Деда,ја се са тобом по том питању уопште не слажем.Криза у српском друштву јесте дубока,али није настала данас.Наша Влада даноноћно ради и труди се да изведе земљу из кризе,и да народу обезбеди бољи живот.
ДЕТЕ,АКО ЈЕ ТАКО ДОБРО ЈЕ. РЕЦИ МИ,ТАМО У ТУ ВАШУ ВЛАДУ И СКУПШТИНУ,А ШТА ВИ РАДИТЕ? ДАЛ ТОВИТЕ СВИЊЕ?
Не деда.Зашто бисмо ми у Скупштини товили свиње?То није посао посланика и Парламента.
ДЕТЕ,АКО ВЛАДА ОЋЕ ДА ПОМОГНЕ НАРОД,ТРЕБА НАРОД ДА СЕ НАХРАНИ! НАРОД ЈЕ ГЛАДАН!
Деда,шта би по теби требало да уради наша Влада?Ево,прихватићу твоје мишљење,шта год да кажеш.Јер,ја сам демократа,и нећу да противречим твом ставу.
ДЕТЕ,ОСНОВНО ЈЕ ДА СЕ ЧОВЕК НАХРАНИ И ОБУЧЕ. И ДА ИМА НЕКУ СТРЕХУ НАД ГЛАВУ,ДА ГА КИША И СНЕГ НЕ ЗАЛИВАЈУ ЗА ВРАТ И ЗА ШИЈУ. ПРВО ШТО БИ ТРЕБАЛИ НАША ГОСПОДА ПОСЛАНИЦИ И СВА ТА ВЛАСТ У ДРЖАВУ УЈУТРУ КАДЕ УСТАНУ САБАЈЛЕ, ЈЕ ДА НАРАНЕ СВИЊЕ И ДА ОЧИСТЕ СВИЊАЦ. ТЕ ОНДАК НА ПОСО ДА СЕ СУШИ СЛАНИНА ЗА НАРОД. ДА СЕ НАРОДУ ДА СВИЊСКА МАСТ ДА СЕ МАЖЕ НА ЛЕБА СА АЛЕВУ ПАПРИКУ. И У МРСНИ ДАНИ ДА СЕ ЈЕДУ И ЧВАРЦИ, ДА НАРОД ПЛУЋА ПОДМАЖЕ. ЗАТИМ ДЕТЕ ДА ВЛАДА УКИСЕЛИ КУПУС. ДА НАПРАВИ ВЕЛИКЕ РОБНИ РЕЗЕРВИ ОД КИСЕЛИ КУПУС И ПАСУЉ. ДА СЕ НАРОД У ПОСНИ ДАН ХРАНИ СА КИСЕЛИ КУПУС И ПАСУЉ И МАЛО КУВАНА ЖИТА. ДА НАМ НАРОД ОЗДРАВИ. ВИДИШ ДА СЕ ЉУДИ ПО УЛИЦЕ ЈЕДВА ВУКУ! НИКО ЧВРСТ И ЖУСТАР КОРАК НЕМА! СВЕ БОЛЕСНО,ШТО У ГЛАВУ,ШТО У НОГЕ! ЈЕДНИ ПРЕДЕБЕЛИ КО ДА СУ ТРУДНИ,А БЕЛА КУГА ЗАВЛАДАЛА У СРБИЈУ. А ОНЕ ЖЕНСКЕ ПРЕМРШАВЕ. ЈЕДВА НОГУ ИСПРЕД НОГУ СТАВЉАЈУ,ЈЕДВА ИДУ. МОРЕ,ЗАР СУ ТО ПОТОМЦИ ОД ЈУНАЦИ?! ДАБОМЕ ДА ЋЕ НАС МЛАВИТИ КО СТИГНЕ И ТУЋИ И У ТУР ЛУПАТИ КАДЕ НАРОД ВИШЕ НЕ МОРЕ НИ ДА ОДА КАКО ТРЕБА! НИЈЕ КАДАР ХОДАТИ,А КАМОЛИ ДА СЕ ДАНАСКЕ МЕЂУ СРБИ НАЂЕ ЈУНАК ДА УПРТИ КОСМИЧКО ДРВО ОД СТАРИ СОРАБ СТАРИНА! ПА ДА С ЊЕГА ЗАМАНЕ ПО ВАЗДУХ ДА ЗЕМАЉСКА КУГЛА ПРОПИШТИ ОД СРПСКУ СИЛУ!
Деда,молим те,нешто ми сад није јасно.Ево,све прихватам што си рекао,нећу да се буним.Али,зашто би Влада и посланици требало да гаје свиње и да их чисте када ми већ имамо фарме свиња у држави?
ДЕТЕ ТО ЈЕ ПРЕКО ПОТРЕБНО. ДА СЕ НЕ ПРЕКИНЕ КОНТИНУИТЕТ ОД ДРЖАВУ СРБИЈУ И ОД ЊЕНУ ДРЖАВНОСТ.
Деда,ово што причаш не садржи ни трунку логике,али ме новинарска зантижеља тера да те слушам даље.Хајде,настави,молим те.
ДЕТЕ,ТРЕБАЈУ ЛИ ЧЛАНОВИ ОД ВЛАДУ И ПОСЛАНИЦИ БИТИ БОЉИ И ЈАЧИ И ПАМЕТНИЈИ ОД НАРОД? ТРЕБАЈУ ЛИ ОНИ БИТИ НАЈСПОСОБНИЈИ СИНОВИ ОД НАШ НАРОД,ДА БИ НАРОД ИЗ КРИЗУ ИЗГУРАЛИ?
Требају деда.
ЗНАДЕШ ЛИ ТИ БРЕ КО ЈЕ ДАО КОНТИНУИТЕТ НА ДРЖАВА СРБИЈА?
Не знам деда.Ко?
МИЛОШ ОБРЕНОВИЋ ДЕТЕ! А МИЛОШ ЈЕ ДРЖО ВЕЛИКИ ОБОРИ СВИЊА И ТРГОВО СА СВИЊЕ СА АУСТРОУГАРСКУ.
Добро деда,то је познато из историје.Али каве то везе има са нама?
ДЕТЕ,ЗНАДЕШ ЛИ ТИ КАКИ ЈЕ ВЕПАР ОПАКА ЖИВОТИЊА? ВЕПАР ОД ТРИСТОПЕДЕСЕТ КИЛЕ ТЕЖИНА. А У ОБОР МУ ПРИПУШТЕНО ДВАЈЕСТ КРМАЧИ ПА ИХ ПАРИ. ТО ЈЕ ЗВЕР ОПАСНА КО ТИГАР! А ЉУБОМОРНА НЕ ДАЈ ТИ БОЖЕ! НЕ ДАВА ДА ПРИЂЕШ ОНИМ КРМАЧАМА! ОЋЕ ДА УБИВА! А МИЛОШ ОБРЕНОВИЋ ТИ ТАЈ ВЕПАР УВАТИ ЗА УВО,ПА СА СВОЈУ СИЛУ ГА ИЗВУЧЕ ИЗ ОБОР. ГЛЕДАЈУ МОРЕ ТУРЦИ И АУСТРОУГАРИ ПА ВЕЛУ : НИЈЕ НАМИ ЛАКО СА МИЛОШ КАД ВОЛИКИ ВЕПАР САВЛАДА У НАЈВЕЋУ СНАГУ. НЕЋЕМО МИ С ЊЕГА ЛАКО РАТОВАТИ,НЕГО АЈМО С ЊЕГА КАКИ МИРОВНИ УГОВОРИ ДА ПОТПИСУЈЕМО.
Али деда,Милош Обреновић није ратовао.Он је само потписивао разне мировне уговоре.
ДЕТЕ НИЈЕ ТАЧНО! МИЛОШ ЈЕ СТАЛНО РАТОВО! ТЕ КАД НАДЈАЧА,ОНДАК ПОТПИШЕ МИР КОЈИ ЈЕ ДОБАР ЗА ДРЖАВА СРБИЈА.
Деда,по теби би сада требало да српска Влада вуче свиње за уши!
ДЕТЕ,АКО ПРЕДСЕДНИК ОД ВЛАДУ НЕМА СНАГУ ДА УВАТИ ВЕПАР ОД ТРИСТОТИЊАК КИЛЕ ЗА УВО И ДА ГА ИЗВЕДЕ ИЗ ОБОР КО ДА ЈЕ ПУДЛИЦА ОД ДРУГ ТИТО,НЕМА ОН ОНДАК СНАГУ НИ ДА ВЛАДА СА СРПСКИ НАРОД! АКО ОН НЕ МОРЕ СА СВОЈУ СНАГУ И ВОЉУ ДА УКРОТИ ЈЕДАН ВЕПАР,ТЕШКО ЋЕ ДА УКРОТИ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ!
Деда,да ли ти предлажеш неки тест за чланове Владе?Да ли би било прикладно да чланови Владе по свињцима Србије тегле свиње за уши?
ДЕТЕ,ЈА С ТЕБЕ ВОДИМ ОЗБИЉНИ РАЗГОВОРИ. И ЈА САМ МИСЛЕО ДА МЕ СМАТРАШ ЗА ОЗБИЉАН ЧОВЕК. ТИ ОД МЕНЕ ПРАВИШ СПРДЊА И ИСМЕЈАВАЊА.
Али деда,шта има сада један посланик од тога ако успе да извуче једну свињу из обора?
ПРВО ДЕТЕ,ВЕПАР ЈЕ МЛОГО ОПАКА ЖИВОТИЊА. АКО ПОСЛАНИК ИСПУСТИ УВО И НЕМАДЕ ДОВОЉНУ СНАГУ,ВЕПАР ЋЕ ГА УДАРИ СА КЉОВЕ И УБИЈЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО. АЛИ ДА СЕ НЕ БИ ТО ДОГОДИЛО,ПОШТО МИ УЛАЗИМО У ЕВРОПА,МИ ЋЕМО НА ВЕПАР ДА НАТАКАРИМО КОЖНА БРЊИЦА КО НА ПСЕТО,ДА НЕ БИ МОГО ДА ПОВРЕДИ ГОСПОДА ПОСЛАНИЦИ. ДЕТЕ,ПРВИ ИСПИТ ЈЕ ХРАБРОСТ. КАДЕ ПОСЛАНИК УВАТИ ЗА УВО ВЕПРА,ОНДАК ВЕПАР РИЧЕ КО ЛАВ! ПОСЛАНИК НЕ СМЕ ДА СЕ ПРЕПАДНЕ. МОРА ДА БИДНЕ ХРАБАР. ЈЕЛ АКО ЛИ СЕ ПРЕПАДНЕ ОД ВЕПАР,КАКО ЛИ ЋЕ СЕ ВЕЋМА ПРЕПАСТИ ОД ВЕЛИКИ ДРЖАВНИ ПОСЛОВИ И ОД НАРОДНИ БУНТ КОЈИ МОЖЕ ДА СЕ ДЕСИ КАДЕ НАРОД ОГЛАДНИ! ТО ЈЕ ПРВИ ТЕСТ ОД ХРАБРОСТ. ДРУГИ ТЕСТ ЈЕ ОД СТАБИЛНОСТ. У СВИЊАЦ ЈЕ ДЕТЕ КЛИЗАВИЦА. ПУН СВИЊАЦ ОД СВИЊСКО ЂУБРЕ И МОКРАЋУ. ПОСЛАНИК ТРЕБАДЕ ДА ОБУЈЕ ГУМЕНЕ ЧИЗМЕ,ДА РАСКОРАЧИ НОГЕ И ЗАУЗМЕ РАТНИЧКИ СТАВ. ЈЕЛ КАДЕ УВАТИ СВИЊУ ЗА УВО,ОНА ЋЕ ГА ОМАНЕ С ГЛАВУ,ТЕ ЋЕ ПОСЛАНИК ДА ПАДНЕ НА ЛЕЂА. А ТАДЕ ЋЕ СВИЊА ДА СКОЧИ НА ЊЕГА ДА ГА ЗГАЗИ,КО ШТО БИ ГА НАРОД ЗГАЗИО У ДЕМОНСТРАЦИЈЕ КАДЕ ОГЛАДНИ И ОЖЕДНИ! А ВИ НАРОД ПОЈИТЕ У ЗЕМЉА СРБИЈА ИЗ ПЛАСТИЧНЕ ФЛАШЕ ЗА ВЕЛИКЕ ПАРЕ. НЕ МОРЕ ВИШЕ ЧОВЕК НИ ЧАШУ ВОДУ ДА ПОПИЈЕ,А ДА ВАМ МАСНО НЕ ПЛАТИ! КО ДА ЈЕ ОВО ПУСТИЊА САХАРА А НЕ СРБИЈА,ПУНА ЗДРАВУ ВОДУ И ИЗВОРИ! НЕКАДЕ ЈЕ У СРБИЈУ МАРКО КРАЉЕВИЋ СА ВОДУ И ВИНО ПОЈИО СВОГА КОЊА ШАРЦА. А САДЕ ЈЕ ВОДА У ПЛАСТИЧНУ ФЛАШУ!
Има ли још тестова за посланике са том твојом свињом?
ДЕТЕ,ТРЕЋИ ЈЕ ТЕСТ ЉУБАВНИ. ЈЕР ЉУБАВНИ ЖИВОТ СЛОМИ НАШИ ПОСЛАНИЦИ! СЛОМИ ИХ СКРОЗ! ВЕПАР ИМА ДВАЈЕСТ КРМАЧИ И НИЈЕДНА МУ НЕ ПРОТИВРЕЧИ. НЕГ ГА СВЕ СЛУШАЈУ. А ОВИ ПОСЛАНИЦИ ИМАЈУ ПО ЈЕДНА ЖЕНА И ПО НЕКОЛИКЕ ЉУБАВНИЦЕ ПЛУС НЕКАКЕ ДАМЕ ЗА ПРАТЊА. У СТАРО ДОБА,ДОК СУ ТУРЦИ ВЛАДАЛИ СА ЗЕМЉА СРБИЈА,ХАЈДУЧКЕ ХАРАМБАШЕ СУ ПРАТИЛИ АЈДУЦИ ВИЧНИ БОЈУ И ЖЕЉНИ ДА СЕ КРВЕ С ТУРЦИ. А САДЕ ОВЕ НАШЕ АРАМБАШЕ ПОСЛАНИКЕ ПРАТЕ НЕКАКЕ АНИМИР ДАМЕ! ИДЕ ЛИ ТО ДЕТЕ ЈЕДНО С ДРУГО? ШТА БИ ДА ИМ ТУРЦИ ЗУЛУМЋАРИ НА ДРУМ ЗАСЕДУ НАПРАВЕ? ДА ЛИ БИ ГА ОНЕ ДАМЕ БРАНИЛЕ?

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat