ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

KO VAM BRANI DA BUDETE VECI SRBI OD MILOSEVICA

КО ВАМ БРАНИ ДА БУДЕТЕ ВЕЋИ СРБИ ОД МИЛОШЕВИЋА


Деда,да ли ти можда имаш неки предлог за Косово?Ми више не знамо шта да чинимо,јер је Милошевић све уништио својом погрешном политиком.
ДЕТЕ,ИМАТЕ ОБРАЗ ДА ЛАЖЕТЕ НА МРТВА ЧОВЕКА! КАКИ ЈЕ ГОД БИО,СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ БИО ЈЕ БОЉИ ОД ВАСКЕ ЗА НАРОД СТОТИНЕ ПУТА!
Деда,да ли си ти био за Милошевића док је био на власти?Видим да јеси.
ДЕТЕ,ЈА САМ ОДУВЕК БИО ЗА ВЕЛИКИ СРБИН. ПА КО ЈЕ ИМАЛО ПОКАЗО ВОЉУ ДА БУДЕ ВЕЛИКИ СРБИН,ДЕДА ГА ЈЕ ВОЛЕО. КО ВАМИ БРАНИ ДА БУДЕТЕ ВЕЋИ СРБИ ОД МИЛОШЕВИЋ?
Али деда,то нас уопште не интересује.Живот је сувише кратак да би се човек бавио таквим идејама.Човек треба себе да нађе у животу.
ДЕТЕ,ПУСТИ МИ ТА ЈЕФТИНА НОВИНСКА ФИЛОЗОФИЈА О ЖИВОТ! НЕГО ПОГЛЕДАЈ ПРАВЕДНО ШТА СЕ ОКО ТЕБЕ ДЕШАВА. КО СЕ МОЖЕ НАЋИ У СВЕОПШТА НАРОДНА ПРОПАСТ? КО СЕ ТУ МОЖЕ НАЋИ, И КО СЕ ТУ МОЖЕ СНАЋИ? МОГУ СЕ ТУ СНАЋИ ДЕТЕ ОНИ КОЈИ ГУРАЈУ НАРОД У ПРОПАСТ! А ОД НАРОДНУ ПРОПАСТ ПРАВЕ СЕБИ КОРИСТ И РЕКЛАМЕ, ЈЕР ПОМАЖУ НАРОД ДА ПРОПАДНЕ! А ДЕТЕ,СВАКА ЈЕ ПОМОЋ ПОМОЋ. И КАДЕ ПОМАЖЕШ НАРОД ДА ПРОПАДНЕ. И ТО ЈЕ ПОМОЋ.
Деда,молим те да оставиш ту игру речи.Него,шта би по теби требало да се учини да се помогне Србима на Косову?
ДЕТЕ,ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС НАС ЈЕ УЧИО ДА СА СВОЈ ПРИМЕР ПОМАЖЕМО СВЕТУ. А НЕ СА НЕКАКИ САВЕТИ КОЈИХ СЕ НИ САМ САВЕТОДАВАЦ НЕ ПРИДРЖАВА. ПРВО ЈЕ ДЕЛО БОГОУГОДНО А ДРУГО БОГОХУЛНО.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat