ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

KOSMICKO DRVO I TUMBANJE PLANETE

КОСМИЧКО ДРВО И ТУМБАЊЕ ПЛАНЕТЕ

Деда,да ли би се на пример данашња снага Америке и НАТО алијансе могла обрачунати са Старим Сорабом и његовим Космичким Дрветом,када би се,рецимо,тај рат десио?
ДЕТЕ,ТИ СТВАРНО НЕ ЗНАШ ШТА ПРИЧАШ! НИСИ НИ СВЕСНО! ДЕТЕ,ЈЕДАН ЗАМАХ ОД ТО ДРВО КАД СТАРИНА ЗАМАНЕ СТВАРА ТАКА КОСМИЧКА ОЛУЈА И КОВИТЛАЦИ,ДА СВИ УРЕЂАЈИ И ТЕХНИКА И ОРУЖИЈА ШТО ЈЕ ЧОВЕК СТВОРИО ПОПУЦАЈУ И СРУШУ СЕ ОД ТУ КОСМИЧКУ СИЛУ! А ОНДАК,КАДЕ ТА ВОЈСКА ОСТАНЕ ГОЛУЖДРАВА,БЕЗ ОРУЖИЈЕ И ТЕХНИКА,ОНДАК ИХ СТАРИНА ПОМЛАВИ СВЕ СА ДРВО И НЕ ЖАЛИ НИКОГ ОД БОЖИЈИ ОТПАДНИЦИ! КОНТИНЕНТИ ЈЕЧУ ОД БОЛОВИ,А КАМОЛИ НАРОДИ! ДЕТЕ,КАДА БИ СЕ СТАРИНА САДЕ ПОЈАВИО НА ОВИ СВЕТ ДА ЈЕ ТО МОГУЋЕ,АЛ ЉУДИ НИСУ ТО ЗАСЛУЖИЛИ,САДЕ ОВИ СА ЗАПАД БИ ГА МОЛИЛИ ДА САМИ ДЕМОНТИРАЈУ И УНИШТЕ СВОЈА ЦИВИЛИЗАЦИЈА И АПАРАТИ,ДА СЕ ВРАТЕ У КАМЕНА ДОБА,САМО ДА ИХ ОН НЕ УБИВА,ДА ОСТАНУ ЖИВИ!
Деда,све ово је плод твоје фантазије и последица твог одбијања да се укључиш у демократске промене у нешем друштву.
ДЕТЕ,ФАНТАЗИЈА ЈЕ ОД ЂАВО. С ЊУ ЈЕ ДЕМОН ИСКУШАВО ПРАВОСЛАВНИ СВЕЦИ ПО ПУСТИЊЕ. ОД РАЗНЕ ПОХОТЕ,ОД ПЕЧЕНИ ВОЛОВИ ДО ЛЕПЕ ЖЕНЕ И ДРУГИ ЦАРСКИ ПРОВОДИ ШТО ИМ ЈЕ ЂАВО ПРИВИЂО У ПУСТИЊА. А ИСТИНА ЈЕ ОД ГОСПОД БОГ! ЈА ГОВОРИМ ОД БОГ ИСТИНА!
Деда,значи,по тој твојој причи и твојим теоријама,Срби су уништили Атлантиду.
НЕ БРЕ ДА СУ УНИШТИЛИ. НЕГО СУ ТО СМЕЋЕ СКРШИЛИ И У МОРСКЕ ДУБИНЕ ПОБАЦАЛИ! ОНОМАД КАДЕ ЈЕ СТАРИ СОРАБ ЦРТО ОНОМ ЧОБАНЧЕТУ СВЕТЕ РЕКЕ НЕБЕСКЕ И ПУТЕВИ ОД СОРАБСКУ ВОЈСКУ,ПАДЕ НЕКАКА ГРАНАТА У ОВЦЕ ОД ЧОБАНЧЕ. ПОБИ МУ ОВЦЕ! ОСВРНУ СЕ СОРАБ,КАДЕ ТУКУ ИЗ ДАНАШЊА БУГАРСКА! ГРАНАТИРАЈУ СТАРА ПЛАНИНА И ДАНАШЊА ИСТОЧНА СРБИЈА! ГРАНАТИРАЈУ ПО СТАРИ СОРАБИ! ОТУДЕ ТУКУ МОРЕ ИЗ ТОПОВИ! ТУКУ МОРЕ С ЛАСЕРИ! ТУКУ МОРЕ СА САТЕЛИТИ! ВАТРА СЕВА ИЗ НЕБО И ЗЕМЉА! ЖАО СОРАБУ ОНОГ ЧОБАНЧЕТА,ТЕ ГА СМЕСТИ У ЈЕДНА ПЕЋИНА ДА МЛАДО НЕ ИЗГУБИ ГЛАВУ. ПА ТИ ОНДАК ДОВАТИ ОНИ СВОЈ КОСМИЧКИ БАЛВАН ТЕ ЗАМАНУ ОТУД ОДВУД ПО ДУШМАНИ,ТЕ УДРИ! НАПРАВИ СТРАШНА ОЛУЈА И ВРТЛОЗИ. ПАДАЈУ САТЕЛИТИ КО КРУШКЕ С НЕБО. А ОНИ ДРУГИ СОРАБИ ПРИЛЕЋУ САТЕЛИТИМА ПА ИГ РАЗВАЉУЈУ. ТАДЕ ДЕТЕ СОРАБСКА ВОЈСКА УЧИНИ ЈУРИШ НА БУГАРСКА,ПА РАЗВАЛИШЕ БУГАРСКА! РАЗВАЛИШЕ ЈЕ СВУ! ЈЕР СУ ТИ ОНИ ТАДЕ ДЕТЕ БИЛИ ЕКСПОЗИТУРА ОД АТЛАНТИДУ,ТЕ СРБЕ С ЛЕЂА МУЧКИ НАПАДОШЕ КО ШТО СУ И МЛОГО ДОЦНИЈЕ УВЕК ЧИНИЛИ. АЛ ТАДЕ ДЕТЕ ОД БУГАРСКУ ОСТА САМО ПРАШИНА! НЕ ОСТА У БУГАРСКА НИКО НИ МИРОВНИ УГОВОР ДА ПОТПИШЕ! ТАКО СУ СТАРИ СОРАБИ ИЗДАЈНИКЕ НАГРАЂИВАЛИ! СМРВИ У ПРАШИНА СВЕ ДО ЦРНУ ЗЕМЉУ! ОНДАК УДАРИШЕ СОРАБИ ДАЉЕ ДА ГОНЕ ВОЈСКУ ОД ЂАВОЉЕ ПОСИНЧЕ НОЈЕ. ТЕ ПРЕКО ДАНАШЊА РУМУНИЈА,МАЂАРСКА,АУСТРИЈА,НЕМАЧКА. ТЕРАШЕ И САТИРАШЕ НОЈЕВИ ВОЈНИЦИ. ТУЧЕ СТАРИНА СОРАБ СА ОНАЈ СВОЈ КОСМИЧКИ БАЛВАН! МИЛОСТ НЕМА ЗА ДУШМАНИ! ТУЧЕ И ГДЕ ТРЕБА И ГДЕ НЕ ТРЕБА! РШУМ И ЛОМ ПРАВИ! РАЗВАЉУЈЕ ЕВРОПА И УЗДУЖ И ПОПРЕКО!
Деда,а што он удара са тим својим балваном и где треба и где не треба кад је праведан?
ДЕТЕ,РАЗИГРО СЕ СТАРИНА! ИГРА СРЦЕ ОД МИЛИНУ ШТО ТУЧЕ ЂАВОЉУ ВОЈСКУ, ТЕ БИЈЕ ОД МИЛОШТЕ! КАКО БРЕ ДА НЕ ТРЕБА? ШТО ГОД ВИШЕ БИЈЕШ ДУШМАНИ,СВЕ ВИШЕ ТРЕБА ДА ИХ БИЈЕШ! ТЕ ТИ СТАРИНА ДОЂЕ ДО ОБАЛУ ОД ДАНАШЊУ ХОЛАНДИЈУ.ДЕТЕ,СРПСКА ВОЈСКА ЗЕМЉУ ГАЗИ,СВЕ У КРШ ПРЕТВАРА! АЛ НЕМАДОШЕ СОРАБИ БРОДОВЕ ДА ПРЕГАЗЕ МОРЕ. НЕГ НАРЕДИ СТАРИНА МОРУ ДА МОРЕ ИМАДЕ ДА СЕ СТВРДНЕ,Е ДА МОГУ СРБИ ПРЕЋИ ПРЕКО ЊЕГА! ДА НАПАДНУ АТЛАНТИДУ!
Деда,то су стварно бајке.Како неко може да нареди мору да се стврдне?
ДЕТЕ,А МОЖЕ ЛИ МОРЕ ДА СЕ ЗАМРЗНЕ?
Може деда.
СТАРИНА СОРАБ ТИ ЈЕ ДЕТЕ СА СВОЈЕ ОРУЖИЈЕ ЗАМРЗНО МОРЕ И ЗАМРЗНО САВ АТЛАНСКИ ОКЕАН. И ТАДЕ ТИ СЕ ДЕТЕ НОЈЕВА БАРКА НИЈЕ МОГЛА ДИЋИ ИЗ ЛЕД ДА ПОБЕГНЕ У КОСМОС. БЕШЕ ОКОВАНА У ЛЕД. Е ТАДЕ НОЈЕ НЕ ЗНА ШТА ЋЕ И КУДЕ ЋЕ! КРАЈ МУ ДОШО! СОРАБИ ОПКОЛИЛИ БРОД. ТЕ ТИ СЕ ОН СЕТИ ПРАРОДИТЕЉИ АДАМ И ЕВА,ШТА СУ ОНИ ГОВОРИЛИ НА СВОЈИ ПОТОМЦИ. А ОНИ СУ ГОВОРИЛИ : ДЕЦО МОЈА ДРАГА,ВЛАДАЋЕТЕ НА СВЕТ ДОВЕКА АКО ЛИ НАШ СТАРИ ДУШМАН БОГ НЕ ПОШАЉЕ СВЕТИ СОРАБИ НА ЗЕМЉА. АКО ЛИ ПАК БОГ ПОШАЉЕ СОРАБИ НА ЗЕМЉА,С ЊИХ НЕМОЈТЕ СА ОРУЖИЈЕ ДА СЕ БИЈЕТЕ. ЈЕР ТО ЈЕ ВОЈСКА ОД БОГА ЖИВОГА! ЊИХ СА ОРУЖИЈЕ НИКО У КОСМОС ДА ПОБЕДИ НЕ МОЖЕ! НЕГО ВИ С ЊИХ ПОСТУПАЈТЕ ПОЛАКО,ЛУКАВО. ОТВОРИТЕ ИМ ДУШУ. ТЕ КАД ИМ ДУША ОТВОРИТЕ,ОНДАК У ЊУ НОЖ ДА ЗАРИЈЕТЕ И ДА ИХ УБИЈЕТЕ! ТАКО СМО И МИ ОНОМАД УБИЛИ СЕРБАНА У РАЈ. СЛАГАЛИ СМО МУ ДА СЕ ВОЛИМО,ДА ТРЕБА ДА НАС СПАСАВА ОД ДУШМАНИ И ПРОГОНИТЕЉИ,ДА СМО ЈАДНИ И НЕСРЕТНИ. А КАДЕ НАМ ПОВЕРОВА,АДАМ ГА УБОДЕ ПОСРЕД СРЦЕ СА ЈЕДАН ЗМИЈСКИ ЗУБ ШТО МУ ЗМИЈА НЕКАД ДАДЕ,ТЕ СЕРБАН ПОГИНУ.
ПРИЧАЈТЕ ИМ КАКО СТЕ ЈАДНИ И ЖАЛОСНИ. КАКО ВАС ЂАВО ПРОГОНИ. КАКО СТЕ ПУНИ ЉУБАВИ,АЛ НЕ МОЖЕТЕ НИКОМ ДА ЈЕ ДАТЕ, ЈЕР ВАМ ЂАВО НЕ ДА ДА ШИРИТЕ ЉУБАВ У СВЕТ. А ОНДАК КАДЕ ВАМ ПОВЕРУЈУ,ОНДАК ИХ УДРИТЕ С МАЉЕВИ У ГЛАВУ! ЈЕР ЋЕ ИМ УМ ЊИОВ БИТИ ЗАСЛЕПЉЕН ОД НАШЕ ЛАЖНЕ ЕМОЦИЈЕ. ТЕ ИХ У ЈАМЕ ПОБАЦАЈТЕ КАД ИМ С МАЉЕВИ СВИМА ГЛАВЕ ПОЛУПАТЕ! А ОНДАК УВАТИТЕ ПА НАПИШИТЕ СВЕТЕ КЊИГЕ ОД ЂАВО. ТЕ ИМ ПОТУРИТЕ ДА ЋЕ ОНИ АКО ИХ МИ ПОУБИЈАМО У НАЈСТРАШНИЈЕ МУКЕ,ДА ЋЕ ОНИ ТАКО ДА ОДУ КОД БОГ У РАЈ!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat