ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

NOJE I ATLANTIDA

НОЈЕ И АТЛАНТИДА

Деда,како су се то ђаволи и Адамови потомци осилили?Шта су радили?
ДЕТЕ,ЗА ТЕ ГОДИНЕ ЂАВО ЈЕ ПОНОВО ОЈАЧО НА ЗЕМЉУ. ТЕ ХТЕДЕ СА ЗЕМЉУ ПОНОВО ДА СЕ УСПНЕ НА НЕБО. И ОНДАК ОН ПОЧЕ СА ЂАВОЉУ ВАТРУ ДА ПАЛИ НЕБЕСКИ СВОД, ДА БИ ДОПРО ДО БОЖИЈИ ПРЕСТО.
У ТАЈ МАХ ГОСПОД ШАЉЕ СВОЈИ НАЈБОЉИ РАТНИЦИ НА ЊЕГА, И СТАРИ СОРАБИ СЕКУЋИ ЗМАЈСКИ ЈЕЗИЦИ СИЛАЗАШЕ НА ЗЕМЉУ! ТАЈ КОСМИЧКИ РАТ КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСО ЧИТАВ КОСМОС У БИБЛИЈУ ЈЕ ОПИСАН КАО ПОТОП. ЈЕДНА ЦИВИЛИЗАЦИЈА ЗЛА КОЈА БЕШЕ МЛОГО ПУТА САВРШЕНИЈА ОД ОВУ НАШУ ЈЕ ПОТПУНО УНИШТЕНА. УНИШТИЛИ СУ ЈЕ СВЕТИ СОРАБСКИ РАТНИЦИ ДЕТЕ! ЈЕДАН ШПИЈУН ОД ТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА СА СВО ЗНАЊЕ КОЈЕ ЈЕ МОГАО ДА САКУПИ БЕЖИ У СВОЈ КОСМИЧКИ БРОД. ЗВАО СЕ НОЈЕ. И ЊЕГА У БИБЛИЈУ ОПИСУЈУ КАО НЕКОГ ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ САГРАДИО БАРКУ. СОРАБИ СЛАВЕ СВОЈА ПОБЕДА НАД ЗЛО,СВОЈА СТАРА СРПСКА СЛАВА!
Деда,где је Ноје побегао?
ДЕТЕ,НОЈЕ ЈЕ ПОБЕГАО У КОСМОС,А ОНДАК СЕ СПУСТИ У ЈУЖНА АМЕРИКА,У ДАНАШЊА ДРЖАВА ПЕРУ. И ТУ ТИ ЗА НЕКО ВРЕМЕ СА СВОЈИ САРАДНИЦИ ПОНОВО НАПРАВИ ОРУЖЈЕ,АЛИ САДЕ ДА С ЊИМ ТУЧЕ СОРАБЕ ПО СВЕТ. СВИ ДРУГИ НАРОДИ ПРИЗНАШЕ СОРАБСКУ И БОЖИЈУ ВЛАСТ НАД СОБОМ,АЛИ НОЈЕ НЕ! ТАЈ КОСМИЧКИ БРОД КОЈИ ЈЕ НОЈЕ НАПРАВИО БИО ЈЕ ГОЛЕМ КАО ЈЕДАН КОНТИНЕНТ. ОН ТИ ЊЕГА ДЕТЕ СПУСТИ У АТЛАНСКИ ОКЕАН. И ТО СУ ТИ СТАРИ НАРОДИ ЗВАЛИ АТЛАНТИДА. НАЈСАВРШЕНИЈИ ДРЖАВА ГРАД НА СВЕТ! А ТО НЕ БИ НИШТА ДРУГО ДО ЊЕГОВ КОСМИЧКИ БРОД СА ЊЕГОВИ СТРУЧЊАЦИ И НАУЧНИЦИ. А СОРАБИ СЕ ОД БОЈЕВИ ОДМАРАШЕ НА СТАРУ ПЛАНИНУ. ТУДЕ ТИ ЈЕДНО ЧОБАНЧЕ ЧУВАШЕ ОВЦЕ,ПА ИХ УПИТА : ОДАКЛЕН СТЕ? А ПОШТО ОНО НЕ РАЗУМЕДЕ ЈЕЗИК ОД СТАРИ СОРАБИ,СТАРИНА СОРАБ МУ НАЦРТА НА ЗЕМЉУ РАВНОКРАКИ КРСТ ШТО ГА МИ ДАНАСКЕ ЗОВЕМО ВИЗАНТИЈСКИ.
Добро деда,нису ти Сораби ваљда из крста.Одакле су они?
СТАРИНА НАЦРТА ОНОМ ЧОБАНЧЕТУ МАПУ ОД РАЈСКИ ВРТ. РАВНОКРАКИ КРСТ СУ ЧЕТРИ СВЕТЕ РЕКЕ КОЈЕ ТЕКУ У РАЈСКИ ВРТ НА ЧЕТИРИ КОСМИЧКЕ СТРАНЕ СВЕТА. ТО ТИ ЈЕ ДЕТЕ ПЕЧАТ БОЖИЈЕГ СТВАРАЊА НЕПОМУЋЕН СА ЗЕМАЉСКО ЗЛО! ТО ЈЕ ДЕТЕ СВЕТО СОРАБСКО СЛОВО! ПЕЧАТ ОД РАЈСКИ ВРТ У ЉУДСКА СВЕСТ. ТО ЈЕ ПЕЧАТ ОД ПОБЕДЕ ДУШЕ У ЧОВЕКУ НАД БОЛЕСНА И ПОКВАРЕНА ПСИХА. ГОЛЕМА ЈЕ ТАЈНА У ВИЗАНТИЈСКИ КРСТ! А ТО ЈЕ ЗА ВАСКЕ У ВЛАДУ САМО НЕКИ ФОЛКЛОРНИ ЗНАК. А ОНДАК ТИ ДЕТЕ ОНО ЧОБАНЧЕ УПИТА СОРАБА : А КУДЕ ИДЕТЕ? КУДЕ СТЕ КРЕНУЛИ? А СОРАБ МУ НАЦРТА ЧЕТРИ С ОКО КРСТА. КАКО ЈЕ ЦРТО ТА ЧЕТРИ С СА МАЧ,ВАТРА ЖИВА ИЗ ЗЕМЉУ КРЕШЕ!
Деда,шта је Сораб нацртао?Шта су за чобанина значила та четири слова „С“ што му је нацртао?
ДЕТЕ,ТО СУ ЧЕТИРИ КРИЛА ОД СРПСКУ ВОЈСКУ КОЈА КРЕЋЕ НА ЧЕТИРИ СТРАНЕ СВЕТА ДА С ВАТРУ НЕБЕСКУ СПАЛИ ВАТРУ ЂАВОЛСКУ! ДА НИКАКВО ЗЛО НЕ МОЖЕ ДА ДОПРЕ ДО БОЖИЈИ ПРЕСТО! ТО СУ ТИ ДЕТЕ ЧЕТИРИ СРПСКА СЛОВА С! ТО ЈЕ СИЛА И СЛАВА СТАРЕ СОРАБСКЕ ВОЈСКЕ! И ПРЕДАЊЕ КАЗУЈЕ : КАД СЕ НА КРАЈ ОД КОСМИЧКО ВРЕМЕ ТА СОРАБСКА ВОЈСКА ПОНОВО УЈЕДИНИ ОКО РАВНОКРАКИ КРСТ,ТАДЕ ЋЕ ДА БИДНЕ ПУН КРУГ ОКО КРСТ! ТО ЋЕ ДА БИДНЕ ПОТПУНА ПОБЕДА СОРАБА НАД СОТОНУ И НАД ВРЕМЕ!
Деда,да ли то значи да ће тада да буде смак света?
ДЕТЕ,ТАДЕ ЋЕ ДА БИДНЕ СТРАШНИ СУД! ТАДЕ ЋЕ ГОСПОД ДА СУДИ НАРОДИМА,А НЕ ПОДМИТЉИВЕ СУДИЈЕ ОД ОВАЈ СВЕТ.
Деда,тек сада ми постаје јасно,шта заправо значи византијски крст са четири слова „С“! То је објава рата непријатељима Старих Сораба која је запечаћена некада на земљи!
ДЕТЕ,ОНО ТИ ЧОБАНЧЕ ТАЈ ЗНАК ПРЕЦРТА НА ЈЕДНА ЈАГЊЕЋА КОЖА ТЕ РЕЧЕ НА ДРУГИ ЧОБАНИ : КАДЕ СЕ ОВИ ЗНАК БУДЕ ВИЈИОРИО НА НЕБО, БЛИЗУ ЈЕ КРАЈ СВЕТА!
Када ће се тај знак вијорити на небу деда?
ДЕТЕ,ОН СЕ ВИЈОРИ НА СРПСКА ЗАСТАВА! А ТО ЈЕ ВЕЋ ГОЛЕМ ЗНАК!
Деда,нисмо ми били тога свесни када смо стављали тај знак на српску заставу.
ДЕТЕ,ТАКО ЈЕ СУДБИНА ХТЕЛА! У ВАМИ ЈЕ ИПАК ОСТАЛО НЕШТО ОД СРПСКА КРВ,ИАКО ВИ ТО САДЕ НЕ ВОЛИТЕ МЛОГО. ЕТО ТИ УДЕС ОД СУДБИНУ! НАЈПРОЗАПАДНИЈА ВЛАДА У ЗЕМЉА СРБИЈА НА СВОЈА ЗАСТАВА МЕЋЕ ЗНАК КОЈИ ЈЕ У СТАРО ДОБА СКРШИО ЗАПАДНЕ СИЛЕ!
Деда,чиме су Стари Сораби били наоружани када су победили све народе света?
ДЕТЕ,АРАНЂЕЛ МИХАЈЛО ИХ НАОРУЖО СА СВЕТИ МАЧЕВИ. А САМ ГОСПОД БОГ ДАДЕ СТАРИНИ ВОЂИ СОРАБА,КОСМИЧКО ДРВО КОЈЕ НЕ БЕШЕ МЛОГО ГОЛЕМО,ЈЕДНО ПЕТ ШЕС МЕТАРА. АЛ БЕШЕ ПОТЕШКО,КО ЈЕДНА ОСМИНА ОД ЗЕМАЉСКА КУГЛА. КАДЕ ЈЕ СТАРИНА ТУКО СА ТО ДРВО КОНТИНЕНТИ СУ ПУЦАЛИ КО ЛУБЕНИЦА!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat