ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

KRST SUSTINE I PRASTANJE

КРСТ СУШТИНЕ И ПРАШТАЊЕ


Деда,ово су грозне ствари.Тих делова додуше има у нашој религији,а то нам се дешавало и у нашој историји.Да волимо непријатеље и да им опраштамо када нас убијају и када нас муче.Да се молимо за наше непријатеље и за њихове душе,и да им не судимо.
ДЕТЕ,ТО НАША РЕЛИГИЈА НИЈЕ! ТО СУ ПОТУРЕНИ ФАЛСИФИКАТИ ИЗ СТАРИ РИМ! КО ТЕ ТОМЕ УЧИ,ИМАШ ПРАВО ДА МУ С МАЉ ГЛАВУ РАЗЛУПАШ,ПА НЕК ИДЕ ОН ДИРЕКТ У РАЈ! И ПОРЕД СВЕГА ДЕТЕ ДА ТИ КАЖЕМ ДА ЈЕ ЂАВО ОТАЦ СВИЈУ ЛАЖИ НА ОВАЈ СВЕТ. И ДА СЕ ОН РАДУЈЕ КАД ШТО ВИШЕ ЉУДИ ЗАВЕДЕ У ПРОПАСТ. ТИМ СЕ ЂАВО ХРАНИ!
Али деда,у нашој Православној Цркви је велики раскол.
ДЕТЕ,ЗНА ТО ДЕДА БОЉЕ ОД ТЕБЕ. ОЋЕ СОРАБСКО СЛОВО ДА ПРОДУЖЕ! ДА МУ НАПРАВЕ РЕП ОД ЂАВО! А ТО БЕЗ ГОЛЕМИ РАТ НЕМА ДА БУДЕ!
На какво сорабско слово хоће да ставе реп?О чему сада причаш?
ДЕТЕ,ПОСТОЈЕ ДВА КРСТА У НАШУ ЦРКВУ. ЈЕДАН ЈЕ ПРАВИ ОД СТАРИ СОРАБИ,А ДРУГИ ЈЕ СА РЕП ОД СТАРИ РИМ. САДЕ СРБИ ТРЕБА ДА СЕ ОПРЕДЕЛЕ ПОД КОЈИ ЋЕ КРСТ ДА ЖИВЕ. АКО СЕ ОПРЕДЕЛЕ ЗА КРСТ ОД СТАРИ РИМ,НА ЊЕГА СУ ХРИСТА РАЗАПЕЛИ И НА ЊЕГА СУ КОСОВО РАЗАПЕЛИ! НА ЊЕГА ЋЕ ДА РАЗАПНУ И ОСТАТАК ОД СРБИЈУ И ТУДЕ НАМ ЈЕ КРАЈ! АКО ЛИ СЕ ОПРЕДЕЛЕ ЗА ВИЗАНТИЈСКИ КРСТ,СТАРО СОРАБСКО СЛОВО,ОПЕТ ЋЕ РАТА ДА БУДЕ! ОН ДА СЕ ИЗБЕГНЕ НЕ МОЖЕ! АЛИ ДЕТЕ,КРСТА МИ И СЛАВЕ,ИМА ДА ПОБЕДИМО! ДУШМАНИ ЋЕ ПОД НОГЕ ДА НАМ ЛЕЖЕ!


Деда,ми у Србији смо потпуно неупућени око та два крста.Молим те да ми полако разјасниш о чему се ту заправо ради.
ДОБРО ДЕТЕ,ЋУ ТИ СВЕ ИСПРИПОВЕДАМ. ЗНАДЕШ ЛИ ТИ ЗАШТО ЈЕ СВЕТИ САВА ПУТОВО У ЕГИПАТ У ТЕБУ?
Не знам деда ни да је путовао тамо.
ЈЕСТЕ МОЈЕ ДЕТЕ. ЈАШТА ЈЕ НЕГО ПУТОВО. ЈОШ ТАДЕ СУ БИЛИ ОСТАЦИ ОД СТАРА СОРАБСКА НАУКА ЧУВАНИ У ТЕБУ КОД ОНДАШЊИ КОПТСКИ ПРАВОСЛАВНИ СВЕШТЕНИЦИ. И ОНИ СУ ДАЛИ СВЕТОМ САВИ КРСТ КОЈЕГ МИ ЗОВЕМО ВИЗАНТИЈСКИ,ДА ЈЕ У ЊЕГА ЗАПЕЧАЋЕНА ПРАВА ВЕРА ОД ГОСПОД БОГ. ТО ТИ ЈЕ ЧИСТ БОЖИЈИ ПЕЧАТ НА ЗЕМЉУ. И ДА СЕ ПО ТАЈ ПЕЧАТ ИМА ДА ГРАДЕ СВЕ ЦРКВЕ ПО СРБИЈУ И НАРОД ДА СЕ КРСТИ С ТАЈ КРСТ И ВЕРА НАУЧАВА.
Деда,Немањићи су били геноцидни.Прогонили су и убијали јеретике по Србији.
ДЕТЕ,А ШТА БИ ТИ? ДА СРБИЈОМ ЂАВО ОВЛАДА КРОЗ ВЕРСКИ ДИЈАЛОЗИ! ДАЛ БИ ТО ВОЛЕЛА? СВЕТОМ САВИ ЈЕ РЕЧЕНО У ТЕБУ ШТА СРБИ ТРЕБА ДА ЧИНЕ. АЛ САДАШЊИ СРБИ ПОПУСТИШЕ. ОЋЕ РИМСКИ КРСТ.
Деда,опрости,молим те,а који је римски крст?
ДЕТЕ,ТО ЈЕ КРСТ НА КОЈИ ЈЕ РАСПЕТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС. ТО ЈЕ КРСТ ОД НАСИЉЕ И ЗЛОЧИН. И НЕМОЈ САМО ДА МИ ГОВОРИШ ДА ЈЕ ХРИСТ ИШО СА СВОЈУ ВОЉУ НА РАСПЕЋЕ И ДА СЕ РАДОВО ШТО ГА УБИЈАЈУ НА КРСТ!
Није деда,њега су неправедно осудили и на мукама погубили.Али зар то није и наш православни крст,са продуженим доњим делом?
ДЕТЕ НИЈЕ. ЈЕР ТАЈ ПРОДУЖЕНИ ДЕО ЈЕ РЕП ОД ЂАВО! НА ТАЈ СУ КРСТ ХРИСТА ПОГУБИЛИ. ЈЕЛ НАМ ТО ДОВОЉНО ДА ТАЈ КРСТ ОДБИЈЕМО ИЗ ДРЖАВА СРБИЈА? ИЛИ ОЋЕШ ДА НАС СВЕ ПОРАЗАПИЊУ НА ТИ КРСТОВИ ПОРЕД ПУТЕВИ ,КО ШТО СУ У СТАРИ РИМ РАДИЛИ?
Али деда,тај је крст Христ прославио.
ДЕТЕ ТО СУ ЛАЖИ ИЗ ВАТИКАН! НЕ МОЖЕ НИКО ДА ПРОСЛАВИ ЗЛО. НИТИ ЈЕ ЗЛО ДОБРО. БОГ ЈЕ НАРЕДИО НА СТАРИ СОРАБИ НЕ ДА ПОПРАВЉЈУ ЗЛО У СВЕТ,НЕГО ДА ГА САТРУ И УНИШТЕ. ОД ГОСПОД БОГ СВЕ ЈЕ ДАТО САВРШЕНО. ИЛ КАО ШТО ВИ ВЕЛИТЕ, У САВРШЕНУ ХАРМОНИЈУ. А НА ТАЈ КРСТ ЗЕМАЉСКИ ДЕО ПРЕТЕЖЕ.
ДАКЛЕ ТУДЕ ЈЕ НАШЕМ НАРОДУ НЕКА ПОДВАЛА И ТО ТЕШКА!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat