ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Заповест број 2 Правда за Србију

Сманјити прашуму (преко 3000) закона и прописа у држави Србији свести их на нумеричку меру Платонове државе 1 устав плус 396 закона.
Закони су стубови државе, сада је шума тих стубова таква да се обичан грађанин не може снаћи зато се умножава државни апарат судства, адвоката, бележника и читава администрација која се бави тиме, тако да се обичан човек своди на роба и да сам себи не може помоћи без читавог ланца правно прописних стручнјака и чиме се ускраћује и онемогућава нјегово стваралаштво. Због тога је настало физиолошко и психолошко побољевање народа а као коначан резултат је смањење броја људи преко беле куге и помора.

Платонова држава се пројектује према структури броја 397 (по истој структури је пројектован ближи космос, планета земља и људски организам). Један је Устав четири сфере делатности, 9 сектора у свакој делатности и 11 закона за сваки сектор (11х9х4)+1=396+1=397. У оквиру скупштинског система треба да сваки посланик буде задужен за један од ових прописа о којем ће се бринути као домаћин. Постављено на дан 27.11.2014 у календару дан Светог цара Јустинијана србина који се зове (Управда Истаковић) изградио Аја Софију у Константинопољу и увео пост на Сретење и тиме спречио даље побољевање становника чиме је празник Сретења подигао на висок духовни степен (Сретењски устав).    

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat