ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ЕТАР И МЕНДАЉЕЈЕВ



ЕТАР И МЕНДАЉЕЈЕВ


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

САТВИО САМ НА СВОЈ САЈТ РУСКИ ТЕКСТ ЈЕДНЕ ДОКТОРСКЕ ДИСЕРТАЦИЈЕ У ПРЕВОДУ БЕБАМУР - "ЕТАР И МЕНДАЉЕЈЕВ", КОЈА РАЗОТКРИВА ИСТИНУ, ДА ЈЕ ЕТАР НАМЕРНО ИЗБАЧЕН ИЗ ПРВОБИТНЕ ВЕРЗИЈЕ, ШТО ЈЕ ЦЕО ТОК РАЗВОЈА ЕНЕРГЕТИКЕ УДАЉИЛО ОД БЕСПЛАТНЕ ЕНЕРГИЈЕ И УСМЕРИЛО КА ПРОЦЕСИМА УНИШТАВАЊА МАТЕРИЈЕ И НА КРАЈУ САМЕ ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ - ДА БИ СЕ ДОБИЛА ПОТРЕБНА ЕНЕРГИЈА ЗА РАЗНЕ ПОТРЕБЕ САПИЈЕНСА.

ИСТО ТАКО ОВА МАНИПУЛАЦИЈА УДАЉИЛА ЈЕ НАШУ РАСУ ОД РЕШАВАЊА ТЕХНИКЕ БЕСТЕЖИНСКОГ ЛЕТА И ОТВАРАЊА ВРЕМЕНСКИХ ПОРТАЛА НА РЕЗОНАНТНИМ ФРЕКВЕНЦИЈАМА, ОДНОСНО ОД КОНТАКТА СА ПАРАЛЕЛНИМ РЕАЛНОСТИМА. ТАКО СМО ОСТАЛИ ЗАТВОРЕНИ У ЛАБОРАТОРИЈСКОМ "АКВАРИЈУМУ" И ПРЕПУШТЕНИ НА МИЛОСТ И НЕМИЛОСТ БАНГСТЕРИМА, КОЈИ СУ ОБИЧНЕ СЛУГЕТАЊЕ НЕКОГ НАЛОГОДАВЦА, КОГА НИ САМИ НЕ МОГУ ДА ПРЕПОЗНАЈУ У ЗОНАМА 51, 53 ИЛИ 54 ! 


У ТУ ПРИЧУ  УКЛАПАЈУ СЕ НЕУСПЕЛЕ МАСОВНЕ ПРИМЕНЕ ОТКРИЋА ТЕСЛЕ, ЛЕСКАЛИНЕНА, КЕЛИЈА, ХАЧИНСОНА И ДРУГИХ ДОБРОНАМЕРНИХ САВРЕМЕНИКА. ЛИЧНО САМ ПРОВЕРИО БУШМАНОВ ЕКСПЕРИМЕНТ, КОЈИ ДОКАЗУЈЕ НЕТАЧНОСТ ЊУТНОВОГ ПОСТУЛАТА О СЛБОДНОМ ПАДУ МАСЕ ПОД ДЕЈСТВОМ ГРАВИТАЦИЈЕ. ТО ЗНАТНО МЕЊА НАШЕ ЗНАЊЕ И ДОКАЗУЈЕ ПОСТОЈАЊЕ ЕТЕРА, КОЈИ ОТВАРА ВРАТА У НОВУ НАМА НЕПОЗНАТУ БУДУЋНОСТ ! ПОГЛЕДАЈТЕ  http://skrivenosaznanje.blogspot.com
У ПРИЛОГУ  ПРОЧИТАЈТЕ ИЗВОД КОЈИ СЕ ОДНОСИ НА ОВУ ТЕМУ ПРЕКО  http://skrivenosaznanje.blogspot.com/2011/04/predgovor.html НАПИСАН 1980, А ПРЕПЕВАН 2000 ГОДИНЕ УЗ ПОМОЋ ПРИСУТНИХ АЛИ ОКОМ НЕВИДЉИВИХ ПОМАГАЧА....... МОЖДА БИ БИЛО КОРИСНО ДА ПОГЛЕДАТЕ И КОМЕНТАРЕ, А МОЖДА И ЦЕЛУ КОСМИЧКУ ПОЕМУ О "СКРИВЕНОМ САЗНАЊУ"!



Све то што прочитате у овом тексту може се сместити у 9 доктринарних ставова:

1. Енергетика без горива
2. Електроника без проводника
3. Пространства без точкова
4. Економика без банака
5. Државе без граница
6. Друштва без партија и странака
7. Власти без функционера
8. Медицина без медикамената
9. Црква без свештенства

Услов за улазак у овакав космос је МОРАЛНОСТ, ЧЕСТИТОСТ, ИСТИНА, ЉУБАВ

Опширније о овој теми можете погледати на следећем линку КЛИКНИ ОВДЕ

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat