ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Лечење првог греха човечице

Брак је најстарија институција у свету. Брак је био претстављен у самом почетку, и одсликан у Еденском врту. Жени су поверене одређене карактеристике која она не сме да обешчасти. Жени се веровало у томе. Нема нити једне женке у ма којој врсти којој је поверен карактер као жени. Ни једна друга женка не може учинити прељубу, она је једина која може учинити прељубу. Њој може бити опроштено али не може бити оправдана. Бог је њој поверио тело да га чува у светости. Она треба да доноси живот на земљу. Њено плодно тло се нарушило то је оно што је онечистило целу људску расу, то је та прељуба од почетка. Она је родила близанце, Каина и Авеља, један чин двоје деце. У писму пише Авељ је њу познао једном, и она је имала двоје деце. Погледајте у писму. (1Мој 4, 1-2) Она је родила Кајина и затим Авеља. Један акт двоје деце. У Холивуду је управо био такав случај жена је родила црно и бело дете, жена је признала да је она била то јутро са својим мужем, а са црнцем послеподне.



И Ева је исто то учинила. Сотона, тог јутра у змијцу, и Адам тог поподнева са њом. Она је добила двоје деце. Дакле.

Иза тога Адам позна своју жену,....(по други пут)...те она роди једног сина.
Упамтите, нигде у Библији није речено да је Кајин Адамов син. Речено је: "Кајин беше од нечастивога, "(1. Јов. 3,12) не од Адама, већ од Ђавола.
...А Адам опет позна жену своју...(други пут), и она роди сина, и надјену му име Сит, јер ми, рече:"Бог ми даде другог сина (то није било право семе)...за Авеља, којег уби Каин."
И Ситу се роди син, којему надједе име Енос. Тада се поче призивати име Господње.

Не - Кајиново сјеме, већ из Ситовог сјемена. Дакле Кајин је потицао од Нечастивога, од тог Змијца.

Приметите. Дакле она има поверену јој свету врлину која јој је дана, која јој је поверена од стране Господа. Бог је њој дао ту врлину. Управо као што је било у Еденском врту, она може рећи "да" или "не". Она има свето поверење женствености која јој је поверена коју она не сме погазити. Женственост о којој говоримо је начин њеног држања, њен карактер у односу на мушкарце, не допуштајући сваком мушкарцу да је љуби. Погледајте на те екране и на те филмске звезде како љубе и грле и цмачу се стим женама. Жена која то чини је лошег карактера. Она иначе може бити чиста, али, видите, у њеним уснама се налазе Сексуалне жлезде. Мушкарац који љуби жену, он у ствари, потенцијално чини прељубу.

Сексуалне жлезде су у уснама жене и у уснама мушкарца. Он је може пољубити у руку, сексуалне жлезде се неће помешати. Видите ли све те бесмислице и сав тај Холивуд са свим тим цмакањем, и љубав около са женама и тако даље, а мале девојчице гледају све то. Није ни чудо што је морал труо, и покварен и прљав. Видите? Јер то је изложено пред децу. И то мора бити тако у задњим данима.

Женама је предата , света врлина, света женственост, и онда свето мајчинство: поштовање свог мужа.

У почетку није требала одећа, ми смо били прекривени велом. А сада, она је прекривена велом њених греха. Она чак и не зна да она греши. Видите? Она сад има вео од ђавола, а онда је имала вео од Бога; у томе је рзалика.

Погледајте шта је Холивуд учинио жени. Он је отео свете женске врлине од жена. Као што је ђаво учинио у Еденском Врту и преварио је стим. Она је преварена. И бити преварен значи да ви нисте својевољно то учинили, то је када сте ви заведени да то учините.

И то се дешава и данас. Она је била заведена телевизијом, часописима, од стране тих људи, свих тих угодних ствари са којима они излазе на улице. Модерне девојке, они гледају у часописима, и они гледају на фотографије, они гледају на улицама, они виде моду по продавницама. Како је Сотона, тај велики инструмент пакла сишао доле међу људе и завео их са тим стварима. А жене мисле да су оне исправне. А она је мртва, а то не зна. Она је далеко од Бога. Видите како је она изгубила све те ствари и како је то суптилно.

Све је то Господ наговестио. Имате по Луки 23:27 :

А за њим иђаше мноштво народа и жена, које плакаху и нарицаху за њим.
А Исус обазревши се на њих рече: Кћери Јерусалимске! не плачите за мном, него плачите за собом и за дјецом својом.
Јер гле иду дани у које ће се рећи: "Благо нероткињама, и утробама које не родише, и сисама које не дојише".
Тада ће почети говорити горама: "Падните на нас! и бреговима: "Покријте нас!"

Јер ако се овако ради од сирова дрвета, шта ће бити од суха?"

Говори о данима када жене не ће више желети децу. Оне желе пса или мачку или тако нешто, али она не жели више децу. Зашто? Она ће бити посматрана старомодна ако има децу. Видите? Она не жели бити старомодна жена. То су Холивудске опаске.

Исус је о томе говорио, и шта је Он рекао?"У то време они ће почети викати планинама и бреговима: "Падните на нас!" Она ће користити контролу рађања, тако да би она могла ићи на журке. Она не може дозволити да је сисање бебе узнемирава! То ће њу деформисати. Када је она трудна, то ће њу деформисати. Она неће изгледати, као што је она некад изгледала! А њен је муж довољно заглупљен да је тако пушта. Она не ће да му поклони дете.

Оне издвајају велике количине новаца за мачке и псе да им буду мамице. Она мора нечему бити мајка, јер је то од Бога њој дана природа.

Дакле њој је дано да донесе живот, који једино сам Бог може дати. Њен муж може бити носилац сперматозоида, али Бог мора да произведе живот. Сваки облик живота долази од Бога. Ма који живот мора да потиче од Бога. Ако је изопачен, то је оно штога чини грешним, али живот мора доћи од Бога. Он је извор живота.

Бог је створио Адама и Еву није створио Адама и Стеву. Тако да нема дилеме да ли су хомосексуални бракови нормални. То је сексуална девијација која треба да се лечи као и све друге девијације. Нормално стање је Адам и Ева.
Бог је створио Еву да може Адаму да рађа потомке да Ева слуша и буде потчињена своме мужу јер је као човечица створена од његовог ребра, а Адам да воли своју жену.
Сви сте чули за Содом и Гомор, то су били градови у којима је било легло разврата. У њима су живели хомосексуалци, лезбејке, педофили и др. Једног дана код праведног Лота су дошли гости из другог града а мештани су опколили кућу и тражили Лотове пријатеље да се на њима иживљавају. Лот је рекао узмите мене и моју децу њих оставите на миру. Онда су дошла три Анђела и рекла му да оде из града. Чим је Лот напустио град на Содом и Гомору се сручио небески огањ и збрисао са лица земље ова два града. Ни дан данас на том месту нема никаквог живота. То је било у рејону мртвог мора.
Из овог примера можемо закључити да такав живот какав се води данас у Америци а и широм света није Богу прихватљив. Лос Анђелес представља један нови Содом. Уколико се нешто у скоријој будућности не промени овај град а и многе друге градове би могла да задеси невиђена катастрофа.

Текст написао William M. Branham u knjizi Nevidljivo Sjedinjavanje Neveste. Knjigu je napisao 25.11.1965 umro je 25.11.1965 u svojoj 56 godini pod nerazjašnjenim okolnostima. Ukoliko želite nešto više da saznate o ovom čoveku KLIKNI OVDE

Evo šta je najlepša naš glumica Tanja Bošković izjavila na TV Pink 26.092014 dan uoči KRSTOVDANA

Глумица је гостовала у Јутарњем програму телевизије Пинк и објаснила да се никада неће подвргнути естетској хирургији.

“Ја сам сваку своју бору зарадила и не бих желела да то уништим! Цркла бих када би ме моји унучићи сутра видели, а ја изгледам као пластична виршла!” била је јасна Тања а онда додала у чему је тајна њеног доброг викенда.

“Молим вас, ја имам 62, ја сам срећна због тога што сам здрава! Ја сам се трудила око свог изгледа. Живети здраво, пуно се кретати, неговати животну радост… зашто бих се онда смежуравала и изгледала као одрон од жене!” истакла је глумица.
Глумица је додала: Погледајте како изгледају монаси, сви имају лепо светло лице без бора. Свако зло кад се учини или нека пакост спроведе у дело наше лице се мења. Зато је беспотребно мењати спољашњи изглед ако нема унутрашње лепоте, ако човек не зрачи.

Као што каже Тања то је жива истина. Монаси су својом љубављу и молитвеношћу задобили дар Духа Светога који обилато борави у њима. Нас то у ствари привлачи ка њима и ми их видимо као лепе старце и праве духовнике.

Немојте се бринути и живети у страху од тога ћете сигурно бити много ружнији у старости, водите нормалан живот јер такође свака изопаченост коју волите и коју можда живите такође ће се одразити на вашем изгледу.
Зато и пише у Библији да ће нам на оном свету свима на челу писати од каквих грехова смо боловали, а такво стање се препознаје још и у овом животу.  

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat