ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Змија убица змије

У природи највећи непријатељ змија је у ствари змија - гуштер без ногу неотрован који се поставља у позицији да га халапљива отровница прогута да би после неког времена почео изнутра да разара утробу отровнице и читав излази из ње. Та гуштер змија се зове "Блавор" и има је највише тамо где има највише отровница. Искуства становника у приморју показују тамо где борави Блавор нема отровница.



Интересантно је да нумеричка вредност имена Блавор износи 57 и да нумеричка вредност имена Београд износи 57. Тако по аналогији сви освајачи Београда имају судбину халапљивих змија отровница које Блавор изнутра прождире.



Змија гута Блавора. Спољни жлеб на Блавору по читавој дужини представља ваздушни канал тако да прогутани Блавор преко уста змије се снабдева ваздухом све до момента док је не распори.

Бог је учинио да не постоје не уништиви зличинци, свако има свог утамањивача.



Са овим документима СОФА И ИПАП потврђено је гутање појавом Монтгомерија на политичкој сцени Србије са кукавним исказима да се плаши за Србију.
Иначе Монтгомери је од почетка номинован за гувернера 51 Америчке провинције балкан, зато је остао да живи у Дубровнику. На нашем сајту постоје мапе у плавој фиоци "Елементи завере против Срба". Карта је из 1955 на Трескавици код мртвог Америчког официра.
На карти је одлука Америчког конгреса је крајем 1991 године године послата на 4 стране свим српским владарима да хоће да нас сведу на београдски пашалук. За преузимање ИПАП споразума КЛИКНИ ОВДЕ

ПУК БОГИ:
Долазак блавора на Калемегдан са Радан планине потврђује убиство светске змије НАТО и ЕУ.
Као што је Свети Ђорђе убио аждају.














0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat