ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Sve Srbske zemlje

Све Србске земље
јесу и биће
Србске!


Драган Симовић



Ако верујемо и знамо, и ако смо прикључени на Пра Васељенску Свест, и ако смо саобразни са Пољем Беле Сварге, биће наши сви светови. Ову су тајну знали, кроз векове, Велики Посвећеници Белих Срба. Хајде да пробудимо и покренемо Дух Великих Посвећеника Србских!
Хајде да збацимо окове и распршимо вековну таму са Србства!
Хајде да кличемо Великим Прецима, Ратницима Светлости!
Да Их позовемо, и да Их призовемо у помоћ!
Бело Србство, у овом трену, води страшан рат, свети рат,
против Синова Таме.
Ова војна је страшнија и опаснија од свих минулих војни,
које смо водили у прошлих
стотину и осам векова.
Кликћимо онако како су наши Велики Преци кликтали:

Све Србске земље
јесу и биће
Србске!

Ово што сте сада ускликнули, у тајним учењима Ведских Срба зове се силница. Заиста, силница је за три ступња изнад мантре.
Синови Таме против нас воде парапсихолошки, магијски рат. Они су одавно покренули свеколику мрачну и злу силу против нас, само што ми за дуго нисмо били обавештени. А кад је, најзад, после вековног сна, вест допрла до наше свести, схватили смо да смо већ одавно поробљени и умртвљени.
Они су нам поробили и мисли, и осеђања, и разум, и душу, и дух. Ништа наше није више наше!
Најзад су кренули и Земљу да нам узму, а нас да протерају са Родне Груде, у неке туђе земље пустолине, где веје студен и грозота пустоши. То су наумили и то су намерили, јер виде да смо ми успавани и беживотни, и да никаквог отпора више не дајемо. Они су сада жешћи него икад раније, јер су убеђени да смо ми већ сами себе исписали из Књиге Живота!
Али, гле! Снова Васкрсава Бело Србство, снова васкрсавају Велики Посвећеници Белих Срба, Синови Неба, Ратници Светлости!
Стога поново закликћимо:

Све Србске земље
јесу и биће
Србске!

Они се управо тога, од Праискони, највише плаше, јер управо овај кликтај, ова силница Ведских Срба, распршује све њихове чини и мађије, све њихове демонске мантре које су на нас давно бачене.
То је онај кликтај Белих Ратника који је вековима одјекивао Европом и Азијом, на великим рекама Инда и Ганга, Дњепра и Дона, Волге и Словенског Дунава.
Тај кликтај, а то и јесте кликтај Ведског Сокола и Словенског Орла, распршивао је таму свеколику, а Синове Таме у бег обезглављен нагонио.
Они се управо тога плаше. Они се највише плаше Пробуђеног Духа Пра Словенства, Пробуђене Свести Праисконог Србства.
Зато и хитају да све обаве док се Бело Србство не пробуди.
Али је Бело Србство већ будно, и ево, на ногама!
И поново, по трећи пут кликће:

Све Србске земље
јесу и биће
Србске!

Ову силницу нека сваки Бели Србин изговори најмање три пута на дан, и тада ће се над Белим Србством, у трену, васпоставити чудесно Дејствено и Духовно Поље, на које нико, од Синова Таме, неће смети да удари!


На водама Словенског Дунава,
у јесен рујну, 2011. года.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat