ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Стратегијско релоцирање због нуклеарне опасности



У Европи је ситуација у погледу стратешког релоцирања веома неповољна: много људи живи у пренасељеним градовима и има веома много високих зграда. У просеку у Европи живи око 2.000 становника по квадратном километру у највећим градовима. У таквим условима немогуће је преживети без сталног дотока хране, електричне енергије, воде тако да, уколико не живите у сеоским срединама, не можете обезбедити основне животне потребе. Но, пошто је у Србији доста празног сеоског и планинског простора, саветујем свима да обавезно напусте градове и купе имање. Довољно је поседовати хектар земље и бити потпуно економски самосталан, гајити сопствену храну, набавити неколико пилића и козу. Постоје природни начини за веома ефикасно коришћење земље. Важно је имати залихе воде и то је основа стратешког планирања. Важно је не куповати земљу близу саобраћајница које ће постати канал за оне који се нису стратешки релоцирали. Масе ће у паници напуштати градове и људи ће се кретати путевима и пљачкати услед глади све што им се нађе на путу. То су Немци радили када су Руси ушли у Немачку: пљачкали су фарме километар два поред пута и то се по правилу дешава у условима кризе и пометње. Не смете куповати имања око главних саобраћајница пошто ће оне бити мета напада масе нерелоцираних избеглица које ће покуљати из градова. Неопходно је изградити сигурну кућу а људи би требало да развијају неформалне мреже са људима просветљеног духа са којима би могли да разрађују стратегије отпора. Историја нас учи да је неопходно у условима кризе и прогона имати пријатеље који имају мотивацију и услове да вас сакрију.

КОМЕНТАР:
Због опасности од плављења и потапања равница треба да се направе везе са селима која су празна. Ово би требало да ради оделење за село при Академији наука које је формирано после серије "Село гори а баба се чешља". Оживљавање села  треба да пође од тога да се формирају одбори села из равница које ће изабрати одређена села у брдима кроз форму братимљења тако да се читаве године представници села из равница одржавају постојећу инфраструктуру у села у брдима и припремање обрадивих површина тако да могу да наставе производњу хране. Да не будемо затечени поплавама као у Обреновцу и другим местима.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat