ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Божије печаћење грешке владара

Сви српски владари који истрајавају у ранијим сагрешењима и понављају то сваки дан имаће казне на физичком плану. Отрезни те се српски владари ово невреме над Србијом после избора је казна Божија за оне који су поверовали да је спас у Бриселској кланици.

Курир јавио од 29.04 у 20.46 минута туга до неба - преминула беба Александра Вучића три дана пред порођај. Скандал је промовисан на задњој страни недељног додатка магазин који иде уз дневни лист Политика 2012 и пред ове изборе та страна је поновљена једно 10-так недеља и кључна порука је била СКАНДАЛ У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ. Пошто та скупштина представња уклету тачку у србском коду убиство Радића, самоубиство Стоилјковића, Вучићу није било довољно 3 сата говора него је изашао на степенице те скупштине и призвао казну Божију за уклетост тог простора.

Ештонова је потврдила и добила грамату у виду сенке над србским грбом, видећемо за који дан шта ће бити са њом. Ефекат грба у скупштини који се појаво 27.4. казна за Ештонову дошла (види политика на 5 стр. од 29.4)

За изјаве амбасадора Кирбија чекамо разрешење ускоро. Како се Кирби шепури у Србији тако се шепуре урагани у америци. Пророчанство Едгара Кејса ће их уништити. Следе земљотреси ранга 32 рихтера, тумбање тектонских плоча.

 

Obratite paznju na crni oblak iznad grba koji je u stvari demonsko lice sa ocima i nosem. Pogotovo sliku Nadgledanje izlaganja.

linkovi sa prilozima iz Skupstine sa sajta RTSa



http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1584671/Парламентарна+расправа+о+програму+Владе.html


Нечастиви на скупштинском грбу прати све потезе где се промовишу притворне поруке "СРБСКИХ СПАСИТЕЉА"


Zanimljivo , zar ne???

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat