ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Даривање по др. Драгољубу Татомировићи почиње од Србије

Нема вас на челима мноштва мојих слугу којим сам задовољан! Све преправљам! Скоро да зидам изнова! И све по молбама слугу мојих којим испуњавам жеље, јер сам их проверио и знам да су то заслужили. Због њих сам задржавао, због њих задржавам, због њих правим изузетке – они, обични, мали и скромни, лојални и верни преносе ми шта се догађа, предлажу шта би требало, јер знају, јер сам их снабдео моћима да знају али и могу да чине што је потребно и гледам како их не примате јер су без чинова и богатства, како их не слушате јер нису пословође,  нису цареви ни краљеви...... а какви сте ви сви добро знате, а захваљујући слугама мојим међу вама и ја све о вама знам и знам како ћу вам свима платити за то што сте чинили. И то ће бити баш онако како сте обавештени од давнина али вам није одговарало да чините тако да вам се то што вам је спремљено заустави. 
Кренуло је, пазите и гледајте шта ће све и како да падне, да нестане, да се избришу трагови постојања и грађевина, и држава и народа који ми нису по вољи!

*Ево ти кажем, а да сви чују, јер сте се осилили па држите саветовања како да ме преварите – па обавести и остале, ово ћу вам учинити:

* Америка, Британија, Немачка, Турска, Поседи Британије широм света, Русија и Србија.

Овако изгледа беседа 2014 год овако је било 1994 год

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat