ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Геополитичко разрешење Северне Америке и Европе

Упозорења која су објављена 1998 год Новости страна 21. Американци су пред одлучујућим кораком да пређу границу којим ће на проклетијском врху застан (2408=8х301 бити увучени у лавиринт без излаза и тако активирати самоубилачки програм чија је шифра ИРИС 301)




Американци нису уважили ни поред истовременог деловања генерала Јована Милановића у средишту НАТО у Бриселу 1998 год. откивањем свих циљева које су имали  у плану, је одложено бомбардовање СРЈ па је преко клацкалице Рамбује реализовано 24.03.1999 год.

Шифра 301 се везује за магистралу која иде из града Тампа на Флориди пролази кроз Ричмонд где је био крвави грађански рат, пролази поред Вашингтона према Балтимору и сече реку Потомак на којој се налази Вашингтон тако да је њиховим непоштовањем поруке угрожено читаво потомство Америке. Према визији Павла Фомићова континент  Северне Америке ће попуцати по неколико шавова тако да цивилизација на том тлу неће моћи да опстане. Американци су спознали катастрофу овакве врсте и врше припрему за расељавање Северне Америке делом у Јужну већим делом у Африку а у појединачним случајевима и широм света тамо где неће доћи до катастрофа које очекују Америку.

Пошто су већ предузели неке мере у том правцу сада Арапским пролећем желе да пониште ислам који је Ватикан инсталирао око 600 год после Христа тако што су приморали избеглиштво Арапа на Европски континент. У суштини Европу су оставили тим Арапима и православцима да се разреши. Тако да карта Европе 2017 представља реално геополитичко разрешење на планети.  

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat