ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Mистериозна смрт Дејвида Рокфелера, следи га Јаков Ротшилд тренутно у коми

Атина – „Вест није потврђена нити оповргнута… Многи би у свету да је истинита, а препоручује се прaћење и других субјеката, римског папе, енглеске краљице (као и сатанолатреста и оних који су изазвали невине људске жртве) и екумениста“, сличним коментарима обилују грчки медији, а у светлу своје најновије економске ситуације.
Дејвид Рокфелер рођен 1915. у тадашњој највећој приватној резиденцији у Њујорку





Последње информације указују да је Дејвид Рокфелер умро 24. јуна. Дејвид је рођен 12. јуна 1915. године у Њујорку. Био један од шефова Илумината, док је у многим институцијама имао управну функцију – мислимо на институције као што су Билдебершки клуб, Трилатерална комисија, Савет за спољне односе, али и многе од нафтних компанија – Шеврон – хемијско-фармацеутске, пољопривредно-прехрамбене, банкарство, итд.
Овде је ред да подсетимо и на то, да је садашње седиште Уједињених нација у Њујорку изграђено на земљишту које је донирао Дејвид Рокфелер, за ког се тврди да је наводно недавно добио шесту трансплантацију срца. Рокфелерово богатство се процењује на 340 милијарди долара.
„Лешинари (банкарски) већ су на заједничком ручку! Светски ционизам у шоку (на „оном свету“): 24. јуна, умро Дејвид Рокфелер, а 25. јуна пао „у кому“ Јаков Родшилд“, коментари су последњих дана и сати.
Јаков Родшилд рођен је 29. априла 1936. године, у Великој Британији

Дејвид Рокфелер је хазарски Јеврејин и тренутно најстарији живући предводник свог хазарског племена Рокфелер, односно племена које влада или мисли да влада овим светом.
Мислим да није неопходно да подсетимо, да има господарску моћ над свим банкарским институцијама западне империје.
Фамилији Ротшилд потпуну контролу британске економије која је постала финансијски центар света по том питању.
Ротшилди су имали потпуну контролу свих централних банака западних земаља (европских и америчких) и многих на истоку (Аустралија, Јапан, Јужна Кореја, итд). Ове две породице у последњих две стотине година имале су екстремно негативни утицај у свету, посебно у Северној Америци и Европи.
Тако да се тренутни финансијски систем заснива на њима и ниједна банка западних земаља није изузета!
Прича се да је Рокфелер, с времена на време своју старачку крв замењивао здравом дечјом крви, деце „креиране“, посебно за то.
То је и разлог што је Рокфелер породица систематски финансира евгенику, односно „убијање“ човечанства. Они су породица која је јавно признала да је финансирала пројекте за контролу популације путем масовног вакцинисања, а које је садржавало токсичне додатке који узрокују неплодност и стерилитет код жена и мушкараца те спонтане побачаје код жена.
Ово вам може измамити скептични осмех, али до сада све су гласине биле истините, па чак и више од тога…
Информације о сатанским ритуалима свих краљевских европских породица са људским жртвама у европским двораца или катедралама потврђене су, и у Канади ово се у будуће има сматрати за криминално и кривично дело (Британска краљица Елизабета – Римски папа – Сорош, криви за злочине, као што је трговина људима и убиство деце)
Овај извештај је јако битан јер је реч о породици Рокфелер која генерацијама проводи евгенику човечанства, а чија фондација и дан данас финансира готово сваку нову вакцину која излази на тржиште. Ова породица заједно са Ротшилдом и англоелитом и научним шарлатанима изградила је током година целу парадигму социјалне политике са циљем смањивања броја живих људи на планети, али са генетским призвуцима. Они финансирају убијање људе и у земљама трећег света, институте за контролу ума али и све организације које брину о ширењу зла и греха у друштву. Они су суфинансијер свих ратова прошлости и данашњице и њихово богатство расте сразмерно убијеним људима. Они су основали мноштво тајних организација за управљање планетом и земљанима које имају за обично робље, а које (робље) не зна препознати истину чак ни онда када им се то јавно објави. Дејвид Рокфелер, манијак који је умислио да је већи од Бога, а то уверење даје му његово масонско божанство под називом Вал, које му као вођа масонских организација предаје свој живот, на прву би рекли како се ничега не боји. Но чини се да се Рокфелер више од свега бојао се смрти јер је већ мртав али га његово богатство одржавало у животу све до сада.
Рокфелер је 6 пута спречио своју смрт туђим, младим срцем од којег, како је рекао, сваки пут наново осећа младост а што је заиста монструозно ако имамо у виду да хиљаде људи, деце умире под његовом палицом, а исто толико их не може добити прилику за нови живот трансплантацијом јер за то немају новца. Ићи на трансплантацију срца са 99 година је заиста болесно поготово ако си већ 5 пута пре тога узео туђе срце како би могао живети а то је само доказ да се Рокфелер боји смрти – јако. Зашто се боји? Боји ли се вечности која га чека? Зар 100 година живота није било довољно? Па он је одавно мртав а на животу су га одржавала само туђа срца, што је доказ његове дијаболичности. Јер ко зна ко је изгубио живот да би Рокфелер могао живети и убијати, по шести пут!
Дакле, ова информација потврђује да наши тлачитељи почињу брзо да напуштају нашу планету упркос многим новинским чланцима који су писали о њиховим подземним бункерима који ће им омогућити да преживе након глобалне промене. Али узалуд… они неће моћи преживети .
Шуманове вибрације-резонанце перманентно се повећавају на планетарном нивоу и сада већ износе око 12Hz. Због високе вибрационе енергије која је усмерена ка земљи из центра галаксије, вибрације су све брже и више. Овај процес ће драматично интензивирати после одређених „чињеница“ (које се буду одиграле). Они који су се нашли у ситуацијама себичности, одвајања-раздора, страха и злобе, њихово физичко тело неће примати ове резонансне таласе, нити ће на који начин бити корисни за човечанство, чак штавише, биће изложени њима и по њих ће бити негативног утицаја.
Надамо се да ће поље вибрационих таласа после Рокфелера и Ротшилда, бити координирано и усмерено на све оне који желе контролисати целу земљину куглу, а њено човечантсво претворити у робове, као и на Бил Клинтона, Мадлен Олбрајт и остале који су учествовали у бомбардовању једног старог и поносног народа и његове земље – Срба и Србије.
Светлост ће увек сијати, зато што је Бог Светлост!
Извор: http://ellaniapili.blogspot.com/2015/07/david-rockefeller-jacob-rothschild.html
Превео са грчког: Славиша Лекић

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat