ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ВАИСТИНУ ПУТИН: РИЂИ ЧОВЕК СА СЕВЕРА

Патријарх московски и целе Русије Кирил служио је јуче Ускршњу литургију у храму Христа Спаситеља у Москви, којој су, поред неколико хиљада верника присуствовали и председник Владимир Путин, премијер Дмитриј Медведев и градоначелник Москве Сергеј Собјањин.



 Фотографије које су направљене током литургије свакако никог неће оставити равнодушним. Председник Путин овековечен је у тренутку када је на његовом челу била сенка крста. Ускршње литургије служене су у свим православним црквама у Русији, уз празничне литије.

Централну прославу у храму Христа Спаситеља преносиле су државне телевизије. У Ускршној посланици, патријарх Кирил је позвао на самопожртвовање у осносу на блиске и подсетио на подвиге народа у Другом светском рату.


Он је казао да ако закон живота који је био јасно изражен у животу Христа, постане начин живота већине, ти људи ће бити истински срећни, пошто, “служећи другима, човек добија много више него што даје”.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat