ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Не дај Русијо да те разједине, не дајте браћо да вам Запад отрује душу – Погледајте само распету Србију и нека вам наша судба опомена буде!

БОБАН ГАЈИЋ, СНФ: ОТВОРЕНО ПИСМО НАРОДУ РУСИЈЕ

Драга браћо и сестре славне и светле Русије – полетите слободни на крилима ветра!



Браћо и сестре у Русији – пишем вам ово писмо, јер немам како другачије да огласим истину и да вам помогнем у овом тешком часу за братску Русију. Надам се да ће га што више Руса прочитати, јер сведочим истину као православни хришћанин и као Србин који се ни због чега неће одрећи Русије.



Србији су давно везали руке, ставили повез преко очију и затворили уста – да се не боримо, да не видимо окупацију, да не говоримо о неправди. Од 2000. године наше новине и телевизије у Србији нису наше – оне су окупаторски мегафони Запада. Наши политичари нису наши, већ кукавице и слуге и плаћеници трулог Запада.

И зато неко мора да проговори. Ја се данас гушим од толиког смрада лажи и гадим се онога што се ових дана упорно преко издајничких медија сервира Србији о Русима, а вама браћо о Србији! Не могу да слушам хорде плаћеника и продатих душа које данас окупирају новине и тв екране у Србији са причом да Русија никада није помагала Србији, да нас је Русија издала у вези са Јужним током и да је Русија пропала под санкцијама.

Као да се враћа 1999. година – сценарио је исти само је мета Русија. Тада сам на ратиштима широм Србије бранио свој јадни народ и нисам могао да говорим, али сада ето морам да проговорим – нећу и не могу да ћутим када видим шта вам се браћо спрема.

Наиме, већ деценијама политичари у Србији протерују Русију из Србије, али моћна бука њихових лажи никада није угасила нашу љубав за братски народ Русије. Народ памти сва доброчинства Русије и вашу љубав за малу Србију.

Жао ми је што не говорим руски језик и што ове речи руском народу не могу да упутим на братском језику, али руски језик и култура су протерани из Србије утицајем наших издајника и њихових ментора са Запада. Ми немамо ни једну руску телевизију у било којој кабловској шеми, ми немамо ни једну руску серију или филм на телевизијама. Русија се помиње само када је то незаобилазно и то у вестима и увек у негативном контексту. Деца у српским школама већ 40 година не могу да уче руски језик, а намећу им се сви други страни језици. Руски уметници се не позивају да гостују у Србији, а и када дођу, то медији не прате уопште.

Једино постојано и стално присутно руско у Србији су Руски дом, Руска амбасада и руска гробља која не могу да говоре. Али ипак мој пркосни српски народ није заборавио љубав Русије за мучену сестру Србију.

Зато сада срце целог српског народа куца за Русију и све што се дешава Русији данас ми у Србији помно пратимо, са зебњом, али и са великом надом у победу Русије и у спасење и ваше и наше.

Ви сте данас браћо, на жалост, само на један корак од амбиса у који је Србија упала на превару пре 15 година.

Драга наша браћо, ја бих тако волео да нас не деле ни мора ни планине, већ да смо тик једни уз друге и да смо заједно у свему не само као пријатељи, него и географски и територијално. Па, иако нас деле хиљаде километара и друге земље између нас, ја седим поред свог компјутера, и једино што је добро јесте да и ту, на шпијунском западном медију, на Интернету, ипак постоји и драга Русија.

Бесан сам што продате душе клевећу и пљују Русију у Србији и по Европи говорећи да нам никад нисте помагали, па тако истражујем и налазим хиљаде прича о истинској братској љубави између Србије и Русије.

Поред много херојских и дирљивих прича, нашао сам и руске родољубиве песме. Кажем, не знам руски језик, јер никада нисмо имали шансу да га учимо, па никада нисмо ни тражили да чујемо руске песме, а свакако их нигде није било на нашим телевизијама или радију.

Стидим се, али ето тек сам данас открио неке дивне руске песме које моме срцу пријају као да сам их одувек знао и моје срце пева речи као да руски знам – толико су нам блиски и слични и језици и душе и вредности о којима те песме говоре.

Слушам „Полети на крилима ветра“ а грло ме стеже и сузе ми навиру на очи. Предивна Русијо – полети на крилима ветра и никада немој пасти као твоја тужна сестра Србија. Ја не разумем сваку реч песме, али ја осећам сваки вапај и љубав коју она носи.

Слушам и понављам – драга руска браћо и сестре, добро погледајте своју отаџбину Русију – уточиште последњег царства светлости и добра. И кад би сваки Рус данас могао да ме чује, ја бих му рекао да добро погледа шта треба да брани и да воли до задњег даха и задње капи крви ако треба! Ако треба, али ипак вам желим да не победите ни патњом ни крвљу, већ јединством и стрпљењем вашег великог народа – нико вас не може победити споља, ако се не разделите изнутра.

Драга браћо, ја данас као да гледам намучену Србију пред бомбардовање НАТО звери 1999. – све мирише на подмукле кукавичке интервенције у име демократије! Приче за малу децу и за оне који неће да мисле! И кад бих могао да се вратим у ту 1999. годину ја бих и свој народ спасио, поучио га да не верује Западу и да не прихвата њихову руку пријатељства! Десном руком су се здравили и обећавали, а у левој су скривено иза леђа држали нож спремљен за Србију.

Тако и Вама, драга браћо и сестре у милој Русији, и Вама свима Запад спрема нож који крије иза леђа, док говоре о демократији – те највеће убице и кољачи и у прошлом и у овом веку.

Гледајте како су поново исте звери разјапиле чељусти пуне оштрих зуба и смрада па реже, шкљоцају чељустима и бљују лажи о Русији. Звери са Запада су преузеле бакљу од Хитлера и побиле 20 милиона људи у безбројним ратовима за утеривање демократије, још од пораза фашиста па до данац, а за свега 200 година колико траје, монструозна Америка водила је чак 220 ратова против малих народа и држава.

Исти сценарио, иста прича – оптуже вас за диктатуру и недостатак демократије, потплате тзв. „опозицију“, направе пуч или грађански рат, заваде народ. А онда ако пуч не успе, бомбардују земљу, па доведу своје трупе да обезбеде сигурну пљачку и окупацију. Ето, данас ни мање ни више, крива им је Русија: што је устала из пепела, што је јака, морална и чиста, што вам расте наталитет и што имате огромна природна богатства.

Зато не верујте Западу ни кад попушта, ни кад се чини да одлази својим путем, не верујте Западу ни када буде клечао пред Русијом која је праведна и часна и која се само бори за своју слободу. Јер кад се Запад смешка и седи за столом да тобож преговара, тада звери само купују време. И док се ви надате разуму и миру, они само праве нову тактику, нови план, док вас смирују и тапшу по рамену – њихове фабрике убрзано праве нова оруђа смрти! Не верујте браћо Западу ни када моли, ни када дивне поклоне нуди, јер они отров крију и када вам црвену јабуку нуде.

Верујте ранама и крви сестре Србије – ништа добро са Запада никада није дошло и никада неће доћи – ни за Русију, ни за Србију. Ни Србија није могла да верује шта ће да јој се деси у 21. веку да ће се поново појавити звери – и гледајте како сада ми плаћамо цену своје наивности и вере у „демократију“ Запада.

Браћо Руси, без Русије неће бити ни Србије, ни слободе у свету. Ви сте наша последња нада, наш последњи зрачак сунца и слободе. Зато нећу да ћутим и да мирно гледам како вам Запад спрема омчу – хоћу и морам да вам говорим, да не бисте упали у смртну замку као Србија.

Драга Русијо моја – ти не веруј Западу кад говори да је Русија уништена и пропала. Тако су НАТО анаконде давиле Србију санкцијама, блокадама, уценама и присилом. Али никада не би ни малу Србију победили споља да нас нису прво разбили изнутра.

Притрпите се браћо, јер новац мало вреди, а слобода нема цену. Притрпите се чак иако вам ништа не остане сем куће и своје породице – макар да једете само хлеба и воде – притрпите се!

Уједините се браћо и чврсто затворите уши пред лажима Запада! Стезаће и лагаће и обећаваће Запад – али ви не поверујте змији као наивна и несрећна Србија – ви затворите уши и очи за њихове лажи и обмане – то је само искушење ђавола!

Ни по коју цену се браћо не делите и не свађајте се овога часа! Сви као један устаните и један уз другог станите чврсто и непоколебљиво, јер у јединству и вери је спас!

Нека сваки Рус послуша мој глас – говорим вам с тугом и са срцем пуним јада – јер моја је Србија у неслози и због издајства потонула у раку и сада само беспомоћно копамо да изађемо напоље – ми смо живи осуђени на смрт у овом логору – окружени уценама Европске Уније и теретом чизме НАТО пакта. Око нас, сви су се продали и предали НАТО пакту, све суседне земље су окупиране, опљачкане и сломљене. И Србија је на коленима, али народ Србије је пркосан и веран Русији и неће да љуби чизму НАТО крвника. Крв на њиховим рукама је крв наше деце, наше нејачи и на њиховој је црној души грех убиства више стотина хиљада људи од последица уранијумских бомби.

Моја је Србија поверовала Западу и издајницима наше отаџбине – и падоше на нас бомбе и отров сваке врсте – НАТО је тада са целом морално пропалом Европом бомбардовао и касапио нашу децу, жене и старце. Срушили су наше болнице, школе, путеве и фабрике, мостове и струју. Гађали су намерно хемијска постројења да би се опасни отрови загадили земљу, воду и ваздух. Нашу су војску поливали бојним отровима и засипали уранијумским бомбама. На нашој земљи испоробавали су сва дозвољена и недозвољена оружја, отрове и справе – ми смо били за њих мање вредни од пацова у лабораторијама.

Зато данас Србија горко гута своје сузе – у срамоти издаје и преваре за коју смо сами криви браћо јер смо поверовали Западу да се оплеменио и да је научио лекције из давних ратова, јер смо се поделили и посвађали и издали себе.

Драга моја браћо, не верујте Западу, јер се никада покајао није за злодела и зверства над нама Србима и Русима! Само су се притајили, да олижу ране, да направе нова оружја смрти и да наставе тамо где су стали. А ми смо, као добродушни Словени који носе светлост и праштање у срцу наставили даље – и заборавили све злочине Запада у име будућности и неког лепшег света, у име њихове деце која нису била крива за злочине својих очева.

Драга браћо, како смо се само опасно успавали и како смо само брзо и наивно избрисали сву нашу крв и патњу у жељи да живимо у миру и слободи и да се ми добродушни Словени вратимо својим пољима и рекама, да наставимо својим путем.

Браћо, знајте да зла крв у звери никада не мирује и они научише и своју децу и своје унуке да поново мрзе на нас Словене. Све фашистичке силе су поново против нас, сви злочинци из Првог светског рата су поново у истом пакту. А придружује им се и извитоперена мутација посрнуле Европе – Сједињене америчке државе – производ Новог светског поретка и светски лешинар који живи само од ратова и пљачке других народа и држава!

И ето свих њих поново на нашем прагу како лажима гуше истину правећи себи оправдања за злочине које спремају – после мале Србије дрзнули су се и на Русију.

Браћо моја руска, не верујте тим крвницима ни једног трена – добро погледајте ту драгу земљу своју, то царство светлости и доброте. Погледајте добро за шта се треба борити, јер ако поклекнете и са ђаволом сколопите мир, они ће се брзо окренути, и кад не гледате забошће вам нож у леђа.

Полетите браћо на крилима ветра и сачувајте сваку стопу Русије од звери која сва бесна кидише на вас у овом часу. Русија је браћо моја велика и силна, и зато удрите по зубима непријатеље и не штедите их – нека овог пута добро науче своју лекцију! Не смирујте се, већ се сабирајте и уједињујте и све што треба да се истрпи ради слободе – истрпите! Нека трубе свирају за збор и за напад – не губите време на разговор са неразумним зверима!

Са злобом говоре лажови и „западне фанфаре“ да пада рубља, кажу да цела руска економија пропада – а лажу – то знате и Ви браћо моја. Пропао и презадужен Запад издржаће још неколико месеци да притиска Русију, али оно што они немају – немају, и неће имати ако вама не отму и ако се Русија не разједини!

А и шта је то што Русија нема? Ви имате чисте воде и обиље хране, и нафте и гаса за стотине година, и руда и планина, и река и мора и сунца и слободе! Русија има најбоље научнике и све технике модерног доба, савремено оружје и телекомуникације. Русија има храбро срце, поштење и морал, традицију дугу вековима, породицу као стуб друштва и многољудни племенити народ. Још сто година Русији неће требати ништа од Запада да би се у њој живело и рађало!

Ништа Русији није потребно, да би молила Запад, нити да би клечала пред НАТО кукавицама. Сетите се браћо да је и малена Србија, пркосом народа, месецима одолевала НАТО крвнику и никада се не би предала да није било издаје. А ми нисмо имали ни своју нафту, ни соли, ни хране, ни оружја!

Зато Русија која је јача него икада и која још има најјаче оружје на свету – Владимира Владимировича Путина, генија и хероја на челу ваше борбе – ви дакле браћо немате чега да се плашите, ничега сем неслоге! Владимир Владимирович Путин је стожер целог руског народа и вођа праведног света – зато га подржите безрезервно и чувајте га као највеће благо. Србија није имала среће да има таквог родољуба на челу државе и зато је Србија пала.

Ипак и у малој Србији са застарелим оружјем и растуреном војском, једна противградна ракета оборила је НАТО невидљиви авион и ето га како стоји у нашем музеју и говори целом свету да нема те силе коју праведни народ не може да сруши. Може само да вас сруши неслога и издаја изнутра!

Зато браћо моја не слушајте шта Запад говори, јер они само лупају у шерпе не би ли нахватали оне који ће као уплашени зечеви да у паници напусте свој дом. Али ви, браћо Руси, ви сте медведи из степе, а не зечеви из рупе!

Волео бих да сваки Рус чује шта говорим док ми се срце ипак стеже са зебњом – само издржите, само устаните и подигните светло оружје и штитове и не спуштајте руке никада више! Чим спустите гард – добићете песницу у лице од Запада!

Поучите се на злој судбини сестрице ваше Србије – погледајте наш јад и беду, погледајте нашу пропаст и ропство – па помислите брзо како да скупите песнице што јаче и не преговарајте са Западом ни о једној мрвици ваше земље, не одступајте ни један корак уназад, јер то и хоће звери. Уместо повлачења ви свирајте напад, уместо преговора пошаљите ваше захтеве да се они повуку у своје јазбине и да одступе од вашега прага.

Погледајте браћо Србију – посвађана, подељена и бомбардована. Док још појемо помен жртвама нашим из проклете 1999. – нови нам лешеви стижу на гробља. Свакога дана деца, и млади и стари, па и људи у пуној снази падају као снопље. То нам је дар од сатанског Запада и НАТО пакта који су посејали отров и уранијумске бомбе, тако да живи више нису живи, већ смртно болесни и чекају кад ће само открити смрт у себи. А и то им је мало па нам још досипају со на рану тражећи да признамо окупацију Косова, наше свете земље и срца вековне Србије, деле нам лекције о демократији и уређеном друштву – они који су највеће убице и дивљаци.

Читају нам поуке о успешној економији – они који су Србију опљачкали и опустошили и у Првом и у Другом светском рату и тако стекли добит и богатства. Ти исти окупатори су нас дотукли кобне 1999. и тако довршили злочиначки наум стар неколико века – да Србија мора умрети! Никада нам нису ни вратили, ни платили све што су опљачкали и украли од Србије. Никада нам нису рекли ни да им је жао што су нам побили пола народа у два крвава рата – милионе Срба: и деце и жена и трудница и новорођених беба. И не само што су их убили него су их прво черечили, вешали, клали и очи вадили! Наше су војнике, који су часно бранили своју земљу, убијали као псе, мучили глађу и уморили их болестима у логорима смрти широм Европе! Србију је Запад бомбардовао и са фашистичке и са савезничке стране – намерно су гађане наше библиотеке, позоришта, факултети и музеји – да би се затро сваки траг нашег постојања, да би нас лакше поробили и избрисали нас са Балкана.

И не само то него су још Западне звери без образа и без милости дошле да нас по трећи пут у овом истом веку бомбардују и руше у име терориста и нарко-банди Шиптара на Косову. Са старим колаборантима и злочинцима из Првог и Другог светског рата поново праве исте савезе и поново јуришају на исте жртве!

Гледајте добро браћо и пазите се – у Србији се деца више не рађају, не само зато што су нам зликовци отели хлеб и порушили фабрике, и што нема младих ни за лек, и што су нам воду и земљу затровали – већ и зато што су нам крв и веру затровали. Више нико у Србији нема жеље да живи, јер све је само ропство и издаја.

У нашим генима је уранијум из НАТО бомби посејао семе отрова – ако се и роде, рађају се деца болесна од мука за какве свет још чуо није. Та деца рођена после 1999. године умиру у болу и тами – јер нико неће да их лечи у тој племенитој Европи која их је и убила бомбама.

А у Србији коју су НАТО крвници и Европска Унија разрушили, корумпирали и опљачкали – народ је тако сломљен и сиромашан да родитељ нема ни добру болницу да лечи своје дете, нити новца за лечење у иностранству! Пола милиона Срба, старих и деце данас нема шта да једе и храни се у народним кухињама или са ђубрета! Запад нам је упрљао језик и културу, уништили су нам све у име „Евро – интеграција“: економију, пољопривреду, здравство, просвету, полицију и војску.

Издајничка влада је после 2000. године истопила све наше тенкове и 800 000 пушака док се у исто време Шиптари на Косову уз помоћ НАТО пакта и Европске Уније наоружавају до зуба. Запад нам је растурио војску и касарне, па сада у страху гледамо пут Косова где Шиптари праве огромну војску – а са којим другим циљем – него да нас прегазе!

Погледајте добро браћо да се не бисте кајали што се нисте на несрећи Србије научили којим ћете путем! Полетите браћо на крилима ветра да на време видите где непријатељ насрће на ваша поља и долине, на ваше реке, планине и куће! Мислите ли браћо да ће НАТО крвник поштедети вашу децу и ваше куће? Мислите ли да ће се смиловати на невину нејач и да ће оклевати зато што је Русија ваша отаџбина и зато што ви ништа нисте криви?

Нека нико браћо моја ни једног трена не помисли да су то људи – они на људе својим телом личе – а ја, уклети и поробљени Србин добро знам да су то звери! Прогласиће поново убијене бебе, труднице и децу за „споредну штету“, а забавишта, болнице и школе прогласиће за „легитимне мете“ – ако се не тргнете хитно!

Да, браћо – Западне звери затровале су моју воду, моју земљу, моју крв и мој народ – сви ти хуманитарци, демократе, светски душебрижници. Док су им уста била пуна слободе и демократије, њихове ратне машине и дрогиране звери – а не војници – поробили су наше Косово и Метохију, озрачили читав српски народ бомбама, тако да умиремо и сада, 15 година после рата НАТО пакта и Европске Уније против праведне Србије.

Али Ви браћо имате силу и имате снагу и имате дива Владимира Владимировича Путина, који свом снагом брани свој народ и који је Русију дигао из пепела, спречио продају и издају и који и сада стоји на путу тим зверима као највећа препрека. Зато не сумњајте у њега и станите иза њега сви уједињени – то је једини спас. Ко год вам каже добру реч о Западу – одмах му разбијте зубе, јер тај се продао Западу и говори у њихово име!

Нека се нико не усуди да кука што неће трговати и обогатити се у пословима са Европом. Претрпите се ове године, а следеће ће цела Европа да вас моли и да клечи на коленима.

Сада је тешко и сада Запад као опака змија хоће да угуши Русију, да угуши сваки ваш покрет, ваш сваки дах слободе и ваш напредак на коме вам завиде. Али стрпљен је спашен – и зато нека никога у Русији не победи похлепа, ни сјај злата – изгубити слободу значи смрт, беду и издајство у коме се Србија гуши.

Браћо моја, ја вас исто тако најлепше молим да не верујете политичарима из Србије ни кад плачу, ни кад клече, ни кад сутра можда буду издали мој народ који Русију свим срцем воли.

Не увреди се драга Русијо што се издајице и црне душе у мојој Србији са НАТО крвницима љубе и што вас лажу да Србија у Европу хоће.

Срби у Европу иду као ћуран на свадбу – на клање, јер у Србији народ нико ништа не пита. А и наши политичари у Русији гледају само корист– они пружају братској Русији своје љигаве и знојаве хладне руке и само траже, кукају и ко просјаци вас за рукав вуку.

Српски политичари вам се улагују са причом да не могу да се одупру Европи и НАТО пакту, правдају се својим кукавичлуком без стида. А чим ви браћо окренете леђа, ти проклетници наставе по старом, причају вам једно, а друго раде. Но знајте браћо, не проституише се ни Србија ни њен народ, већ једна иста политичка банда која би продала и рођену мајку и рођено дете, а камоли Србију или Русију!

Нису нам дали ни да дођемо, колико је нас Срба хтело, да поздравимо Владимира Владимировича Путина када је био на војној паради у Србији. Да браћо, контролише се број људи да не дођу масовно и да се не види да ми Путина и Русију волимо и да нас је брига за Европу као за лањски снег.

А и када је Владимир Владимирович Путин био у Србији претходни пут, полиција је направила блокаду у свим улицама куда је пролазио и нико није смео да га поздрави – окупљања су била забрањена због „безбедности“!

Зато не верујте браћо ни једне речи злобе ако је ико изрекне у Србији против Русије, јер то није реч српског народа који вас воли, већ су то сиктаве и опаке гује што отров штрцају на вас – а слуге су НАТО крвника и Европе.

Ево, ја вам кажем да српски народ не жели да се окористи вашом нафтом и гасом – макар се смрзли – све продајте браћо где год можете и купите што више оружја за одбрану од НАТО пакта. Не треба Србији од Русије корист, већ да браћа останемо – нама је највећа награда ваша суза над Косовом и ваша помоћ кад нас задесе поплаве и несреће и муке. Први сте долазили кад год нам је било тешко – и зато у Србији руски гробови безбројних хероја стоје уз браћу српске мученике – увек смо заједно били у борби и у смрти.

А шта би Србија хтела више, него да каже хвала браћи која су живот дали за Србију и за Србе – шта се више може дати од самог живота?

Зато браћо, пустите низ воду злобне приче о Јужном току и о томе да Срби Русију не воле – оно што српски народ осећа то само наше песме могу да кажу. Злобници клеветају и свађу праве – овде нам говоре да нас је Русија издала због отказивања Јужног тока, а вама говоре да ми Русију не волимо више зато што нећемо трговати вашим гасом!

Ма брига Србе и за Јужни ток и за Северни ток, и за гас и за рудне ренте – српски народ не мери руску љубав у еврима! Зна Србија ко је пресекао Јужни ток, али Запад не зна да за Русе и Србију мало вреди оно што има цену! И без Јужног тока, Србија и Русија дишу као једно! Само халапљиви српски политичари вагају и на тасовима мере „корист“ од Русије!

А мени је довољна једна песма коју испеваше козаци кубански о патњи „Родне Србије“! А мени су исувише довољна сва руска гробља у Србији од браће јунака који су дошли из Русије да нас бране од Турака, Аустро-Угара и Немаца и који су овде погинули! Мени је довољно то што Русија никада ништа нажао Србији није учинила, него је увек помагала колико год је могла, чак и када је и сама била у ратовима и у невољи. Мени је довољно то што Русија наше Косово брани, док га српски издајници за шаку бедних долара крчме и продају!

И нека вас нико не убеди да ће икада иједног часа српски народ да поклекне и да Русију изда и да ће, не дај Боже, било ко из Србије да потпише пакт са НАТО зверима – јер тај не би задуго ни говорио, ни живео у Србији!

Србија ће остати на ногама и Србија никада неће пустити да НАТО овде гради своје базе из којих ће пуцати на Русију – јер то би био и почетак и крај свега на овом свету!

Српски народ то неће дозволити. Знајте, шта год да говоре они који мисле да су господари Србије – то су празне претње. А онај ко би се и усудио да доведе НАТО у Србију и да пусти да се одавде на Русију нишани – тај не би дочекао ни следећи дан да сване!

Нека је Србија мала, сломљена и болесна, нека смо уцењени и опљачкани – нека се деси шта год да ће бити – али одступања нема.

У сваком откуцају мога срца – ту куца и Русија, у сваком даху своме ја се бринем шта ће с мојом браћом да буде. Кад спавам, ја сањам да смо слободни као и Русија, кад мислим о будућности – увек су ту прво моја руска браћа. Кад плачем и бринем се за Србију – ја и за вас стрепим и кад се радујем – ја се радујем вашим победама, као да су моје.

И зато браћо из Русије славне и велике – удрите непријатеља по зубима што јаче, јер те звери само за језик силе знају. Не дајте да вас превари добра словенска душа наша, па да због наивности и чистоте свога благог срца пропаднете, јер сте звери грешком сматрали за људе.

Почујте ме и полетите браћо моја руска, полетите на крилима ветра, то вам поручује Србија којој су крила сломили и пород убили. Полетите као соколови и отерајте вране што хоће очи да вам кљују, растргните гавране што хоће месо да вам са костију тргају и удавите свраке што хоће да покраду ваша гнезда. Оне већ надлећу драгу Русију – зато полетите брзо, што пре и наставите да кружите својим небом јаки и пуни здравља – победите и полетите на све границе светле и велике Русије.

Полетите на крилима ветра и нека вам драги Бог удахне снагу победника да би сте се сачували од јахача смрти – они у рукама својим носе само косе смрти, а ви сте браћо синови последње људске наде и вере у праведни нови свет – колевка последње људске цивилизације и последњи огањ слободе.

Не дај Русијо да те разједине и заваде – нека ништа не остане сем хлеба, воде и слободе – из тога ће се семена опет богатства родити – само не дајте браћо да вам сломе крила, да вам ишчупају срце, да вам Запад отрује душу – јер погледајте само распету Србију – и нек вам наша судба опомена буде.

Полетите браћо на крилима ветра и нека Бог драги помогне да победите и да долетите и донесете и Србији светлост слободе на својим крилима.

Послушајте ме браћо и сестре драге и светле Русије – мени и мојој Србији можда и нема спаса – сваке године од болести због НАТО бомби по један цели град у раке оде и нестане. Сваке године по један читав град се роди болестан, сваке године по један град се и не роди, сваке године по један град побегне од беде у свет да тамо судопера и роб буде Западу.

Сваке године Србија тоне у беду, издају и све већу пропаст – па зато браћо раширите крила – кад још можете и кад још снаге имате – полетите на крилима ветра, борбе и слободе. А мој народ неће дати да одавде, из наше поробљене и мучене Србије било коме падне напамет да вам забоде нож у леђа.

Нека и Запад то чује по хиљаду пута – нека се не варају издајници и њихови НАТО господари да ће Србија да Русију изда: ја знам, мој комшија зна, мој брат зна, моја сестра зна и сви које знам кажу да Русију као и Србију воле. И нека Запад добро чује – нема те силе ни те уцене да ће брат да пође на брата – па макар било и Трећег светског рата – Србија Русију неће издати – никада!

Нека Бог учини да тужне сузе које ми умивају лице док слушам ову дивну песму постану сузе радоснице, да полетите браћо и да победите и да вас дочекамо у Србији као ослободиоце Србије, Балкана и света од звери! Полетите браћо на крилима ветра и останите вечито поносни и слободни изнад неба светле и драге Русије!



Срдачно Ваш,
Поручник Бобан Гајић
Српски Народни Фронт

У Београду, 23.12.2014.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat