ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Без правог знамења нема спасења

 Без правог знамења нема спасења. Огрешење србског владара да сруши град Жрнов и споменик незнаном јунаку мултиплицирало је страдање срба у 20 веку. Град Жрнов кућа Богова се пробудио олујом која је задесила Авалу ових дана као опомена да се васпостави пређашње знамење - просторни крст незнаном јунаку који је сада у дворишту цркве Света Магдалена у Белом потоку.



На ово може да се надовеже враћање дванаестокраког златног крста са косовских барјака којег је уклонио владар деспот Стефан Лазаревић тако да је олакшао турцима овладавање овим простором 1453 године. Скидање крста је отворило пут нечастивима да дођу и да нас покоре.

Неразумни потези владара довели су до страдања србског рода почев од Немањића па на овамо. Види сајт србски журнал 




Због погрешног везивања за Брисел и Вашингтон Господ генерише олује и поплаве које србима служе као опомена да се што пре одвоје од демонског запада. Који год буду овако радили и они који им верују страдаће са њима. Материјални знак који поткрепљује ове тврдње је рушење старих стабала на путу од јарбола где је био стари споменик - крст незнаном јунаку, до новог споменика и на тај начин Господ ставља препреке и одваја демонска од правих знамења.

Сетите се библијске поруке прво беше Реч и Реч беше у Бога и Бог беше Реч и Реч се претвори у тело (материјализује се свака реч) и казна господња биће жешћа уколико не схватимо ове опомене које су још благе. Зато испразне Речи упућене западу (кроз славопојке и додворавања) претварају се у Божије оркане и земљотресе на тлу србских земаља. Тако да нису потребни никакви харпови ни бомбардовања. Бог дозвољава да се активирају све непријатељске направе против срба зато што ми нећемо да се одвојимо од демона.

Погледај текст град Жрнов кућа Богова КЛИКНИ ОВДЕ



0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat