ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Poruke

ПОРУКЕ ДА ОСТАНУ ТРАЈНО ЗАПИСАНЕ

Ово Сазнање није за сваког Сапијенса, који је погрешно програмиран тако да замишља да је Он сам центар Космоса, И да све почиње Јуче и завешава се Сутра.

1.Физички Свет наше Планете, је 3Д позорница на којој главне улоге имају Рептили и Хибриди, а епизодне Сапијенси, као „сточна фарма“. Сценарио пишу у Астралу ( 4Д ) Бића вишег реда, а Програм одређује Творац у Менталном Пољу из центра наше Галаксије. Свети Дух преко Етарског Поља ( Простор сам по себи ) преноси програм Оца, а Син(ови) из виших димензија, врше контролу примене. То је шема коју треба знати у Школи Живота на овој 3Д Планети - ко хоће да спасе Душу и пређе у виши разред обуке! За већину Сапијенса ово је обична глупост и зато је предвиђена Реинкарнација, као процес безбројних поправних испита у 3Д реалностима ове и других Планета. Увек из почетка и све теже!!!

2.На врху пирамиде Власти ове ЗД планете, налазе се Рептилоиди - Језуити и Илуминати ( Звер са два рога) , Хазари су Извршиоци налога. То траје од Сумерских Богова Анунакија и Семирамиде, која се удала за рођеног сина Нимрода у Вавилону. Газде Језуита и Илумината су Дрaко рептили ( Пали Анђели или Демони ) из 4Д доњег Астрала. У овом трећем макро - геолошком циклусу наше Планете, ми Лиријански Сапијенси смо „сточна фарма“ и полигон за разне генетске и менталне експерименте. Наше Биопоље је њихова храна, које Демони активирају преко негативних Мисли, Речи и Дела. Адреналин је храна за Рептиле, а крв и жљезде за Хибриде. То је узрок СВИХ патњи нас Сапијенса. Ускоро долази Расплет у коме ће бити јасно о чему се ради. Али нажалост Епилог за многе Сапијенсе остаје неизвестан!!!

3.У Монтаук Пројекту, базираном на открићима Вилхелма Рајха ( који је ликвидиран због проналаска Оргонског Генератора ) и Теслиног Генератора Нултог Времене из 1920 године, Фон Нојман је за Владу САД, радио програмирање људи са 1.68 ГХз у импулсима од 7.8 МХз са радаром типа САГЕ. Неочекивано се отворио Прозор у Хиперпростор - из кога је изашао тип из Филаделфиског Експеримента после 40 година и један УФО који је пратио тај експеримент и био усисан у Временску дилатацију. Тако је Монтаук пројекат дошао до столице за појачавање мисли. То је био почетак за Времеплов, кији сада Хибриди користи за Холограме Виртуелне Реалности и обликовање Будућности! Тако је почела игранка са Силама Творца и Душе, коју сада играју Демони и Хибриди са Сапијенсима!

4.ВОДА је живи „течни кристал“ који одржава живот! Када се умивамо водом, треба да помоњемо Оца, Сина и Светога Духа. Тако сами себе КРСТИМО и штитимо од Демона. Исто то се дешава и када себе крстимо са ТРИ ПРСТА, јер стављамо на себе ЗАШТИТНИ КОД 3 на 4 степен, а то је број 81 – колико има основних стабилних елемената материје ( од Водоника до Бизмута ), који чине сав материјални свет око нас на овој Планети. Од којих су Отац, Син и Свети Дух обликовали све што постоји у 3Д реалности. Исти геометриски исказан симбол је и ПИРАМИДА са четири једнакострана троугла на квадратној основи !

5.Највећа Победа Лиријанског Сапијенса - Човека је када истера или отера Демоне од себе и од своје породице, што је и био основни Циљ мисије Исуса Христа, Ем-ану-ила ( Има Божанско Знање ) да покаже Људима ко су Демони и шта раде! Изгон Демона постиже се самоконтролом Мисли, Речи и Дела. Тада је Човек спасао Душу, што је основни разлог Живота. Прелазак у виши разред обуке! Али што је више Демона, то је постизање овога циља све теже. Они преко Мисли заводе људе и тако од Бога краду Душе за своје потребе. Зато треба активност Мозга задржавати што је могуће дуже у Алфа ритму 7 – 12 Хз што одсликава ( СМИРЕНОСТ ДУШЕ ) и бирати друштво смирених људи , јер „ са ким си - онакав си“ !



Нека нас чува УМ - Удружена Мисао

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat