ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Pra Slovenska Potka


Пра Словенска Потка

Драган Симовић

Кад трагам за суштаственим одговором на сушта питања, онда обично одлазим у Белу Сваргу илити Акашу, будући да ми је то Поље најпоузданије, и најмеродавније, за сва суштинска питања и за све суштаствене одговоре.
Још сам се у детињству чудио, како то да се скоро ништа не зна о Пра Словенској митологији, а све се, до у танчине, зна о митологијама свих иних народа!
То чуђење је мене опседало годинама.
А онда сам, једне јесење ноћи, некако тајинствено, и изненада, нашао одговор у Летопису Беле Сварге.
Наједном сам појмио, а потом и освестио, да је Пра Словенска митологија, илити Пра Словенско Предање, уистини Потка свих иних митологија и предања.
Сви народи света користили су изворно Пра Словенско Предање за стварање властитих митова.
Користили су га тако, што су само мењали неке незнатне делове приповедања, или изокретали имена словенских праисконих личности и јунака, односно Великих Предака и Богова Пра Словена, дајући им, тобож, печат некакве властите самосвојности и самобитности.
То је тако очигледно, да само не види онај који не жели да види!
Сви Словенски Богови, сви Велики Преци Словена, налазе се у свим знаним митологијама древних народа, од Индије до Хеладе, и од Мисира до Стриборије.
И не само у митологијама, већ се Словенски Богови налазе и у свим познатим религијама света! Рецимо да је Стари Завјет дословце преведена и преписана Сваргина Књига Живота!
Тако сам у Акаши, у Летопису Сварге, открио све тајинствене и скривене истине овога света. И не само овога света, већ и иних тајновитих светова.
Када се у Новоме добу, Човечанство буде подигло на виши ступањ Душе и Духа, наш душевни и духовни развој одвијаће се убрзано.
И тада ће се сва сазнања примати из Поља Беле Сварге, као и из Језгра Великог Духа Стварања.



0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat