ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Мађарска прави од Србије Нојеву барку

СУБОТИЦА – На српско-мађарској граници биће подигнуте две врсте ограда, у зависности од приступачности терена где се подижу, али у оба случаја на њима ће бити бодљикава жица, одлучила је Влада Мађарске.

Како је саопштено, на српској страни биће постављени путокази који мигранте треба да усмере према легалним прелазима, јер како је објашњено, у Мађарску је улазак дозвољен, али кроз врата, а не преко зида.

Мађарска влада процењује да би до краја године број илегалних миграната могао да достигне 300 хиљада, те ће због тога иницирати измену кривичног законика да илегални прелаз границе буде кривично дело, а не прекршај као до сада.





Мађарска прогласила Србију сигурном земљом

Мађарска влада саставила је листу сигурних земаља порекла и сигурних трећих земаља, на којима се налазе земље западног Балкана, међу којима је и Србија, из којих стиже највећих број илегалних миграната, наводи се у декрету који је данас објављен у мађарском службеном гласнику „Мађар Козлони“.

Листа безбедних земаља обухвата све чланице Европске уније и четири државе кандидата за чланство у Унији, односно Албанију, Македонију, Црну Гору и Србију, пренела је мађарска агенција МТИ.
Пета држава кандидат за ЕУ, Турска, не налази се на листи.
На листи су, са друге стране, чланице Европског економског простора, америчких савезних држава у којима се не спроводи смртна казна, Швајцарска, Босна и Херцеговина, Косово, Канада, Аустралија и Нови Зеланд.
Сигурним земљама порекла се, према том декрету, сматрају земље у којима нема рата нити прогона, док су сигурне треће земље оне у које су тражиоци азила већ стигли и где могу да се пријаве за статус избеглице.
Мађарски парламент је крајем јуна овластио владу да одреди сигурне земље, из којих ће Мађарска одбијати да прими тражиоце азила.
Мађарска влада одлучила је на данашњој седници да дуж српско-мађарске границе, дуге 175 километара, подигне две врсте ограде, изјавио је шеф кабинета мађарског премијера Јанош Лазар.
Он је на конференцији за новинаре објаснио да ће ограда, која ће бити подигнута у подручју где је лако прећи границу, бити висока три метра, дубине метар и по.
На терену где је приступ граници отежан због природног окружења биће, како је навео, подигнута једноставнија ограда у дужини од 30 до 40 километара.
***

ФБР КОМЕНТАР:

…. Другим речима, Србија је проглашена за „сигурну азилантску депонију“, сада ће наши евроатлантски „пријатељи“ почети да „складиште“ у срцу Србије исламисте из Азије, Африке и са Блиског истока, и то у десетинама хиљада (у ЕУ спонзорисане азилантске центре). Претходно је Србија условљена, наводним процесом евроинтеграција, да потпише низ, по себе штетних, споразума о реадмисији- што значи да је дужна да прими „назад“ (и стара се о њима) сваког протераног лажног азиланта из ЕУ, за кога се само посумња да је у ЕУ ушао илегално преко Србије. Овакав саркастични статус „сигурне земље“ само даје легалитет и оправдање да се сви они, укључујући Роме протеране из ЕУ, „ускладиште“ у Србији. Оно што је још више запрепашћујуће, пре неки дан су бугарске власти (дакле ЕУ органи) захтевали од Србије да прими одједном око 8,000 азиланата, који чак нису ни прошли кроз Србију, већ је њихова почетна тачка уласка у ЕУ била Бугарска (вероватно преко Турске). Дакле, наше власти, поред тога што прихватају сав могући „азилантски отпад“ у складу са понижавајућим споразумима о реадмисији, они то сада чине и потпуно илегално и ван закона о реадмисији- на усмени захтев ЕУ. Овде се поставља питање који интереси се то крију иза овакве масовне азилантизације, исламизације и ромизације Србије- са могућим (и врло вероватним) катастрофалним последицама- не само у виду насилне промене етничке и верске слике Србије, већ и стварања потенцијалног регрутационог корпуса за потребе терористичке „исламске државе“- која је ових дана означила Србију као главну мету на Балкану!?

ФБР уредник Миодраг Новаковић



KOMENTAR PUK BOGI




2 Votes
Јесте болно! Бодљикавом жицом се праве гулази-изолације. Но у сваком злу има
и нешто добро за будућност СРБСКИХ ЗЕМАЉА!
Наиме Тарабићи су уживо и астрално ( уживо Јово Трабић- ТВ ХЕПИ а астрално
Милош Тарабић- др Тодору Јовановићу) саопштили да ће СРБИЈА БИТИ КАО НОЈЕВА
БАРКА у коју ће нагрнути европљани када почне релизација порука ТИБЕТАНСКИХ
МУДРАЦА о потапању Британских острва, Француске и Немачке дао Алпа-равница
око Балтичког мора, Скандинавије, Финске, Пољске…. и када се ПАНОНСКО МОРЕ поново
формира. Тако да ће нас ОВА МАЂАРСКА ограда штитити од те најезде!!!!!!!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat