ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Na braniku čovečanstva

Беседа ЕНРИКА ЈОСИФА на скупу о
"ПРОГОНСТВУ, ПРИХВАТУ и ПОВРАТКУ СРБА 1991-1992"



НА БРАНИКУ ЧОВЕЧАНСТВА

У овом тренутку цела се светска демократија својим нападом на Србију претворила у сатанократију - рекао је Енрико Јосиф - Сатанска улога Ватикана- Слободарско НЕ Срба за спас од "НОВОГ ПОРЕТКА"



Овај тзв. "нови поредак" који се чак ни не стиди да узима исти наслов који је Хитлер имао "ноје орднунг", израчунато је сасвим јасно, по вертикали вашег историјског великог "НЕ" и, вечног "НЕ", да ћете једини дати отпор. То је сасвим неважно да ли се ту ради о бившим бољшевицима, о демократима, о радикалима, њима је то потпуно неважно. Потребно је раслабити тај народ, јер у том случају више нема никакве препреке за њихов нови ред. Велика мени увек дивотна Русија, Достојевског и Толстоја и Тургењева, бачена је на колена. Она се чак јадна тако понаша да нам је тешко да видимо, као један сломљени див који гамиже и покорава се одлукама других. Мислим да то дуго исто неће трајати, да ће тај народ васкрснути, али у овом тренутку, на жалост, тако јесте.

Дакле ви остајете у целокупној светској историји и то овој модерној, чудо међу народима, не чудовишно чудо, већ чудесно чудо. Ви се опредељујете за једно непокориво слободарско "НЕ". Ова реч слободарско данас добија праве нове димензије, многа слободарства су изиграна, искаљана, обешчашћена, али ово ваше сада је најчистије, најсветије и најдивније.

У великим приказивањима и предсказањима то сви знамо, то се и банализује, непотребно, говори се управо о томе да ће у та последња времена, то је једна ескатолошка реченица која је још пре 2000 година уведена, говори о овим данима, да ће се три нечисте силе сакупити, позвати све кнезове и народе света да крену у бој против светог. Да вам то сведем и приземим на историјску димензију, јер управо у овом тренутку имамо тај случај. Целокупно човечанство је постало, како то дивно каже један од модерних филозофа, велико село. Ја би додао да чак нисмо ни велико село, него чак једна велика одаја, више нисмо ни село.

ОГЛЕДАЛО ПОНОРА

И, погледајте сад у том огромном свету који постаје једна малецна одаја, сви се окомише на један, бројчано гледано, мали народ. Ја вас молим, немојте то звати демагогијом, будите поносни на то. Видите ви, која је важност ваша у овој великој соби, хали у којој се налазимо. Немојте сматрати да говорим метафору, говорим сушту, историјску, прецизну истину. Судбина ваша ће одредити и судбину целокупног људског рода, ништа вам не претерујем-умањујем. Немогу ни да вам кажем све оно што бих хтео да вам кажем, ви нећете веровати. Ваша судбина, у њој се огледа целокупна судбина људског рода. Ако мисле вас да сруше, знајте да ће се сурвати у свој понор, а ви ћете остати готово нетакнути, иако већ имате жртве  и те какве, али оне се на моју радост ипак бројчано до сада најмање од жртава првог и другог светског рата.

То је јако битно мени да вам кажем, и био бих пресрећан ако би половина или бар један у то поверовао. Јер за мене ово више није потребно веровати. Ово је чињенично стање и не дајмо се неким лажним спрејовима апстракције обманути да то није истина.

РАЗАРАЊЕ ИЗУНТРА


Идем даље. Пошто је потребно сломити вас, употребљавају се, наравно, најјаче могуће средство и најбоље увек опробано - изнутра разорити Србију. Сигуран сам да ће управо у томе они изгубити ту битку. Они су добили битку на медијском плану. Залагање Србије за медијски рат, он је непробојан. Србија мора да бележи тренутке, за своја долазећа поколења, шта се стом Србијом радило. Ви пробити медијску баријеру не можете и хвала Богу није то ни потребно. Јер кад сам чуо прекључе кад сам био на телевизији и угледне француске новине су пронеле вест да Армија руши хидроцентралу у Вишеграду, да Мурат Шабановић, спасава да се то не деси. Људи, ако је то могуће у Француској, оставите се тога шта ће тај такозвани свет да мисли о Србији. Он унапред мора да има оно да је она највеће зло. А ја могу да вам кажем да у овом тренутку имамо живу митологију свег зла које је усмерено само на то да разори овај народ. Сигуран сам, и кад ви будете мислили да сте разорени, да вас неће разорити, јер Срби имају једно јединство, то ми нећете моћи рећи да није. Сви Срби како год били страначки супротни, антагонистички крајње екстремни, осећају у себи да им је нанета ужасна неправда. То је толико једна снага кад носите у себи осећање ужасне неправде, без обзира ко кога криви за неправду, да ли Србин Србина криви или криви целу групу то је сасвим свеједно.

Ви поседујете једну страшну историјску снагу и ту је ваше јединство и на томе ћете се сигурно спојити, никад се нећете разићи, а то је најубојитије оружје за опстанак овог народа, који не само да ће опстати, него ће у једној врло блиској, чудесној будућности доживети такав ппрепород не само у духовном, ни у економском смислу, како нико од стручњака, ни економски, ни духовних ни не сања.

ПОСЛЕДЊИ РАТ


Ми смо свакако ушли у један нови вид, али сигурно се може назвати трећи светски и последњи рат. За тај свеопшти трећи свеопшти светски рат који је отпочео, не само локализацијом локалних ратова. Ово што се ради са Србијом више није атомистика разарања. Све силе света, политичке, војне и ако хоћете нажалост духовне, немојте заборавити многи нобеловци пишу против Србије све, Ватикан ради своје и то ужасно сатански ради, као да је то седиште сатане а не божије цркве. Источни Ватикан до недавно Коминтерна и остало исто је радио и западни Ватикан, срећом њега више нема да пише против Србије, али не може ни помоћи, мислим да не може ни одмоћи судбини ове Србије. Све се то сјатило, све је то, светски трећи усмерени рат на један једини народ, и то у Европи србски народ. Ипак, не мојте бежати од истине. Погледајте који вам је значај. Зар ви верујете да би та грозотна, трула, пропала Европа - зна сваки Европејац, ја их знам, они се изнутра осећају изгубљени и празни - зар ви верујете да би они трошили своје време, вршили срамотну блокаду информативну, уништили демократију.Они вас огромно вреднују, па зато вас и тако страшно мрзе. Слушајте ово није извод, ово је сушта егзактна научна, ја нисам научник, ја сам уметник, али ово је научна историјска истина. Будите поносни на то, не дајте се, свађајте се између себе вербално, али знајте да је над вама извршена неправда коју само јеврејски народ памти. А сад је ево и он пао, држава Израел и признао једну Хрватску, па то је моја лична ствар, није смео то да уради уопште ни у једном тренутку. Да ли видите колико су моћни. Израел се до сада држао против целог света да не поклекне, и сад је на једној баналној варијанти пала. Можете мислити који је то притисак на њих, а ја знам који је, пошто од њих тражи исто што и од Србије - територије за мир, а то значи да изврши самоубиство па онда нећеш морати ни мир ни рат да имаш, нећете ни бити, то исто раде и са Србијом.

То је један тренутак када језуитство, постаје једна иста ствар, ово није језуитизам што раде ово није тролицемерје, ово ја немам речи, то је права правцата, како је то величанствено у своје време Берџејев а применио само на бољшевике да је то сатанократија, извините силна се демократија претворила на Србији у сатанократију.

наставиће се.....



0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat