ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Прво раскинути пакт са ђаволом - магистрала 666

ПРВИ УСЛОВ ЗА СПАСЕЊЕ АМЕРИКЕ

Америка је од 1929 године до 2006 године пуних 77 година имала пакт са нечастивим и имала огромне успехе и напретке у свим сверама живота. Међутим последњих година (пре 2006) почеле су да се догађају саобраћајне незгоде у већем броју, па је та магистрала бр 666 која полази из места Ногалес у Мексику кроз Нови Мексико, Аризону и Јутах, променила назив у 491 тако да се повезала са ранијом магистралом 191 (са 191 је означен сектор града Денвера у седмом региону који се зове још и 4 угла). Те несреће су показале у ствари и суноврат Америке у сваком погледу. Брисањем назива 666 не значи да су прекинута остала страдања јер  суштински се није одрекла тог уговора.

У сектору Денвера завршава се путовање Хозе Аргуељаса иницираног као зачарани сан.

01.12.2013 одржавана је парада светлости (геј парада) у предграђу града Чикага званог Напервиле (Naperville) када су 22 посетиоца нашег сајта прегледала слике и закон постања www.slikeizakonpostanja.blogspot.com очекујући текст иза постављања наслова на блогу да ли може да се помогне Америци. Чикаго као сектор има ознаку 345 (345=5х69, а 69=СРБИН)
Овај град Напервиле налази се на HIGWAY 34 који се завршава у роки маунтин код Денвера.

Магистрала 34 показује пут спасења становништва из региона великих језера пре него што дође до потапања тла од Чикага до Нју Орлеанса.

ДРУГИ УСЛОВ ЗА СПАСЕЊЕ

Ако није касно Америка мора да сиђе са грбаче Србије зато што је магистрала 65 од Нју Орлеанса до Чикага у ствари кичма Србије (Србија=65 збир редних бројева слова ћирилице у имену). Потапање НјуОрлеанса је била само назнака како ће се окончати та линија потапања кад дође дан Д који је одредио Господ Бог.

Америка је на неки начин увидела своје заблуде и покушава да раскине пакт са демонима посебно је тај пакт графички потписан у изгледу дистрикт Колумбија Washington DC који је у почетку захватао двоструку пирамиду са прецизним усмерењима север југ исток-запад по дијагоналама квадрата. Руси су извршили комплетну анализу свих конструкција улица зграда и размештаја институција по демонској матрици. Оно што је за њих најпогубније је то да дистрикт Колумбија дели река ПОТОМАК (Србска реч) река је граница између источног и западног Вашингтон тј између Вирџиније (НЕВИНОСТ) и Мериленда (МАРИЈИНА ЗЕМЉА). На ранијим картама је била целина међутим на садашњим мапама део Вирџиније је откинут од Вашингтона линијом реке потомак коју прати линија улице Џорџа Вашингтона.

ТРЕЋИ УСЛОВ

Североисток Америке регион 5 у тлоцрту има облик жене (глава - држава Мaine, груди - држава Masacutes i женски полни орган са уснама Meriland i Virginia и утерусом река Потомак (Потомак је Србска реч за пород и потомство). Као отвор представља страх код жена када виде миша јер се сматра као незаштићен улаз. Пре 15-ак година један од езотериста је препознао страх Америке од Срба као што се Слон плаши миша иста аналогија. Тај страх Америка мора да одстрани стручним небеским прегледом Вашингтона (свих институција) где се кува и реализује завера против Срба.



Све што је обележно плавом бојом то ће бити потопљено. Можемо бити сведоци да је велико невреме које је захватило Америку можда последња опомена пред предстојећу катаклизму. Господ Бог прво дуготрпељиво опомиње не би ли се народ тргнуо и призвао га у свој живот. Уколико се не покају за сва злодела која су урадили као империјалистичка сила ове прогнозе ће се сигурно обистинити. Иначе о њима је причао Едгар Кејси још почетком прошлог века

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat