ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

EDGAR CAYCE

(18 март 1877. - 3. јануар 1945.) (Едгар Кејси) (Едгар Кејси) је био амерички парапсихолог и видовњак. Тврди се да је имао способност да одговара на питања док је био у трансу (док је спавао - спавајући пророк). Иако је Кејси себе сматрао за побожног кршћанина и живио прије појављивања покрета Ново доба, неки вјерују да је он његов оснивач и да је извршио велики утицај на та учења.

Кејси је постао позната личност пред крај свог живота, а популарност његових предвиђања је засенила његов рад на пољу теологије и медицине. Скептици оспоравају да је Кејси показивао медијумске способности, хришћански верници такођер оспоравају неправовернима одговоре на неке религиозна теме, који су били супротни хришћанском учењу, као на пример Реинкарнација и Акаша записи.

За живота је направио безброј чудеса: био је отац холистике, Новог доба, угледан теолог, успешан лекар, финансијски саветник... предвидeо је пад Царске Русије, долазак Лењина и Комунизма, долазак Хитлера и његово самоубиство, рат, глад, сукобе и кашњење Алијансе, тврдио је да ће Америка бити поплављена... листа је предугачка за један пост...



Кејси је тврдио за себе да је кроз укупну људску историју био реинкарниран неколико пута, да ће умрeти 1945. године али и да ће се поново вратити у живот током 1973. године, и поново као амерички младић супериорних спиритуалних могућности - да нам помогне да прођемо кроз тешкоће везане за 2012. годину!?


0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat