ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Америчко копно пући ће на два дела

Природа никад не опрашта! Њени ударци увек су најубојитији и показују, наравно онима који то желе да схвате да, ниједан човек, народ, оружје или људски ум не могу бити моћнији од ње. Све што бацимо на њу, враћа нам се као бумеранг. У последњих неколико деценија овај закон природе очигледним ији је него икада пре.

Највећи светски криминалци, они који сматрају да су већи и од себе самих, добиће праву лекцију.

Сједињене Америчке државе биће погођене, како тврди Лори Ејдејл из Аризоне, серијом природних катастрофа, укључујући земљотресе, поплаве и друге природне непогоде. То ће оставити неке државе под водом, а друге закопане под планинама глечера. Читаво америчко копно биће раздвојено воденом масом на два дела. Тако барем предвиђа Лори Ејдел, амерички видовнјак, која је и публиковала пет мапа будућег изгледа Америке.



Мапе детаљно приказују начин на који ће северноамеричко копно бити разорено силама које су ван људске контроле у неколико наредних година.

Будуће догађаје саопштили су госпођи Ејдејл, пре 16 година у време када је још увек живела као обична домаћица са троје деце, четири мистериозна бића у белој одећи. Они су је посетили и саопштили шта очекује Америку. Од тог времена, госпођа Ејдејл и њен супруг Ленард саопштили су ужасавајуће поруке свом народу.

Ако људски род не промени своје деструктивно понашање, страшне прогнозе свакако ће се обистинити.

"Међутим ако заиста волимо своју браћу, друге људе, те катастрофе могу бити избегнуте или се бар могу смањити њихове последице", каже Ејдејл.

Време истиче! Научници потврђују да се неке од Лориних прогноза већ обистињују, попут загревања атмосфере, отапања поларних капа и пораста нивоа океана.

Америка ће очигледно доживети најдраматичнија разарања. На основу пет мапа Ејдејлове, САД ће изгледати овако:

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat