ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Одело за цара

Овако треба да изгледа будући српски цар. Будући српски цар се неће возити у скупоценим аутомобилима и живети у луксузним вилама, он ће се држати принципа довољности. Традиционална српска шајкача, штап духовни и штап материјални као и српски троножац, чине убојито оружје будућег српског цара.

Старина Новак је дрвеном палицом млатио Атлантиђане, Новак Ђоковић дрвеном палицом млати цео свет, тако ће и будућем српском цару долазити на поклоњење и саветовање многи светски цареви. Србија ће једина имати визију куда човечанство треба да иде и како треба живети. Данашње човечанство је запало у ћорсокак и види само смак света као једину реалност.

Истина је, смак света мора да се деси оваквог како га ми знамо, али ће се свет трансформисати у оно што је обећано у библији, земља ће поново постати рајска оаза. Ко жели да буде становник те будуће планете мора на време већ сад да обезбеди карту.

Карту ћете сигурно обезбедити ако се определите за добро уместо за зло и почнете живети у складу са тим што сте изабрали. Времена нема још пуно, наша цивилизација је ушла у последњи чин који се зове чишћење. Време је да се сви променимо како би могли да препознамо нашег будућег српског цара.


Текст=Текстил су синоними. Сва аналитика мора да превазиђе фазу креирања текстилног влакна (свила, конопља, вуна)и да се крене преко упредања тих влакана у нити од којих треба изаткати платно то је 3 фаза. 4 фаза је кројење одора према заслузи. Сви аналитичари остају углавном у 1 и 2 фази даље не знају. 



OBJAVA 21.02.2012 ХРИСТОС ДОЛАЗИ НА СРБСКЕ ЗЕМЉЕ 17.06.2024 год., ЧИШЋЕЊЕ ЗА ЊЕГОВ ДОЛАЗАК ПОЧИЊЕ ИЗ СРБИЈЕ!!!


Прибор за јело М69 представља српску причу. МОДЕЛ 69 = ГРУПА 69 = СРБИН Сваки честити србин је члан групе 69


Будите кротки, скромни и смирени и сва вам се врата отварају небеска. 



0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat